Lastsikringspude

Varenummer: 80001
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  25 64,45 DKK
64,45 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Lastsikringspude er tilgængelig i intervaller af 25

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 25
  • Antal pr. palle 200
Her på siden forhandler vi lastsikringspuder i forskellige mål og kvaliteter, som egner sig til sikring af alle tænkelige typer af pallegods. Denne model har en styrke på 0,2 bar og tildeles derfor typen: Level 1.
Med en Level 1 kvalitetsvurdering er disse lastsikringspuder velegnede til tungere pallegods, da de kan holde til et tryk på 0,2 bar. Men leder du efter lastsikringspuder til andre formål, kan du med fordel finde lastsikringspuder med andre dimensioner og styrker, her på siden.
Når du handler lastsikringspuder hos os, anbefaler vi, at du altid handler i større mængder. Dermed har du nemlig mulighed for at spare fragten.

Specifikationer

Mere information
Format 90 x 120 cm
Kvalitet 0,2 bar
Type Level 1
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.