Lynlåsposer med skrivefelt

Varenummer: 61172
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  1000 0,2749 DKK
  • v/køb à  5000 0,2157 DKK
  • v/køb à  10000 0,1955 DKK
Pris fra 0,1955 DKK
Priser pr STK
Egnet til fødevarekontakt
Varen er tilføjet til kurven
Lynlåsposer med skrivefelt er tilgængelig i intervaller af 1000

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1000
Søger du Lynlåsposer med skrivefelt i god kvalitet? I så fald er du landet det rigtige sted. Hos os finder du Lynlåsposer med skrivefelt, der kan bruges til flere forskellige formål.

Fælles for dem alle er dog, at de har skrivefelt, så du kan skrive på posen. De er fremstillet i klar plastik og kan findes i flere forskellige mål.
De er desuden også kendetegnet ved at have smarte lynlåslukninger, der gør det nemt at åbne og lukke poserne uden problemer. Disse specifikke udgaver har målene 150 x 200 mm, men ønsker du andre mål, er der også mulighed for at finde det i vores brede udvalg af Lynlåsposer med skrivefelt. Ligeledes kan du også finde Lynlåsposer med skrivefelt uden skrivefelter.
Bestil allerede nu, og så sørger vi for hurtig levering af dine varer.

Specifikationer

Mere information
Format 150 x 200 mm
Kvalitet 50 my
Tykkelse 50 my
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.