Ledige stillinger

Bliv en vigtig brik hos MC emballage A/S

Se ledig stilling her:

 

Salgs-/indkøbsassistent

Vi søger en engageret Salgs-/Indkøbsassistent. I denne rolle vil du være en del af et dynamisk team og være med til at forme hele værdikæden.

Vi tilbyder en hands-on position med fokus på indkøb, rådgivning, salgssupport og udvikling af nye emballageløsninger.

Arbejdsopgaver inkluderer:

Planlægning og disponering af udvalgte produktgrupper
Rådgivning til kunder og salgssupport
Deltage i udvikling af kundespecifikke emballageløsninger
Kontakt og forhandling med ind- og udenlandske leverandører.

Læs mere her: https://www.jobindex.dk/jobannonce/500520/salgs-indkoebsassistent-til-international-handelsvirksomhed 

MC emballage A/S har en stærk kultur og et godt sammenhold blandt medarbejderne, vores arbejdsplads er populært sagt et rart sted at være.

Hele vores grundholdning er, at den enkelte medarbejder skal tage ansvar og være dedikeret til sit arbejde, til gengæld kan du forvente stor indflydelse på egne arbejdsopgaver. Vi er en service-minded virksomhed og kunderne er vores vigtigste omdrejningspunkt. Derfor forventes det, at du spiller med og deltager aktivt i at levere gode slutresultater til vores kunder. Ligeså vigtig er det at være en god kollega og bidrage til, at MC emballage A/S fortsat kan være et rart sted at arbejde.

Se herunder hvorfor du skal arbejde hos os:

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.