Lynlåsposer

Varenummer: 61140
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  1000 0,416 DKK
  • v/køb à  6000 0,363 DKK
  • v/køb à  12000 0,269 DKK
Pris fra 0,269 DKK
Priser pr STK
Egnet til fødevarekontakt
Varen er tilføjet til kurven
Lynlåsposer er tilgængelig i intervaller af 1000

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1000
Hos os finder du et stort udvalg af Lynlåsposer, der kan benyttes til diverse formål. Disse specifikke Lynlåsposer kommer i flere forskellige mål, og lige præcis denne udgave har målene 175 x 300 mm.
Lynlåsposer kan anvendes til forskellige arbejdsopgaver som eksempelvis forsendelser, pakning og opbevaring. Ønsker du Lynlåsposer med skrivefelt eller andre mål, finder du også dette hos os.
Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg af Lynlåsposer, der alle er helt klare, således at indholdet i posen tydeligt kan ses.
Derudover er de nemme at åbne og lukke grundet den smarte lynlåslukning, så posen ikke går i stykker. Der er også placeret et ophængningshul over lynlåsen, hvilket muliggør, at poserne kan hænges op.
Bestiller du her på siden nu, sørger vi også for hurtig levering.

Specifikationer

Mere information
Format 175 x 300 mm
Kvalitet 50 my
Tykkelse 50 my
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.