Lynlåsposer med skrivefelt

Varenummer: 61165
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  1000 0,124 DKK
  • v/køb à  5000 0,10 DKK
  • v/køb à  10000 0,079 DKK
Pris fra 0,079 DKK
Priser pr STK
Egnet til fødevarekontakt
Varen er tilføjet til kurven
Lynlåsposer med skrivefelt er tilgængelig i intervaller af 1000

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1000
Her på siden finder du et stort udvalg af Lynlåsposer med skrivefelt, der dækker ethvert behov. Disse er gode til forskellige former for forsendelse, pakning og opbevaring, og denne specifikke udgave kommer med målene 80 x 120 mm. Lynlåsposer med skrivefelt egner sig til forskellige typer opgaver.
Fælles for alle Lynlåsposer med skrivefelt er, at de har et skrivefelt, så der er mulighed for at skrive tekst uden på posen, uden at det forsvinder efterfølgende. De er produceret i klar/gennemsigtig plastik, der gør det nemt at se indholdet i poserne.

Derudover har de også en smart lynlåslukning, der gør det nemt at åbne og lukke dem uden, at posen går i stykker.
Søger du Lynlåsposer med skrivefelt i andre mål eller uden skrivefelt, er der også mulighed for at finde det, når du tager et kig på vores brede udvalg.Når du handler hos os, får du Lynlåsposer med skrivefelt i høj kvalitet, der kan benyttes til et væld af formål.

Bestil her på siden i både små og store mængder, og få hurtig levering på din bestilling. Jo flere du køber, jo lavere bliver prisen per 1000 styk. Bestiller du ovenikøbet inden kl. 11.30 på en hverdag, kan vi levere din bestilling den næste hverdag.

Specifikationer

Mere information
Format 80 x 120 mm
Kvalitet 50 my
Tykkelse 50 my
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.