Kassefyld af ålegræs

Varenummer: 16350440
Afventer nærmere leveringstid
0,00 DKK
Priser pr PK
Varen er tilføjet til kurven
Kassefyld af ålegræs er tilgængelig i intervaller af 1

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 16
OBS: Vi kan desværre ikke sende prøver af ålegræs
Pakkefyld af ålegræs er et neutralt og bæredygtigt produkt. Det fremstilles af ålegræs fra de danske strande. Her skylles det op, når det knækker af i havet. Det bliver opsamlet, og lagt til naturlig tørring i sol og vind. Når forsendelsen med kasse-fyldet er kommet frem til slutbrugeren, kan kassefyldet smides i haven eller krukkerne. Her virker det som bunddække mod ukrudt, samtidig med at det holder på fugten. Det afgiver også mineraler, vitaminer og næringsstoffer, til gavn for planter og blomster. Produktet leveres i FSC mix certificerede papkasser. Presset i baller, der vejer cirka otte kg. Kassefyldet lugter ikke af tang, men har en mild saltet duft af hø. Fyldet kan bruges både til at forhindre transportskader, eller dekorativt fyld i gavekurve m.m.

Specifikationer

Mere information
Format 400 x 600 x 520 mm
Beskrivelse Indholder 8 kg græs
Kvalitet Ålegræs
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.