Menneskerne bag

80 engagerede medarbejdere

MC emballage er en medarbejderejet virksomhed, hvorfor vores hold af skarpe medarbejdere altid giver den en ekstra skalle når det kommer til god kundeservice og godt købsmandskab.

Herunder kan du ikke kun finde og se vores stolte medarbejderstabel, men også læse en lille historie om dem alle.

Ledelse

Ledelse_resize1

Peder K. Eriksen

Adm. Direktør
Se mere om Peder

Hej, jeg hedder Peder Eriksen

Efter små 30 år i emballageindustrien er jeg først og fremmest emballagenørd og daglig leder af MC emballage A/S.

Fra jeg afsluttede min kandidatuddannelse i 1991, og frem til 2000 arbejdede jeg i Schur Gruppen i en bred vifte af funktioner, hvoraf de sidste 4 år var som CEO for Schur Flexible Benelux BV i Holland. Herefter skiftede jeg til Skanem Koncernen, hvor jeg frem til min nuværende ansættelse i MC Emballage A/S var CEO for koncernens danske datterselskab, der producerede aluminiums emballage, som blev solgt til fiskeindustrien i hele verden.

Min start hos MC emballage A/S var ifm. generationsskiftet i 2004, hvor jeg indtrådte som CEO og co-owner, hvilket også blev startskuddet til det, der i dag er Danmarks største medarbejderejede virksomhed.

Jeg trives med udfordringer og en innovativ tilgang til verden, ligesom jeg ofte ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger. Min største motivation er når vi kan udfordre vores kunder, og herigennem skaber gode anvendelige emballageløsninger. Vi har en unik tilgang til sourcing bla. via vort fælles europæiske indkøbssamarbejde KOBRA, og med et netværk af mere end 1.000 producenter, er vi aldrig nervøse for at udfordre gamle emballageløsninger til fordel for nye, der optimerer kost, logistik, miljø etc.

Vi er meget stolte af, at de fleste nye kunder kommer til os på anbefaling fra eksisterende. Måtte du ikke allerede være kunde i butikken, vil det gælde os at få muligheden for at introducere dig til vores verden af emballage og kompetente rådgivere!

Peder_farve

Peder Eriksen

Adm. Direktør

Anita Gersner Marschall
Afdelingsleder - Salg
Se mere om Anita

Hej, jeg hedder Anita.

Jeg har været ansat ved MC emballage A/S siden firmaet startede i 1988, og jeg har efterhånden 37 års erfaring fra emballagebranchen.

Min kollega Trine og jeg er i fællesskab afdelingsledere for vores interne salgs- og indkøbsafdeling, hvor mit primære fokus er salg og Trines er indkøb. Jeg har ligeledes ledelsesansvaret for vores Callcenter, Maskinafdeling og Papafdeling samt emballageshoppen.dk og vores Key Account gruppe.

Endvidere er jeg produktansvarlig for vores rustbeskyttende emballage.

MC emballage er en spændende arbejdsplads med masser af udfordringer. Jeg har haft rigtig mange gode oplevelser fra min lange periode ved MC. Den absolut største oplevelse har nok været i forbindelse med vores generationsskifte i 2004, hvor jeg var en del af den styregruppe, som stod for at gøre MC til en medarbejderejet virksomhed.

I min fritid går jeg til spinning og får vandret rundt i det smukke Djursland. Jeg elsker at rejse og opleve nye steder med min familie, og når det står på afslapning, så er det havearbejdet der kalder.

Anita_farve

Anita Gersner Marschall

Afdelingsleder - Salg

Trine Schmidt
Afdelingsleder - Indkøb
Se mere om Trine

Hej, jeg hedder Trine.

Min tid hos MC emballage startede allerede tilbage i 1997, hvor jeg som handels-trainee blev lært op i de forskellige produktgrupper. Jeg startede med at handle med paller og træemballage og fik senere ansvaret for denne produktgruppe. Sidenhen har jeg både været omkring folieafdelingen og havde også mange år i papafdelingen, så jeg har været lidt omkring og har grundlæggende et godt kendskab til hovedparten af vores produkter.

I dag er jeg afdelingsleder for indkøb, jeg har altid været optaget af indkøb og synes det er spændende at source og kan lide at forhandle, så det er et ansvarsområde, som passer mig rigtig godt. Ved siden af dette forsøger jeg at holde trit med forskellig lovgivning som MC emballage A/S på den ene eller anden måde er omfattet af, og er også den som typisk tager mig af kvalitetsopgaver og fødevaredokumentation.

Jeg har altid været glad for MC emballage A/S og ikke mindst mine dejlige kolleger. Jeg synes vi har en fantastisk arbejdsplads, hvor arbejdsopgaverne er spændende, især fordi vi som virksomhed er i en rivende udvikling, og vi står aldrig stille. Som kolleger er vi gode til at gøre ting sammen, både på og udenfor arbejdspladsen, og det betyder meget, at sammenholdet er godt.

Jeg er et stort konkurrence menneske, så når jeg dyrker sport, kan du være sikker på jeg yder mit bedste, og det samme gælder, om så der spilles brætspil. Men det altovervejende for mig er dog, at det skal være sjovt, så du ser mig sjældent sur. Jeg samler på gode oplevelser, og for mig er det rigtig ofte forbundet med hyggeligt samvær. Jeg hygger med min familie, mine veninder og vores fælles venner, og hvad enten det er en DHL stafet, en ginsmagning, en weekendtur eller en udenlandsrejse, så er jeg på!

Trine_farve

Trine Schmidt

Afdelingsleder - Indkøb

Betinna Fejfer
Regnskabschef
Se mere om Betinna

Hej, jeg hedder Betinna.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden marts 2003 som regnskabschef og jeg styrer MC’ s finanser med hård hånd J. Jeg kan godt lide ansvaret og friheden i mit job, og jeg nyder den uformelle tone der er i huset.

Derudover har jeg kastet mig over nogle helt andre opgaver i huset, som ligger langt fra min oprindelige stilling - jeg er blevet en del af sundhedsteamet, og jeg prøver at gøre MC mere synlig på de sociale medier.  Begge nye spændende tiltag, hvor det handler om noget helt andet end tørre tal.

Jeg er en person, som helst skal have gang i noget hele tiden. Det kan man blandt andet se på min samling af medlemskort derhjemme, og der er ikke altid langt fra tanke til handling. Medlemskortene strækker sig pt. over alt lige fra vinterbadning, fitness, hunde-  og strikkeklub. Når der skal slappes helt af, er jeg blevet stor tilhænger af serieland.

Betinna_farve

Betinna Fejfer

Regnskabschef

Kim Kærsner
Salgschef - Sydjylland og Fyn
Se mere om Kim

Hej, jeg hedder Kim.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden november 1998, hvor jeg er salgskonsulent. Mine primære kundeområder er, syd-/Vestjylland og Nordfyn. Jeg kan godt lide at hjælpe kunderne. At løse de udfordringer, som kunderne giver mig hver eneste dag, er min primære motivation. Ellers kan jeg rigtig godt lide at komme ud at tale med nye potentielle kunder. Jeg er en person, som er arbejdsom og vedholdende. Jeg giver ikke sådan lige op.

