Antiskrid

Antiskridpapir er overfladebehandlet. Overfladen sikrer en stabil pakning af dit gods på pallen og medvirker til færre transportskader som konsekvens af gods, der skrider ud under transporten.

Antiskrid

Alle priser er angivet uden moms

 1. Antislip papir
  Antislip papir
  Antislip papir
  Varenummer: 57303
  Format : 800 x 1190 mm Kvalitet : 65 g/m2 (50 g + 15 g)
  FSC
  Pris fra 3,01 DKK
  Priser pr STK
  FSC
  Varen er tilføjet til kurven
  På lager

  Produktbeskrivelse

  Antiskridpapir er overfladebehandlet, der gør at godset får en stabil pakning og ikke skrider ud, under transport. Disse ark kommer i 800 x 1190 mm og i tykkelse 65 g/m2 (50 g + 15 g).

  Specifikationer

  Mere information
  Format 800 x 1190 mm
  Kvalitet 65 g/m2 (50 g + 15 g)
  Lær mere

  Priser pr STK

  • v/køb à  250 4,98 DKK
  • v/køb à  500 4,36 DKK
  • v/køb à  1000 3,49 DKK
  • v/køb à  5000 3,01 DKK

  Pakning

  • Antal pr. kolli 250
  • Antal pr. palle 5000

Alle priser er angivet uden moms

Opnå en sikker transport med antiskrid-ark

Der er mange ting, man kan gøre, for at sikre transporten af varer helt enkelt og uden de store omkostninger. Hos MC Emballage finder du et udvalg af antiskrid-ark i forskellige dimensioner til helpaller og pallerammer. Hvis du mangler ekstra paller, er det også noget, vi kan hjælpe dig med!

Brug antiskrid-ark, og få varerne sikkert frem

Vores antiskrid-ark er overfladebehandlede og sikrer et stabilt underlag til dine varer. Et mellemlægsark lægges på pallen før godset stables – på den måde minimeres risikoen for, at varerne glider af pallen under transport. Antiskrid-arkene kan også lægges imellem produktlagene for at opnå ekstra stabilitet.

Vi har mellemlægsark til forskellige typer forsendelser

Vi har flere forskellige mellemlægsark til antiskrid:

 • Massivpapark
 • Bølgepapark
 • Bølgeplastark
 • Grå kardus-ark

Bølgepap som antiskrid-ark er en populær løsning, idet det kommer med mange fordele. Det er nemlig stødabsorberende og sikrer stabilitet og beskyttelse mod ridser og slag. Derudover er bølgepapark fremstillet i et billigt og let materiale, der egner sig særligt godt til de fleste typer forsendelser i lastbil og varevogn.

Skal dit gods fragtes i container, eller er det særligt skrøbeligt, kan vi anbefale dig at bruge massivpapark eller grå kardus-ark. Begge typer antiskrid-ark er ekstra slidstærke og beskyttende.

Find dine bæredygtige antiskrid-ark hos MC Emballage

Vi gør en særlig indsats for at være ajourført med bæredygtige emballageløsninger. Derfor er det kun naturligt, at du også finder bæredygtige antiskrid-ark og mellemlægsark hos os!

Bølgeplastark er lavet af 100% genanvendeligt polypropylen og er både vejrbestandige og vandafvisende. De forhindrer dermed både vand, olie og kemikalier at komme i kontakt med dit gods. Derudover kan bølgeplastark rengøres og genbruges efter behov.

Transportér sikkert dine varer med antiskrid-ark

Hos MC Emballage elsker vi emballage, og netop derfor tilbyder vi et bredt udvalg af antiskrid-ark til forskellige typer forsendelser og formål. Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der er den bedste for dig, skal du endelig bare sende os en mail eller kontakte os her på hjemmesiden - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.