Hurtig levering

Varebil

Når du handler hos os vil du i langt de fleste tilfælde modtage dine varer dagen efter bestillingen. Bestillinger, modtaget hos os på hverdage inden kl. 11.30, vil typisk blive ekspederet og afsendt samme dag. I perioder med meget travlhed kan en leveringstid på op til 2-3 arbejdsdage forekomme. Har du behov for at modtage din bestilling på en bestemt dato har du mulighed for at angive dette sammen med din bestilling. 

Forsendelse sker omkostningsfrit for leverancer større end kr. 2000. For leverancer mindre end kr. 2000 leveres ordren enten med GLS (erhverv eller til Pakkeshop) eller som pallegods med vognmand (det konkrete fragtløb fremkommer under vejs i købsprocessen). Ved pallegods leveres varerne ved kantstenen.

Levering med GLS 

MC emballage A/S har aftale med GLS-distribution, der leverer pakkegods på adresser i hele Danmark. Alternativt kan du vælge at hente dine varer hos en af de mere end 1.000 GLS-pakkeshops.  Vælger du forsendelse via GLS-erhverv, skal der enten være nogen tilstede på adressen, alternativt skal der anvises et sted, hvor pakken må stilles uden kvittering.


Hvis du ønsker at modtage pakker på din private bopæl, er der en række forhold, du skal være opmærksom på - læs mere på GLS's hjemmeside

Ved større ordrer eller ved bestilling af emballage med meget stor volumen, er det ikke muligt at levere til GLS-pakkeshops. I stedet leveres med vognmand, dette meddeles i forbindelse med behandlingen af din bestilling, og den konkrete fragtpris vises løbende under din ordreindtastning.


Forbehold

Hvor forhold på leveringsstedet, eller vejen dertil bevirker, at levering ikke kan ske med almindelig pakke- eller palleforsendelse, da vil de faktiske fragtomkostninger skulle betales af modtager – prisen vil blive oplyst til ordreafgiver via mail. For øer uden brofast forbindelse, hvor GLS leverer i forvejen, da vil leverancer, der ikke overstiger 2 pakker, kunne leveres uden tillæg, dog skal der påregnes en ekstra dags leveringstid.

Levering til Færøerne, Grønland og udlandet kan kun ske via forudgående aftale.

Der tages forbehold for forsinkelser opstået grundet forhold, som vi ikke selv har været i stand til at forhindre. I tilfælde hvor en forsendelse bliver meget forsinket, vil vi hjælpe med at spore den, og hvis leverancen decideret udebliver, fremsender vi en ny leverance uden beregning. Vi vil så vidt muligt give besked når vi får kendskab til en forsinkelse eller anden uregelmæssighed.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.