En af de særlige episoder i min tid her hos MC, har helt sikkert været generationsskiftet i 2003/2004, hvor medarbejderne købte firmaet af de tidligere ejere. Jeg var en del af den udvalgte gruppe, som havde ansvaret for at udføre dette, samt at ansætte vores direktør. Det er ikke så tit, man får lov til at ansætte sin egen chef, så det var spændende.

Min fritid bruges på familie og venner. Biler, motorcykler og alt teknik interesserer mig meget. Lidt sport bliver det også til i form af squash. Derudover er jeg holdleder på min søns håndboldhold. Hele familien bruger nærmest alle weekender i en håndboldhal. Min familie og jeg kan rigtig godt lide at rejse, hvor USA er favoritdestinationen. Vi har været ”over there” 4 gange indtil videre. Jeg har en drøm om, at skulle igennem alle staterne på et tidspunkt.

Kim_farve

Kim Kærsner

Salgskonsulent - Syd- og Vestjylland

kontakt-phone

23 38 84 46

Ole Ø. Rasmussen
Lagerforvalter
Se mere om Ole

Hej, jeg hedder Ole.

Jeg har være ansat i MC emballage lige fra starten i 1988, hvor jeg i dag er ansat som lagerchef. Mine daglige opgaver består af ledelsen af personalet på lageret, samt administrationen af ind og udleveringer af varer.  Jeg kan godt lide mit arbejde, fordi at jeg syntes det er spændende at få forskellige personligheder til at spille på samme hold og derved præstere på bedste vis. En særlig episode i min tid her, har helt klart været processen hvor medarbejderne købte virksomheden fra de tidligere ejere. Det var helt specielt at føle, hvordan man hver især kæmpede for, at det skulle lykkedes.

Jeg vil gå rigtig langt for at få ting til at lykkedes, det kommer især til udtryk i hverdagen, når der skal ekspederes ordrer afsted til kunderne. Så vil jeg altid prioritere kunderne fremfor varemodtagelser. Intakt med at virksomheden er vokset, har vi naturligvis fået en mere travl hverdag, hvilket jeg trives rigtig godt med. Min fritid bliver blandt andet brugt sammen med min kortklub, hvor vi mødes hver torsdag og spiller kort og spiser sammen.

Ole_farve

Ole Ø. Rasmussen

Lagerforvalter

Betina Juul
Supply-Chain Manager
Se mere om Betina

Hej, jeg hedder Betina

 

Jeg er startet hos MC emballage i april 2022.

Som helt ny i denne fantastisk spændende emballageverden, har jeg virkelig fundet ud af hvor mange kunder vi hjælper med alle vores unikke løsninger. Men også hvor mange almindelige steder, vi faktisk har en finger med i spillet. Emballage er jo meget mere end bare en papkasse!

Jeg kommer fra bil -og vejhjælpsbranchen, så det er et helt nyt univers jeg er trådt ind i. De første mange nætter drømte jeg om foam, strækfilm, etiketter, paller, pap, stålbånd, maskiner og meget meget mere.

Det har været en fantastisk opstart med god hjælp – her er virkelig god stemning! Fra lagermedarbejderne der fylder den ene lastbil efter den anden, til de dygtige konsulenter som ligger sig i selen for at finde den helt rette løsning og med de skønne piger der tager telefonen og yder en ekstra god service.

Jeg glæder mig over at være landet her i boblefolieland og ser frem til at få fyldt min vidensbank op, så jeg også kan bære det sorte bælte i emballage!

Privat bor jeg i Hadsten med min mand, mine 2 drenge og 2 bonusbørn. Jeg fylder min fritid med børnene og deres svømning, løber i løbeklub 2-3 gange i ugen og når vejret er godt kører min mand og jeg gerne en tur på vores motorcykler, mens vi planlægger hvor næste rejse til sydens sol skal gå til.

betina

Betina Juul

Supply-Chain Manager

Konsulenter

S_lgere---resize

Søren Lindemann
Salgsdirektør/CSO
Se mere om Søren

Hej, jeg hedder Søren.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden 1996, så jeg er en af de garvede i virksomheden. Jeg startede som indkøber i vores papafdeling, men efter to år blev jeg tilbudt jobbet som salgskonsulent for Nordjylland. Det har jeg været så glad for, at jeg har været det lige siden. Jeg kan godt lide friheden ved mit arbejde - jeg styrer stort set selv min egen hverdag. Efter så mange år det samme sted og i samme stilling, er det jo nærmest blevet en livstil for mig. Den episode som uden tvivl stikker mest ud, er helt sikkert dengang da ejerskiftet stod på. Hele den proces omkring at få indsamlet nok medarbejdere som var villige til at investere i projektet, til at ansætte vores nuværende direktør, var helt unik.

Jeg er en person som kan virke meget impulsiv - jeg trives rigtig godt med mange bolde i luften. Når boldene så skal gribes, skal det helst være med min fremgangsmåde. Derudover kan jeg godt lide at møde og snakke med nye mennesker. Min fritid består af rigtig meget sport, håndbold, fodbold, golf, styrketræning og så løber jeg også nogle maraton et par gange om året. Så det bliver til rigtig meget træning det meste af tiden. Ydermere bruger jeg naturligvis også meget tid sammen med familien.

S_ren_L_farve

Søren Lindemann

Salgsdirektør/CSO

kontakt-phone

23 38 84 38

Jesper G. Nielsen
Salgschef - Sjælland og Øerne
Se mere om Jesper

Hej, jeg hedder Jesper.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden 1994, hvor jeg  i dag er salgskonsulent for de Sjællandske kunder.  Hver dag hjælper jeg mine nuværende og nye kunder til at finde frem til de helt rigtige emballageløsninger. Jeg har været i branchen i rigtig mange år og nyder hver dag at kæmpe for mine kunder – til alles tilfredshed. I mine mange år hos MC Emballage har jeg været helt tæt på den udvikling, vi er gået igennem – en udvikling fra at være en knap så stor virksomhed til at være et meget professionelt firma – det er jeg stolt af at have bidraget til.

Jeg er som person utrolig vedholdende, og jeg giver mig altid fuld ud. Det er lige meget om det på arbejdet eller i squashhallen - jeg gør ikke noget halvt. Når vejret ellers tillader det, så spiller jeg også golf sammen med vennerne. Når familien og jeg skal væk fra hverdagen, så tager vi et smut til Sverige i vores sommerhus, hvor vi nyder den storslåede natur.

Jesper_farve

Jesper G. Nielsen

Salgskonsulent - Nordsjælland

kontakt-phone

23 38 84 34

Thomas Henneberg
Salgschef - Midt- og Nordjylland
Se mere om Thomas

Hej, jeg hedder Thomas.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden august 2016. Jeg startede som trainee i vores folieafdeling og blev efterfølgende flyttet til vores bølgepapafdeling. Siden november 2018 har jeg så været ekstern sælger i det midtjyske. Jeg kan særligt godt lide mit arbejde, da jeg hver dag kommer ud til mange forskellige kunder, hvor jeg skal forstå deres behov og deres forretning, det syntes jeg er utrolig spændende! Derudover har vi også et helt fantastisk sammenhold iblandt kollegerne, hvor vi har en meget løs tone på tværs af organisationen.

