Lynlåsposer

Varenummer: 61124
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  1000 0,304 DKK
  • v/køb à  5000 0,184 DKK
  • v/køb à  10000 0,137 DKK
Pris fra 0,137 DKK
Priser pr STK
Egnet til fødevarekontakt
Varen er tilføjet til kurven
Lynlåsposer er tilgængelig i intervaller af 1000

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1000
Mangler du Lynlåsposer til opbevaring eller forsendelser, er du endt det rigtige sted. Hos os finder du et bredt udvalg af Lynlåsposer til skarpe priser. Denne specifikke udgave har målene 150 x 180 mm.
Den kan anvendes til forskellige formål og arbejdsopgaver som eksempelvis forsendelser, opbevaring og pakning. Ønsker du Lynlåsposer med andre mål eller med skrivefelt, kan vi også hjælpe med det.
Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg, og du kan derfor vælge mellem flere forskellige varianter og finde netop den Lynlåsposer, der passer til dine behov.
Fælles for alle Lynlåsposer er, at de er helt klare, således at du tydeligt kan se indholdet i poserne. Derudover gør lynlåslukningen også poserne nemme at lukke og åbne, og det smarte ophængningshul placeret over lynlåsen gør det muligt at hænge poserne op.
Bestil allerede i dag, og modtag din bestilling hurtigst muligt.

Specifikationer

Mere information
Format 150 x 180 mm
Kvalitet 50 my
Tykkelse 50 my
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.