Konfektionskartoner

Varenummer: 25003
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  15 14,74 DKK
  • v/køb à  105 13,38 DKK
  • v/køb à  300 12,02 DKK
Pris fra 12,02 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Konfektionskartoner er tilgængelig i intervaller af 15

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 15
  • Antal pr. palle 600
Her på siden finder du et bredt udvalg af vores populære Konfektionskartoner. Der er tale om Konfektionskartoner, som kommer i flere forskellige mål. Lige netop denne model kommer med målene 600 x 450 x 150 mm og i Brun.
Disse Konfektionskartoner bliver ofte anvendt til forsendelse af tekstil eller lignende produkter. Du kan dog benytte dem til en lang række forskellige formål. Denne Konfektionskartoner kan samles uden tape.
Skulle du have brug for Konfektionskartoner i andre mål, kan vi også hjælpe med det. Tag blot et kig i vores brede udvalg.
Hos os tilbyder vi Konfektionskartoner i god kvalitet, og lige netop denne model er fremstillet i 3 mm enkeltbølge. Bestil direkte på siden allerede i dag. Vi sørger for hurtig levering.

Specifikationer

Mere information
Format 600 x 450 x 150 mm
Beskrivelse Konfektionskartoner
Kvalitet 3 mm enkeltbølge
Farve Brun
Type Konfektionskartoner
Fefco Fefco 0426
Genbrugsmateriale Ja
Genbrugsprocent 85
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.