Jeg kan godt lide at møde nye mennesker og stifte nye bekendtskaber, derudover er jeg meget nysgerrig på nye og ukendte ting. Derfor passer dette job mig rigtig godt, da der hele tiden er nye informationer. Min fritid bliver primært brugt sammen med min kæreste, familie og venner. Jeg styrketræner nogle gange om ugen og så cykler jeg både på MTB i skoven men også racercykel på landevejen. Derudover er jeg fodboldentusiast og har haft sæsonkort til FC Midtjylland de sidste otte sæsoner. 

Thomas_h_farve

Thomas Henneberg

Salgskonsulent - Midt- og Vestjylland

kontakt-phone

23 38 84 32

Kim Kærsner
Salgschef - Sydjylland og Fyn
Se mere om Kim

Hej, jeg hedder Kim.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden november 1998, hvor jeg er salgskonsulent. Mine primære kundeområder er, syd-/Vestjylland og Nordfyn. Jeg kan godt lide at hjælpe kunderne. At løse de udfordringer, som kunderne giver mig hver eneste dag, er min primære motivation. Ellers kan jeg rigtig godt lide at komme ud at tale med nye potentielle kunder. Jeg er en person, som er arbejdsom og vedholdende. Jeg giver ikke sådan lige op.

En af de særlige episoder i min tid her hos MC, har helt sikkert været generationsskiftet i 2003/2004, hvor medarbejderne købte firmaet af de tidligere ejere. Jeg var en del af den udvalgte gruppe, som havde ansvaret for at udføre dette, samt at ansætte vores direktør. Det er ikke så tit, man får lov til at ansætte sin egen chef, så det var spændende.

Min fritid bruges på familie og venner. Biler, motorcykler og alt teknik interesserer mig meget. Lidt sport bliver det også til i form af squash. Derudover er jeg holdleder på min søns håndboldhold. Hele familien bruger nærmest alle weekender i en håndboldhal. Min familie og jeg kan rigtig godt lide at rejse, hvor USA er favoritdestinationen. Vi har været ”over there” 4 gange indtil videre. Jeg har en drøm om, at skulle igennem alle staterne på et tidspunkt.

Kim_farve

Kim Kærsner

Salgskonsulent - Syd- og Vestjylland

kontakt-phone

23 38 84 46

Poul Frederiksen
Salgskonsulent - Midt- og Østjylland
Se mere om Poul

Hej, jeg hedder Poul.

Jeg har være ansat hos MC emballage lige fra begyndelsen af februar 1988. Jeg er ansat som salgskonsulent med Østjylland som primære område. Jeg kan godt lide afvekslingen i min dagligdag, der er sjældent to kunder, som har det samme behov og problemstillinger. Særligt de opgaver som er udfordrende, hvor der ikke lige er en hurtig løsning på, er specielt motiverende.

Den udvikling, som MC emballage er gået igennem fra da vi startede og indtil nu, er helt unik. Det har været utrolig interessant at være en del af. Digitaliseringen har i særdeleshed gjort mit arbejde væsentlig nemmere, førhen var man jo tvunget til at have mønter med ud til mønttelefon, hvis man skulle i kontakt med hovedkontoret efter et kunde besøg.

I min fritid cykler jeg utrolig meget, hvor det bliver til 7-9.000 km om året. Det er på de danske landeveje, men i særdeleshed også i Dolomitterne, cyklen er som regel altid med på ferie med familien. Jeg er person som godt kan være vedholdende, som vil gøre meget for at komme til sin ret. Jeg er som regel altid i godt humør og er imødekommende. Udover cykling er min anden store interesse fodbold, hvor mit favorithold selvfølgelig er de røde fra Liverpool. 

Poul_farve

Poul Frederiksen

Salgskonsulent - Midt- og Østjylland

kontakt-phone

23 38 84 41

Severin Traberg
Salgskonsulent - Midt- og Østjylland
Se mere om Severin

Hej, jeg hedder Severin.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden 1998, hvor jeg i dag arbejder som salgskonsulent. De første måneder af min ansættelse var på lageret og senere blev jeg produktansvarlig og indkøber i vores papafdeling. I 2004 tog jeg imod tilbuddet om at blive salgskonsulent i Østjylland, og det er en beslutning jeg er rigtig glad for. Jeg trives i mit job og synes det er spændende at have en travl og afvekslende dag, hvor jeg nyder at servicere mine kunder og møde en masse nye mennesker.

Jeg bor med mine 2 børn i Trustrup ved Grenå, og har en voksen datter i Horsens. Vi bor i et ældre hus, så der er nok at tage fat på. Ud over arbejdet med hus og have, så bruger jeg tid med familien og hygger med vores venner. Desuden er jeg aktivt bestyrelsesmedlem i vores lokale varmeværk, og vandværk. Så roder jeg lidt med bilsalg i min fritid. Jeg håber dog snart på at komme i gang med noget golf, så jeg kan kombinere motion og søndagshygge, og måske få ungerne med.

Severin_farve

Severin Traberg

Salgskonsulent - Midt- og Østjylland

kontakt-phone

23 38 84 44

Peter Vesterdal
Salgskonsulent - Øst- og Sydjylland
Se mere om Peter

Hej, jeg hedder Peter

Jeg har været ansat hos MC emballage siden maj 2011, hvor jeg er ansat som salgskonsulent med Sønderjylland som primære område. Jeg har over 30 års erfaring fra branchen, så jeg har prøvet lidt af hvert. Kundekontakten er noget som jeg virkelig værdsætter, når det er muligt at lave ping-pong med kunden griber jeg chancen. Det er disse situationer som kan vise sig at blive utrolig værdifulde for kunden og deres løsninger, så styrker det i høj grad relationerne i blandt.

Jeg er en humoristisk og glad person, som altid er klar på at joke med kolleger og kunder. Jeg er meget imødekommende overfor nye bekendtskaber. Min fritid bliver blandt andet brugt på golfbanen, sammen med min hustru og venner. Ellers sætter jeg stor pris på fodbold, hvor jeg selvfølgelig holder med de hviide fra Aarhus og ikke mindst Liverpool.

Derudover står jeg bestemt ikke i vejen for et velsmagende måltid, særligt dansk mad er favoritten. Blandt nogle af sælgerne har vi en persille klub, hvor vi mødes og nyder en god omgang dansk mad, med sovs til.

menneskerne-bag-person-3

Peter Vesterdal

Salgskonsulent - Øst- og Sydjylland

kontakt-phone

23 38 84 30

Jan Kofoed Pedersen
Salgskonsulent - Nordsjælland
Se mere om Jan

Hej, jeg hedder Jan.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden december 2015, hvor jeg er ansat som ekstern salgskonsulent. Mit kunde område er København og Nordsjælland. Jeg kan rigtig godt lide mit arbejde, blandt andet fordi vi har det rigtig godt sammen blandt kollegerne. Da jeg bor på Sjælland og sjældent er på kontoret, er jeg utrolig afhængig af at mine kollegaer samt deres viden og kompetencer. Derfor er det super dejligt, at jeg altid har en dygtig og oplagt kollega i røret.

