Forsvarlig emballering

Hos mcemballage samarbejder vi med GLS om levering af pakker direkte til din firmaadresse eller til afhentning hos de mere end 1.000 GLS pakkeshop'er i Danmark.

En forsvarlig emballage består af både ydre og indre emballage, da din pakkes vej til modtageren er lang.

Din pakkes vej fra afsender til modtager

Ydre emballage

En god udvendig emballage består af kraftig pap, som er modstandsdygtig over for fugt og som mindst består af 1-lags bølgepap. Bundtning af pakker med kun en pakke-label sker på eget ansvar. GLS anbefaler ikke bundtning og er ikke ansvarlig for eventuelle bortkomne pakker uden pakkelabel

Pak ordentligt ind

Indre emballage

Du skal fylde alle hulrum, så varerne i pakken ikke kan bevæge sig. Alle dele i pakken skal emballeres separat.Vælg fyldet til pakken med udgangspunkt i den type gods, du skal sende. Generelt skal fyldet kunne beskytte indholdet imod stød, tryk og forskydning. Der må ikke være direkte kontakt mellem varerne og den udvendige emballage.

Se GLS's emballagefilm.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.