Lynlåsposer

Varenummer: 61106
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  1000 0,152 DKK
  • v/køb à  5000 0,124 DKK
  • v/køb à  10000 0,113 DKK
Pris fra 0,113 DKK
Priser pr STK
Egnet til fødevarekontakt
Varen er tilføjet til kurven
Lynlåsposer er tilgængelig i intervaller af 1000

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1000
Mangler du Lynlåsposer i høj kvalitet? Så er du endt det helt rigtige sted. Her på siden tilbyder vi Lynlåsposer i forskellige mål og med lynlåslukning, der gør dem nemme at åbne og lukke, uden at posen går i stykker. Her på siden finder du Lynlåsposer, som måler 60 x 250 mm.
Har du brug for en Lynlåsposer med andre mål eller med skrivefelt, kan vi også være behjælpelige med dette. Vi tilbyder nemlig flere forskellige varianter – alle i god kvalitet.

Fælles for alle Lynlåsposer er, at de er helt klare, således at indholdet nemt ses gennem posen. Derudover har de et fem millimeter stort ophængningshul placeret over lynlåsen.
Når du bestiller varer hos os, kan du forvente hurtig levering og skarpe priser. Jo flere Lynlåsposer du køber, desto lavere bliver prisen per 1000 styk

Bestiller du ovenikøbet inden kl. 11.30 på hverdage, leverer vi din bestilling den kommende hverdag.

Specifikationer

Mere information
Format 60 x 250 mm
Kvalitet 50 my
Tykkelse 50 my
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.