Vi har en rigtig god personaleforening, som ofte arrangerer forskellige arrangementer. Det er virkelig værdiskabende for vores fælleskab blandt kollegerne. Vi har haft en kampagne, som omhandlede at tælle skridt. Jeg kom lidt skidt fra start, men der endte jo med at gå konkurrence i det til sidst. Jeg er en positiv person, som altid forsøger at løse alle opgaver. I min verden er der ikke én opgave som er for lille. Så kan jeg også godt lide at gi lidt gas til folk, men så sandelig også få lidt igen. En af mine store fritidsinteresser er fodbold, hvor favorit holdet er Brøndby IF. Min hustru og jeg nyder virkelig at komme ud og rejse. Det er alt lige fra fjern østen til Amerika. Ellers går der en del tid med at passe huset og haven.

Jan_K_farve

Jan Kofoed Pedersen

Salgskonsulent - Nordsjælland

kontakt-phone

23 38 84 42

Søren Andersen
Salgskonsulent - Midtsjælland
Se mere om Søren

Hej, jeg hedder Søren

Jeg har været ansat hos MC Emballage siden 1998. Jeg startede som elev med indkøb af kartonvarer og tape.

og blev efter nogle år tilbudt jobbet som salgskonsulent i det Midtsjællandske og det er jeg super glad for.

Jeg trives i mit job på grund af alle de forskellige nye opgaver som kommer hver dag. Det giver mig en travl og afvekslende hverdag.

Det er altid tilfredsstillende af hjælpe med at finde nye løsninger til kunder og efterfølgende fører den ud i livet.

Vi er gået fra at være en mindre spiller på markedet til at være en af de førende hvilket har været en utrolig spændende rejse.

Min fritid bruger jeg primært med venner og familie. Jeg holder mig lidt i form med løb et par gange om ugen og nyder også at gå en runde på golfbanen.

Derudover følger jeg meget med i fodbold hvor jeg følger mit favorit hold fra AGF  

S_ren_A_farve

Søren Andersen

Salgskonsulent - Midtsjælland

kontakt-phone

23 38 84 33

Max Kidde Blæsbjerg
Salgskonsulent - Midtjylland
Se mere om Max

 

Hej, jeg hedder Max.

Jeg har været ansat hos MC Emballage siden februar 2023. Jeg er startet på et salgstrainee forløb, hvor jeg under forløbet har været igennem en god og grundig oplæring, både i alle de forskellige produkter men også i at snakke med vores kunder. Her har det været skønt at have gode kollegaer med mange års erfaring, så man virkelig føler fremtiden er i gode hænder. MC Emballage er et pragtfuldt sted at være, og har kun overrasket mig positivt på alle parametre. 

 

Jeg er ekstern salgskonsulent, og kører rundt primært i det centrale Midtjylland. Jeg er udadvendt, altid imødekommende og jeg elsker at møde nye mennesker. I min verden er relationer det aller vigtigste, med en god relation kommer et godt samarbejde, og det stræber jeg efter.

I min fritid bruger jeg meget tid med min familie og venner. På en høj solskinsdag sammen med gutterne og en bajer eller to, er humøret altid i top! Derudover spiller jeg lidt guitar fra tid til anden, og bruger en del tid på vedligeholdelse af kroppen i Fitnessworld.

2L8A7777

Max Kidde Blæsbjerg

Salgskonsulent - Midtjylland

 

kontakt-phone

23 38 84 35

 

Karina Otte
Salgskonsulent - Nordjylland
Se mere om Karina

Hej Jeg hedder Karina,

Jeg har været ansat i MC emballage siden 2020. Jeg er gift og bor med vores 2 børn ved Hadsund. Mit salgsdistrikt er Nordjylland hvor jeg kører landevejene tynde. Jeg trives med mine kunder, hvor jeg finder stor fornøjelse i at lave emballageløsninger sammen med kunderne i samarbejde med mine interne kolleger. Jeg elsker at møde nye mennesker og få nye udfordringer, derfor passer det mig særdeles godt at køre rundt som konsulent.

Der er aldrig 2 dage som er ens, og der dukker hele tiden nye udfordringer op, og dem løser vi i MC Emballage. I fritiden elsker jeg at være kreativ og lave noget med mine hænder f.eks. keramik og buketter. Desuden en tur i haven og hjemlige sysler har min store opmærksomhed. Ferien må gerne være en oplevelse udover det sædvanlige, men en overnatning i shelter og et bål er heller ikke så skidt endda.

 

 

Karina_farve

Karina Otte

Salgskonsulent - Nordjylland

kontakt-phone

23 38 84 48

Callcenter

Callcenter_resize1

Tina Jacobsen
Teamleder - Callcenter
Se mere om Tina

Hej jeg hedder Tina.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden 2001. Jeg startede i et barselsvikariat som udviklede sig til en fastansættelse. Igennem min tid har jeg været rundt i en del forskellige afdelinger, som har gjort at jeg er godt klædt på i de fleste situationer. Mit arbejde består i at tage imod ordrer fra kunderne i telefonen og så forsøge at rådgive bedst muligt. Kunderelationerne er vigtig for min dagligdag, da det bekræfter vores kundeservice er i top.  Vores sammenhold i callcentret betyder rigtig meget for mig. Vores rolle som support for både interne og eksterne sælgere er virkelig udfordrende men særdeles interessant.

Jeg er altid smilende og meget hjælpsom – jeg trives rigtig godt i vores afdeling. Vi er super gode til at supplere hinanden både fagligt, men ligeledes socialt. I min fritid bruger jeg rigtig meget tid med min familie, på den ene eller anden måde.  Jeg går til spinning og cykler på racer udenfor, når vejret tillader det.  Gåture med hunden er ligeledes i høj kurs. Jeg går også meget op i at se mine sønner, når de spiller fodbold.

tinaj

Tina Jacobsen

Teamleder - Callcenter

Gitte Mølsted
Salgsassistent
Se mere om Gitte

Hej jeg hedder Gitte.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden 2006. Hvor jeg har været med til at starte vores fantastiske callcenter op. Jeg elsker virkelig mit arbejde, den daglige kontakt med kunderne betyder alt. Min primære opgave er at tage imod nye ordrer, og rådgive kunderne omkring vores sortiment. Jeg har en stor tilknytning til flere af kunderne, hvor tonen er mere fri.  Jeg sætter en stor ære i at give kunden den bedste mulige oplevelse hos MC emballage.

Jeg er et meget empatisk menneske, mine kollegaers humør betyder rigtig meget for mig. Hvis en kollega kommer på arbejde med et dårligt humør, forsøger jeg at hjælpe på bedste vis. Jeg er et meget positivt menneske, som forsøger at inddrage alle i fælleskabet. I min fritid dyrker jeg fitness flere gange om ugen for at holde mig i gang. Jeg nyder at tilbringe tid med min familie og venner, som jeg også har en lille badmintonklub med. Jeg elsker også at hygge med veninderne.

