Hobbyknive

Vi har et stolt udvalg af hobbyknive i størrelserne 9 mm og 18 mm. Vores knive findes med både skyde- og drejelås. Her finder du også vores kvalitetsstemplet OLFA knive i stål, samt sikkerhedsknive med aftrækker, således knivbladet kan trække sig tilbage. Alle modeller har løse knivblade.

Kontakt vores produkteksperter på tlf. 8621 3299 eller [email protected], hvis du har brug rådgivning eller reservedele, som ikke findes på her på vores shop.

Vores serviceafdeling kan tilbyde teknisk support, service og reparationer af alle vores maskiner, samt på en langt række andre emballeringsmaskiner. Du kan finde mere information her.

Hobbyknive
Filtrering
Du shopper nu efter
 1. Antal pr. kolli
  20
Filtrering
Filtrering

Alle priser er angivet uden moms

 1. Blade til 86009, 86024 & 86025
  Blade til 86009, 86024 & 86025
  Blade til 86009, 86024 & 86025
  Varenummer: 86010
  Format : 18 mm Type : Løse blade
  25,22 DKK
  Priser pr PK
  Varen er tilføjet til kurven
  På lager

  Produktbeskrivelse

  Blade til 86009, 86024 & 86025

  Specifikationer

  Mere information
  Format 18 mm
  Type Løse blade
  Lær mere

  Priser pr PK

  • v/køb à  1 25,22 DKK

  Pakning

  • Antal pr. kolli 20
  • Antal pr. palle 8448

Alle priser er angivet uden moms

Hobbykniv

Den er lille, skarp og uundværlig til hobbybrug, diverse gør-det-selv projekter såvel som til professionelt brug. Det er naturligvis hobbykniven, der er tale om. Det lille knivskarpe redskab, gør det godt til alt fra udskæring af pap til skæring i gipsplader.

Hos MC emballage finder du et stort udvalg af hobbyknive og skæreblade til ethvert formål – og selvfølgelig til knivskarpe priser.

Den klassiske hobbykniv

Den mest almindelige hobbykniv har et knivsblad på 18 mm. Bladet kan trækkes ind og ud af kniven, når du skal bruge det. Knivbladet kan desuden låses, så du undgår, at det smutter for langt ud, når kniven er i brug. Det smarte ved hobbykniven er netop knivbladets evne til at ligge beskyttet inde i kniven, når du ikke bruger den. Det gør, at du med ro i sindet kan have en hobbykniv på dig i løbet af arbejdsdagen uden frygt for at skære dig. Desuden har den en god kompakt størrelse, der gør at den passer perfekt i baglommen på et par cowboybukser.  Sidst men ikke mindst har du med dette smarte, kompakte vidunder af en kniv også mulighed for altid at holde den skarp. Hobbyknivens blade er nemlig meget tynde og lavet af små felter, der gør det muligt at brække spidsen af kniven af, når den er blevet sløv.

Minikniv

Udover den klassiske hobbykniv på 18 mm, kan du også få en mindre hobbykniv med et knivblad på 9 mm. Denne er perfekt til mindre skæreopgaver. Eksempelvis ved udskæring af pap på et underlag og særligt til hobbyarbejde, hvor du har brug for ekstra kontrol over kniven. Da knivbladet er tyndere, får du her en smallere og lettere hobbykniv.

Blade til hobbyknive

Her hos MC emballage finder du også et stort udvalg af blade til hobbyknive. Du behøver nemlig ikke at smide kniven i skraldespanden, bare fordi du har knækket alle bladene af. Ved at udskifte bladet i kniven sparer du penge og skåner samtidig miljøet for unødigt skrald. Du kan på den måde have din hobbykniv i rigtig lang tid og kommer aldrig til at stå med en sløv kniv i hånden igen.

Derfor bør du eje en hobbykniv

Med en hobbykniv ved hånden kan du løse de fleste opgaver, der ellers kræver en saks. Du kan eksempelvis benytte hobbykniven, når du skal skille papkasser ad til genbrugscontaineren, skære tapet løs inden det helt store maler og spartle projekt går i gang. Eller du kan bruge den til afskæring af plastfolie og film, når du skal pakke varer ind til forsendelse. Hobbykniven er et alsidigt redskab, som vi hos MC emballage forhandler i mange forskellige variationer, så du kan finde én, der passer til netop det, du skal bruge den til. Vi forhandler nemlig knivskarpe hobbyknive til endnu skarpere priser.

Kontakt os

Har du spørgsmål vedrørende hobbyknive eller andre produkter her på MC emballage, er du altid velkommen til at kontakte og på vores mail, som du finder her.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.