Klare LDPE affaldssække

Varenummer: 60015
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  20 14,00 DKK
  • v/køb à  360 11,75 DKK
Pris fra 11,75 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Klare LDPE affaldssække er tilgængelig i intervaller af 20

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 20
  • Antal pr. palle 720
Her på siden finder du Klare LDPE affaldssække, som kan anvendes til forskellige formål som f.eks. affaldshåndtering, indpakning, opbevaring og lignende. Disse specifikke Klare LDPE affaldssække måler 700 x 1100 mm. Fælles for alle sække er, at de fås i klar eller sort recirkuleret plastik og er særdeles velegnede til sortering af affald.
Ønsker du Klare LDPE affaldssække med andre mål, er der også rig mulighed for at få fat i det. Vi tilbyder vi nemlig et skarpt udvalg af Klare LDPE affaldssække til diverse formål.
Har du spørgsmål til vores udvalg af Klare LDPE affaldssække, eller er du i tvivl om, hvilke mål du skal vælge, hjælper vi dig gerne. Ved du, hvad du skal bruge? Så bestil allerede i dag, og modtag dine varer hurtigst muligt.

Specifikationer

Mere information
Format 700 x 1100 mm
Beskrivelse Affaldssække
Kvalitet 42 my
Tykkelse 42 my
Type Regenerat
Genbrugsmateriale Ja
Genbrugsprocent 100
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.