Gitte_farve

Gitte Mølsted

Salgsassistent - Callcenter

Jeanette Bonde
Salgsassistent
Se mere om Jeanette

Hej, jeg hedder Jeanette.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden 2013, hvor jeg sidder i callcenteret. Jeg er typisk en af de første man snakker med, når man ringer til kontoret. Her forsøger jeg, for så vidt muligt, at hjælpe kunderne på bedste vis.  Noget af det bedste ved mit arbejde er den daglige kundekontakt, samt at finde en løsning på kundens problem. Det er sjældent at kunderne ringer ind med de samme problemer, hvilket gør min hverdag varierende - der er ikke to dage der er ens!

Jeg er som person rigtig venlig og imødekommende, og jeg prøver altid at være positiv.  
Jeg er ansat på flexjob ordning, hvilket blandt andet betyder, at jeg kun er at finde i callcenteret 3 dage om ugen. Jeg bruger en stor del af min tid sammen med min familie, og vores venner. 

Jeanette_farve

Jeanette Bonde

Salgsassistent - Callcenter

Hanne Kahr Simonsen
Salgsassistent
Se mere om Hanne

Hej

Jeg hedder Hanne og startede hos MC emballage i december 2018.

Mit daglige arbejde er i callcentret, hvor jeg skal modtage ordre og rådgive kunderne bedst muligt.

Jeg har nogle fantastiske kollegaer – vi er altid på spring for at hjælpe hinanden.

Jeg elsker at hjælpe kunderne og glæder mig over, at jeg er med til at give dem en god oplevelse.

Jeg har altid arbejdet med kundeservice og sætter en ære i at være firmaets ansigt udadtil.

Hanne_farve

Hanne Kahr Simonsen

Salgsassistent - Callcenter

Rikke Strange
Salgsassistent
Se mere om Rikke

Hej

 

Jeg hedder Rikke.

Jeg har arbejdet hos MC Emballage siden sommeren 2021 hvor jeg var så heldig, at blive fastansat efter et halvt år som vikar.

Jeg har arbejdet i tøj branchen i 25 år, så for mig er det her en helt ny verden fyldt med udfordringer, men jeg elsker det, ikke mindst fordi jeg har de bedste kollegaer, hvor vi hjælper og støtter hinanden. Fra den første dag har jeg følt mig som en del af MC familien.

Jeg elsker mit arbejde i callcentret, man ved aldrig hvad dagen bringer, som der er fart over feltet, og med alle de søde kunder er det en ren fornøjelse.

Min fritid bruger jeg sammen med min kæreste, familie og veninder.

rikkes

Rikke Strange

Salgsassistent - Callcenter

Frederik Prang
E-commerce Manager
Se mere om Frederik

Hej, jeg hedder Frederik.

Jeg startede oprindeligt som e-commerce coordinator hos MC emballage i september 2019, og har siden været virksomhedens store marketing-haj! Mit ansvarsområde udspringer i vores stolte webshop, som jeg har den store ære af at drifte og vækste. Hertil er det min interesse og mission at være tovholder for virksomhedens overordnet marketingstrategi.

Jeg færdiggjorde min bacheloruddannelse i international handel og markedsføring på Århus erhvervsakademi i 2018, hvorefter jeg siden har jagtet min passion inden for digital markedsføring. Det er netop derfor, at jeg brænder for at komme på arbejde hver eneste dag.

Min personlighed kan beskrives som energisk, imødekommen og social. Jeg er desuden typen, som ved, hvad spidsen af en jetjæger koster, og hvorfor man egentlig kalder filmreklamer for ”trailers”.

Jeg elsker den glade og humoristiske atmosfære, som jeg møder på min arbejdsplads hver dag. I min fritid forbrænder jeg alt min overskydende energi på håndbold og fitness, som jeg med stor glæde dyrker med både venner og familie.

Frederik_farve

Frederik Prang

E-commerce Manager

Louise Kuhrt Olesen
Salgsassistent
Se mere om Louise

Hej mit navn er Louise.

Jeg startede hos MC emballage i 2013 i vores callcenter. Jeg havde et lille fravær i 2019, men kom hurtigt tilbage til MC familien.

Jeg arbejder i vores callcenter, hvor jeg med stor glæde sender et telefonisk smil til alle vores kunder. Jeg har ansvaret for ordrehåndtering, palleafhentning og at udføre Danmarks bedste kundeservice.

Det jeg bedst kan lide hos MC emballage er vores sammenhold og den gode stemning man altid finder på arbejdspladsen.

Jeg har stor passion for fitness, hvor jeg gerne øver fitness 3-4 gange om ugen. Jeg startede oprindeligt med at være aktiv, fordi jeg har en lige så stor passion for kage. Jeg nyder min fritid med mine 2 børn og min mand, hvor vi med stor interesse følger med i Formel 1 og NFL.

louise

Louise Kuhrt Olesen

Salgsassistent - Callcenter

Produktspecialister

Bølgepap & kartonage

Pap_resize_besk_ret

Kenney Ladefoged
Teamleder
Se mere om Kenney

Hej, jeg hedder Kenney.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden december 2015, hvor jeg i dag er gruppeleder i afdelingen for bølgepap. Jeg har mange års bred erfaring fra emballage branchen, så mit produkt kendskab er særdeles godt. I bølgepap sidder jeg med både indkøb og salg, udover dette er jeg en del af udviklingsgruppen, hvor vi designer emballager som matcher kundens produkter og behov. Der er i langt de fleste tilfælde flere potentielle løsninger til en opgave. Men da vi har et bredt sortiment at trække på, så finder vi altid en løsning.

Det at være ansat i en medarbejder ejet virksomhed, giver efter min mening et helt andet sammenhold og motivation. Atmosfæren og den generelle interesse for sine kollegaer, gør blandt andet at jeg elsker at komme på arbejde hver dag.  Som person er jeg utrolig resultatorienteret, hvor mit drive er at opnå det bedst mulige resultat.  I min fritid er jeg en ”gør det selv mand”, jeg nyder at kunne ordne og reparere tingene selv. Det er alt lige fra bilen til huset. Jeg prioriterer ligeledes at bruge så meget tid med min familie som muligt. Det kan være ved campingture, sejlture eller en aften på sofaen.  

Kenney_farve

Kenney Ladefoged

Teamleder - Pap

Finn Andersen
Produktansvarlig
Se mere om Finn

Hej, jeg hedder Finn.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden 2007, hvor jeg er produkt ansvarlig i papafdelingen. Mine daglige opgaver består af rådgivning og vejledning af kunder samt indkøb af speciale løsninger. Den daglig kontakt til kunder og leverandører, er noget som jeg sætter særlig pris på.

