Posesvejsere

Håndbetjente posesvejsere til lukning af LDPE-poser og -sække. Programmet indeholder en række størrelser.

Hvis du har brug for rådgivning, teknisk support, service eller reservedele, som du ikke finder her på vores shop, så kontakt os venligst på mail [email protected] eller på tlf. 8621 3299.  Du kan også finde flere informationer om hvad vores serviceafdeling kan tilbyde her.

Posesvejsere
Filtrering

Posesvejser til plastposer og folier

Med en posesvejser fra MC emballage kan du hurtigt og nemt forsegle dine poser, så du sikrer dig en lukning, der både er lufttæt og vandtæt. 

Uanset om du ønsker at forsegle madvarer, magasiner eller noget helt tredje, så er det altid en fordel at bruge en posesvejser, da du så kan lukke helt tæt om produkterne. Når du svejser poseåbningen sammen, beskyttes dine produkter nemlig mod luft og fugt, der ellers kan være skadeligt for mange varer.

 

Manual eller fodbetjent posesvejser

Vi har impulssvejsere, der betjenes håndholdt samt elektroniske svejsere, der betjenes med en fodpedal. Vi er ikke lagerførende i posesvejsere med fodpedal, men den kan skaffes.

 

Ved du allerede nu, du kommer til at bruge din posesvejser rigtig meget? Så kan det betale sig at investere i en pose svejser med pedal, som er optimal, hvis du svejser mange poser ad gangen og har behov for en hurtig arbejdsrytme. Vi er ikke lagerførende i posesvejsere med fodpedal, men den kan skaffes.

 

Vi har posesvejsere i bredderne 200, 300 og 400 mm, så du kan være sikker på at finde en pose svejser, der passer nøjagtigt i størrelsen.

 

På EmballageShoppen har vi selvfølgelig også et stort udvalg af plastposer, som du kan bruge til at pakke dine produkter ind i og lukke tæt med en svejsemaskine.


Vælg den rigtige posesvejser

Når du køber din nye poselukker til plastposer, skal du både tage højde for typen af posen, produktet, der skal forsegles, og om den skal betjenes manuelt eller elektronisk.

 

Hvis du skal forsegle poser, der indeholder fødevarer som kaffebønner, er det altafgørende for kvaliteten af bønnerne, at de ikke bliver udsat for fugt og luft. Her er det vigtigt at vælge en impulssvejser i den rigtige bredde, så du giver dit produkt ultimativ beskyttelse. 

Hvis du i stedet mangler en poselukker til plastposer med skruer eller andre materialer, der ikke tager skade så nemt, så kan du vælge en poselukker med tape. Poselukkeren er let at anvende og hurtigere at betjene, men den giver dig ikke den samme beskyttelse.

 

Endnu en fordel ved at bruge en impulssvejser er, at forseglingen kan laves meget tynd og fin. Hvis du vil høre om flere fordele, eller du er i tvivl om, hvilken model du skal vælge – så skriv til os, så vi kan hjælpe dig med købet.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.