Kant- og hjørnebeskyttelse

Undgå beskadigt forsendelse under transport og opmagasinering. Risikoen for beskadigelse er størst, når produkterne er ude af huset. Gør dit gods sikkert med  kant- og hjørnebeskyttelse, så du kan føle dig tryg, når kasserne suser ud af døren.

Se vores store udvalg af beskyttelse her. Vi har altid en løsning til dig.

Kant- og hjørnebeskyttelse

Køb hjørnebeskyttere til papkassens udsatte kanter

Papkassers skarpe kanter og hjørner er ekstra sårbare mod stød og slag under forsendelse, og for at sikre indholdet bedst muligt, er det derfor en god ide at give kassen lidt ekstra beskyttelse ved disse udsatte punkter. Det kan blandt andet gøres ved at bruge hjørnebeskyttere.

Hos MC emballage finder du kant- og hjørnebeskyttere i hård plast, massiv pap eller foam. De forskellige kantlister holdes på plads af strapbånd og kan modstå store tryk og slag under transport og håndtering. På den måde kan du undgå alvorlige skader på dit gods.

Hvis papkassen skal holdes sammen med snor eller strapbånd, så anbefaler vi altid, at du bruger praktiske kantbeskyttere i plastik eller massiv pap, så kassen ikke tager skade af snoren eller båndet. Dette giver den bedste helhedsbeskyttelse til dine emner.

Hjørnebeskyttere i mange forskellige størrelser 

Vi tilbyder et bredt udvalg af anvendelige hjørnebeskyttere, som kan beskytte godsets skarpe hjørner og kanter mod skader under fragt. Varianterne fås i flere forskellige størrelser og vinkler, så du kan vælge de hjørnebeskyttere, som er ideelle til lige præcis dine formål.

Vi har både åbne hjørnebeskyttere, der passer til genstande som klædeskabe, køleskabe og andre firkantede emner. Her kan komponenterne stå på hjørnebeskytteren. Derudover har vi fleksible hjørnebeskyttere, som passer til flere typer kantsikringer i forskellige tykkelser. De egner sig dog bedst til smallere produkter. Det kan eksempelvis være en billedramme eller lignende. 

Vores hjørnebeskyttere i hård plast yder ikke kun en god og solid beskyttelse under både fragt og opbevaring. Materialet er nemlig også genanvendeligt, og dermed får du et mere miljøvenligt produkt, når du vælger denne form for hjørnebeskytter. 

Få også kantlister af massivpap hos os

Udover hjørnebeskytter finder du også kantlister i pap, som kan øge styrken ved stabling af papkasser. Disse lister bidrager med en slidstærk beskyttelse, som hjælper med at sikre dit pallegods. Derudover hjælper det mod slag og tryk samt mærker fra eventuelle strapbånd.

Vores kantlister fås i almindelig massiv pap samt en smart alubelagt variant, som kan modstå fugtige omgivelser. Listerne kommer i diverse længder og bredder, og hvis du ikke kan finde den rette størrelse i vores standardsortiment, så kan vi skære dem til, så de passer til dit formål. 

Har du spørgsmål angående vores varesortiment? Eller har du særlige behov i forhold til størrelser eller vinkler? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Hos MC emballage vil vi altid gerne besvare dine spørgsmål, så du kan få lige dén emballering, du har brug for. Derudover sørger vi for hurtig levering, så du kan få dine varer inden for kort tid.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.