Relationerne som man automatisk opbygger med kunder og leverandører, er virkelige enestående i forhold til det daglige arbejde. Jeg kan godt lide mit arbejde, fordi jeg hver dag bliver udfordret med nye opgaver – der er aldrig et stille øjeblik. Jeg er en person, som altid tager alle opgaver seriøst og altid bestræber mig efter at finde den bedste løsning for kunden.

I min fritid spiller jeg golf og nyder at komme ud og nyde naturen samtidig med, at man bliver udfordret af terrænet på golfspillet. Udover dette bruger vi meget tid på, at benytte nogle af de kulturelle muligheder som Aarhus har at tilbyde.

Finn_farve

Finn Andersen

Produktansvarlig - Pap

Marianne Ogstrup
Produktansvarlig
Se mere om Marianne

Hej, jeg hedder Marianne.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden december 2014. Jeg sidder i papafdelingen, hvor jeg har indkøb og transportopfølgninger som primære opgaver. Jeg kan godt lide den daglige kontakt med leverandører og speditører og sikre, at ordrerne kommer hjem til tiden. Jeg er positiv og serviceminded, ligeledes bestræber jeg mig på at være en teamplayer.

Min familie betyder rigtig meget for mig, men jeg sætter også stor pris på gode venner. Vi kan godt lide at rejse, både korte og længere ture og opleve nye kulturer. Jeg holder meget af naturen, og dyrker motion i form af pilates, cykling og løb.

marianne

Marianne Ogstrup

Produktansvarlig - Pap

William Wullf Frislev
Produktansvarlig
Se mere om William

Hej jeg hedder William.

I 2015 begyndte jeg i lære som salgselev hos MC emballage. I forbindelse med min læretid blev jeg bidt af branchen samt faget. De efterfølgende år, har jeg nydt at være en del af udviklingen hos MC emballage og være med til at præge den. Noget jeg virkelig værdsætter, er den uformelle jargon og det kanon gode fællesskab, der er hos MC emballage.

 

Jeg nyder at skabe relationer til vores kunder og sidder i den forbindelse til daglig som intern kontaktperson for en række kunder og koordinerer leverancer, tilbud og hvad der ellers måtte opstå. Jeg trives med at have flere bolde i luften og nyder at være i en travl hverdag. Her er det jo altid bedst, når alting lykkes i sidste ende.

 

Som person er jeg positiv og imødekommende og kan altid komme med et kækt og sjovt indspark, men altid med et glimt i øjet. I mit arbejde sætter jeg en ære i at yde vores kunder en tilfredsstillende betjening og finde de optimale emballageløsninger.

 

Min fritid er meget aktiv og består af en del fitness aktiviteter. Jeg er herigennem blevet utrolig bidt af calisthenics - som primært fokuserer kropstræning uden brug af håndvægte. Derudover bruger jeg en del med min familie og venner.

 

william

William Wullf Frislev

Produktansvarlig - Pap

Mette Ravn
Produktansvarlig
Se mere om Mette

Hej, jeg hedder Mette.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden august 2018. Her sidder jeg i pap afdelingen, hvor jeg har både indkøb, salg og transportopfølgning som primære opgaver. Jeg elsker den daglige kontakt med både kunder, leverandører og speditører. Da jeg sidder med mange forskellige opgaver, er der ikke to dage som er ens, hvilket aldrig gør hverdagen kedelig.

En ting som jeg syntes er helt specielt ved at arbejde hos MC emballage er sammenholdet blandt kollegerne. Det virker som en stor familie, og det er lidt ligesom at komme hjem hver dag, man møder ind.

Som familiemennesket jeg nu er, betyder min mand og vores søn rigtig meget for mig. Vi elsker at rejse – både korte ture til f.eks Berlin eller længere rejser for at snorkle eller nyde solen.

Jeg nyder også at gå til Aquapower eller blot en svømmetur i den lokale svømmehal.

Mette_farve

Mette Ravn

Produktansvarlig - Pap

Patryk Dzwoniarkiewicz
Produktansvarlig
Se mere om Patryk

Hej, mit navn er Patryk

Jeg blev ansat august 2018 som trainee i papafdeling, hvor jeg sidenhen er blevet fastansat. Min daglig dag sidder jeg med to kasketter som dækker indkøb og salg. Jeg synes, det er spændende med de forskellige opgaver som dagligdagen indeholder, om det så kommer fra kunderne, sælgerne eller leverandørerne.  Jeg kan godt lide dialogen omkring diverse opgaver med mine kolleger, kunder m.fl. da vi samarbejder på at komme i mål med opgaven. Dette giver en unik forståelse fra alle parter omkring opgaverne, som vi støder på. Derfor syntes jeg bestemt, at det er vigtigt, at alle opgaver fortjener at blive taget seriøst.

Jeg er som person stille og rolig, men er altid klar på en god snak. Min store passion er fodbold, hvor jeg altid er klar i samtalen, De to hold som jeg følger, er VFL Bochum og Tottenham Hotspur. Ellers er jeg meget positiv indstillet og lægger mig ikke ned over en svær opgave.

I privaten bor jeg sammen med min kone og vores to børn.

Patryk_farve

Patryk Dzwoniarkiewicz

Produktansvarlig - Pap

Rikke Mogensen
Produktansvarlig
Se mere om Rikke

Rikke er netop ved at skrive hendes historie...

Rikke_farve

Rikke Mogensen

Produktansvarlig - Pap

Vibeke Bjørn Johannesen
Produktansvarlig
Se mere om Vibeke

Hej, Jeg hedder Vibeke

Jeg startede som elev i 2007. I min tid ved MC emballage, har jeg altid været tilknyttet vores papafdeling og er vist efterhånden, det man kalder et rigtigt paphoved. Jeg har gennem årene haft pauser fra mit arbejde i MC. Første gang i 2010, hvor jeg var på et udenlandsophold i Uganda i 3 måneder, her jeg fik muligheden for at bo og arbejde på et børnehjem. I 2014 og 2017, var jeg på barsel og senest i 2019/2020 forlod jeg MC for at søge nye græsgange. I 2021 kom jeg hjem til MC familien, hvor jeg er så heldig igen at være en del af vores papafdeling.

Jeg er rigtig glad for, at være en del af MC. Det har været spændende at være med i den store udvikling MC har været igennem. Der er sket en del siden jeg startede i 2007, hvor vi var 3 om opgaverne i papafdelingen, til i dag hvor vi sidder med et langt større mandskab. Der er altid noget, at gå i gang med, så vi keder os aldrig og så har vi det heldigvis også rigtig sjovt sammen.

Som produktansvarlig i pap har jeg arbejdsopgaver både indenfor salg og indkøb. Jeg er især glad for kontakten med kunderne, skabe relationer samt finde den rigtige løsning for kunden såvel som MC.

Fritiden bliver brugt sammen med familie og venner. Jeg elsker at rode i haven og få jord under neglene og så har jeg lige købt et par rulleskøjter, så jeg kan rulle med min store datter.

vibeke

Vibeke Johannesen

Produktansvarlig - Pap

Sara Clemensen
Produktansvarlig
Se mere om Sara

Hej, jeg hedder Sara.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden september 2021. Jeg sidder i papafdelingen som produktansvarlig, hvor indkøb og salg af pap er mine primære opgaver. Jeg elsker den daglige kontakt med vores kunder og leverandører hvor jeg bestræber mig på, at vi i fællesskab finder den bedste emballageløsning. Der er altid fart på hos MC emballage, det er en meget motiverende atmosfære at arbejde i, det betyder også at der aldrig er to dage der er ens.

