Hobbyknive

Vi har et stolt udvalg af hobbyknive i størrelserne 9 mm og 18 mm. Vores knive findes med både skyde- og drejelås. Her finder du også vores kvalitetsstemplet OLFA knive i stål, samt sikkerhedsknive med aftrækker, således knivbladet kan trække sig tilbage. Alle modeller har løse knivblade.

Kontakt vores produkteksperter på tlf. 8621 3299 eller [email protected], hvis du har brug rådgivning eller reservedele, som ikke findes på her på vores shop.

Vores serviceafdeling kan tilbyde teknisk support, service og reparationer af alle vores maskiner, samt på en langt række andre emballeringsmaskiner. Du kan finde mere information her.

Hobbyknive

Alle priser er angivet uden moms

Side
 1. Knivblade Til 86011
  Knivblade Til 86011
  Knivblade Til 86011
  Varenummer: 86012
  Format : 9 mm Type : Løse blad
  29,90 DKK
  Priser pr PK
  Varen er tilføjet til kurven
  På lager

  Produktbeskrivelse

  Knivblade Til 86011

  Specifikationer

  Mere information
  Format 9 mm
  Type Løse blad
  Lær mere

  Priser pr PK

  • v/køb à  1 29,90 DKK

  Pakning

  • Antal pr. kolli 12
  • Antal pr. palle 11520

Alle priser er angivet uden moms

Side
Side
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.