I min fritid sætter jeg stor pris på at være sammen med min familie og venner, hvilket jeg prioriterer højt. Derudover forsøger jeg at være aktiv med løb eller træning.

sarac

Sara Clemensen

Produktansvarlig - Pap

Marc Vester Jensen
Produktansvarlig
Se mere om Marc

Marc er netop ved at skrive sin historie!

marc

Marc Vester Jensen

Produktansvarlig - Pap

Helle Abild Ulstrup
Konstruktør
Se mere om Helle

Halløj, mit navn er Helle.

Jeg er konstruktør i bølgepap-afdelingen og jonglerer dagligt kundeønsker og -krav til indpakning, kvalitet og oplevelse.

Min uddannelse som industriel designer har været i spil indenfor badeværelsesmøbler, handikapudstyr, plastemballage og friluftsliv, min viden om materialer, bearbejdning og udviklingsprocesser er stor, jeg har erfaring som grafiker, oplægsholder og underviser og brænder for innovation og produktudvikling på mange planer.

I min fritid træner jeg mine to børns springgymnastik-hold i den lokale forening og de andre dage løber jeg en del ture i den lokale, smukke natur omkring Silkeborg. Jeg fuldførte mit første halvmaraton sidste sommer og har fået blod på tanden efter flere personlige udfordringer af samme slags!

helleu

Helle Abild Ulstrup

Konstruktør

Produktspecialister

Strækfilm, strapping & maskiner

Maskine

Tina Weinholt
Teamleder
Se mere om Tina

Tina er netop ved at skrive sin historie...

tina

Tina Weinholt

Teamleder - Maskiner og strækfilm

Thomas Kortbek
Produktansvarlig
Se mere om Thomas

Hej jeg hedder Thomas.

Jeg har været MC´er gennem mange år faktisk siden 1996, og jeg har været med i en stor del, af den udvikling som vi har haft gennem årene. Jeg er produktansvarlig i maskinafdeling, hvor jeg sammen med min gruppe håndterer alle vores maskinprodukter samt alle de emballager, der anvendes på maskinerne.  Gruppens og mit virke er meget alsidigt, hvor vi i mange tilfælde er en stor del af udviklingen af pakkeproces samt optimering emballageforbrug. Kunderne ved, hvilket resultat de gerne vil have, og her er det så bl.a. min opgave at udvikle proces og tilbyde optimale materialer frem til resultatet. Jeg er meget seriøs, når det gælder mit arbejde, jeg har altid det mål at tilfredsstille vores kunder.

Min fritid bliver brugt sammen med min hustru og vores to døtre. Mine ferier har høj prioritet, hvor jeg holder af en aktiv tilværelse. Huset er et gammelt sted, der forsat kræver forbedringer, som fordrer min interesse og tid.

Fodbold er en meget stor interesse, som jeg følger på flere fronter og deltager i.

Thomas_k_farve

Thomas Kortbek

Produktansvarlig - Maskiner og strækfilm

Rasmus F. Madsen
Produktansvarlig
Se mere om Rasmus

Hej, jeg hedder Rasmus.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden september 2005. Jeg er i vores maskinafdeling, hvor jeg har ansvaret for indkøb og salgssupport af strækfilm og luftpudesystemer. Jeg kan godt lide mit arbejde, fordi jeg har mulighed for at påtage mig alt det ansvar, som jeg selv ønsker. Leverandør- og kundekontakten har en stor betydning for mit daglige arbejde, og jeg sætter pris på relationerne, som man har skabt igennem årene.

Jeg er meget snaksalig, det mærker folk straks, når de taler med mig første gang. Jeg er innovativ samt løsningsorienteret. Derfor passer det mig rigtig godt at være i maskinafdelingen, hvor vi rådgiver og optimerer både kundernes forbrug og pakkeprocesser.

I min fritid forsøger jeg at bruge så meget tid som muligt sammen med min søn Silas, som jeg har hver anden uge. Han kan rigtig godt lide, når vi leger med Lego, spiller playstation og besøge diverse dyreparker og Djurssommerland. Ellers nyder jeg at komme på en lille fisketur, samt spille lidt håndbold. Forsøger også at se lidt fodbold i fjernsynet en gang i mellem, hvor jeg selvfølgelig er fan af Real Madrid. 

Rasmus_m_farve

Rasmus F. Madsen

Produktansvarlig - Maskiner og strækfilm

Rob Vloet
Produktansvarlig
Se mere om Rob

Hej jeg hedder Rob.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden 2011, hvor jeg sidder i maskinafdelingen. Jeg beskæftiger mig mest med strapbånd og strapbånds maskiner. Udover indkøb og salg af maskiner og materialer, så er jeg ligeledes ansvarlig for service aftalerne på maskinerne. Jeg arbejder tæt sammen med vores tekniker Martin, omkring teknisk support og service af maskinerne.

Jeg er som person meget optimistisk, glad og innovativ. Jeg forsøger at bringe dette med på arbejde, hvilket jeg også mener lykkedes. Det er altid spændende at starte en helt ny opgave op for at udvikle hele linjen, som kunden efterspørger. Jeg mener altid, det skal kunne lade sig gøre at tilfredsstille kunderne ved den løsning, som de søger. I min fritid nyder jeg at skrue i gamle motorcykler og biler.

rob

Rob Vloet

Produktansvarlig - Maskiner og strækfilm

Preben Dandanell-Fridthjof
Produktansvarlig
Se mere om Preben

Hej jeg hedder Preben

Jeg har været ansat hos MC Emballage siden oktober 2018. Jeg sidder i vores maskinafdeling, hvor jeg bl.a. er produktansvarlig for papir, papir & luftpudemaskiner. At have en daglig og tæt kontakt med vores kunder sætter jeg meget stor pris på, og jeg har fokus på - samt øje for detaljerne, når jeg taler med vores kunder og samarbejdspartnere. Derudover sætter jeg stor pris på det daglige teamwork med mine kolleger, hvor der er højt til loftet og altid plads til et grin.    

Meget af min fritid går blandt andet med min egen lille selvstændige virksomhed "Dykkerværkstedet", hvor jeg servicerer lungeautomater m.v.

Jeg er gift og vi har sammen 2 voksne sønner. Vi går lange ture med vores to franske bulldogs Hubert og Herman og nyder at have hyggelige stunder med familie og venner over en god middag.  

 

Preben_farve

Preben Dandanell-Fridthjof

Produktansvarlig - Maskiner og strækfilm

Sara Louise Fjordbak
Produktansvarlig
Se mere om Sara

Sara er netop ved at skrive sin historie!

saraf

Sara Louise Fjordbak

Produktansvarlig - Maskiner og strækfilm

Jesper Hansen
Servicetekniker
Se mere om Jesper

 

Jesper er netop ved at skrive sin historie...

2L8A1598

Jesper Hansen

Servicetekniker

 

Thyge Pedersen
Maskintekniker
Se mere om Thyge

Thyge er netop ved at skrive hans historie...

thyge

Thyge Pedersen

Reperatør - Værksted

Produktspecialister

Folie & beskyttelsesprodukter

Folie_2023

Mie Madsen
Teamleder
Se mere om Mie

Hej, jeg hedder Mie.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden januar 2019, og er teamleder i folieafdelingen. Derudover arbejder jeg både med salg og indkøb i folieafdelingen, hvilket giver en alsidig og spændende hverdag, som jeg trives godt med. Jeg har flere års erfaring fra emballage branchen med et specielt godt produkt kendskab til plast emballage.

Det giver et ekstra godt sammenhold og motivation at være ansat i en medarbejder ejet virksomhed, som smitter af i hverdagen. Der er en uformel tone i huset, og altid plads til et godt grin, som giver lidt krydderi i hverdagen.

I min fritid er det familie og vennerne, som prioriteres, men også at komme ud og rode i haven og få frisk luft på vandreture bruger jeg en del tid på. Jeg kan godt lide single malt whisky og nyder specielt de danske mærker.

Mie_farve_1

Mie Madsen

Teamleder - Folie

Pernille Kærsner
Produktansvarlig
Se mere om Pernille

Hej, jeg hedder Pernille.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden november 2004, hvor jeg er er en del af folie afdelingen. Jeg er produkt ansvarlig for beskyttelsesprodukter som f.eks. foam, boblefolie, boblekuverter, paprør, skum osv. Dette indebærer indkøb og salg af disse produkter. Da det er en del forskellige produkter jeg administrerer gør det også, at mine arbejdsopgaver varierer utrolig meget fra dag til dag, der er aldrig to dage som er ens.

Jeg er utrolig glad for mine arbejdsopgaver, men også for mine dejlige kollegaer. De er lidt som en ekstra familie og vi har i hele firmaet et godt sammenhold.

Jeg har i dag hjemme arbejdsplads, hvor jeg en dag om ugen er på kontoret i Søften.

Jeg er som person meget serviceminded, glad og smilende. Jeg bruger min fritid sammen med familie og venner og gerne på rejser, film, håndarbejde, haven, løb og vores hund – en dejlig golden retriever ????

Pernille_farve

Pernille Kærsner

Produktansvarlig - Folie og beskyttelseprodukter

Maria Fjord Christensen
Produktansvarlig
Se mere om Maria

Hej, jeg hedder Maria.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden september 2010, og sidder internt som Key Account Coordinator. Derudover sidder jeg med kombineret salg og indkøb inden for folie samt bølgeplast, hvilket betyder mange bolde i luften og masser af kundekontakt, som jeg stortrives med.

Med højt til loftet, en uformel tone og et fantastisk sammenhold, er MC emballage et skønt at være.

Det er for mig super motiverende, at være en del af en medarbejder ejet virksomhed med fart på.

Jeg er som person meget positiv og glad og kunderne vil opleve at jeg altid tager telefonen med et smil!

Min fritid bliver brugt med min kæreste, vores to børn, venner og familie. Vi prioriterer tiden sammen utrolig højt og tager ofte på ture og rejser. Derudover bruger jeg også gerne tid på hus- og haveprojekter, cafehygge og løbeture.

Maria_farve

Maria Fjord Christensen

Produktansvarlig - Folie

Andreas Fonnesbæk
Produktansvarlig
Se mere om Andreas

Hej, jeg hedder Andreas.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden februar 2022. Jeg er at finde i vores folieafdeling, hvor mine primære opgaver er salg og indkøb. Jeg har med forskellige produkter at gøre, så hver dag er forskellig og varierer meget.

Der er en uformel tone hos MC som jeg nyder meget og der er plads til humor. Jeg sætter pris på samarbejdet med mine kollegaer, hvor der altid er plads til et grin.

Som person er jeg positiv og ihærdig. Når jeg snakker med kunder, forsøger jeg at hjælpe og tilfredsstille på bedst mulige måde.

Min fritid bruges på familie, venner og sport herunder fodbold og håndbold. Jeg løber også en sjælden gang i mellem, men bliver som regel fornuftig igen efter et par løbeture. Jeg elsker at rejse og helst til en ny destination hver gang.

andreas

Andreas Fonnesbæk

Produktansvarlig

Louise Axelsen Nielsen
Produktansvarlig
Se mere om Louise

 

Hej, jeg hedder Louise,

 

Jeg startede min tid hos MC emballage i 2008 som handelsøkonomelev, hvor jeg efter endt traineetid blev fastansat i palleafdeling. Her var jeg produktansvarlig indtil 2018, hvor jeg søgte nye græsgange. I april 2023 kom jeg hjem til MC familien igen og jeg er nu en del af folieafdelingen, hvor jeg har min daglige gang som produktansvarlig. Jeg har arbejdsopgaver indenfor både salg og indkøb, hvilket giver en varieret og spændende hverdag. Jeg er især glad for kontakten med kunderne og målet er altid at finde en god tilfredsstillende løsning for kunden.

 

Som person er jeg positiv og imødekommende. Jeg vægter godt kollegaskab meget højt, og dagene flyver afsted i det gode selskab.

 

Fritiden bliver brugt sammen med familie og venner. Jeg elsker en god gåtur med veninderne, hvor verdenssituationen bliver vendt.

Sammen med min mand har jeg et lille landsted som både min mand og jeg og vores drenge nyder i fulde drag. Der er altid noget, der lige kan ordnes og når man har meget plads, får man ofte nye ideer – Det gør vi i hvert fald.

Med tiden er det både blevet til en shelterplads, grillhytte, bålplads og en bådebro.

Sammen med vores 2 drenge nyder vi også at opleve – lige så gerne i Danmark som udlands. Det er altid en lille plet på Danmarkskortet, der mangler at blive set.

2L8A7790

Louise Axelsen Nielsen

Produktansvarlig - Folie

 

Kasper Buchvaldt Sørensen
Produktansvarlig
Se mere om Kasper

Hej Jeg hedder Kasper!

Jeg startede hos MC Emballage i september 2021, hvor jeg startede i folieafdelingen, hvor jeg har min daglige gang, hvor jeg sidder med alt inde for folie og følgeseddelslommer.

Til dagligt sidder jeg med opgaver som vedrører, vores leverandører, kunder og sælgerne, som jeg alle har en tæt dialog med. Det at have en stor berøringsflade, gør at dagene ikke er ens og man hele tiden er indover hvad der sker på området. Det er vigtigt for mig, at alle opgaver bliver behandlet med respekt og forståelse, så alle opgaver bliver afsluttet på en tilfredsstillende måde for vores kunder.

Den gode tone og hjælpsomhed der er blandt kollegaerne i MC, gør det er et sted man er glad for at møde ind og være sammen med kollegaerne.  

Som person er jeg meget åben og smilende og altid klar på et godt grin. Fritiden går med at følge Brøndby og FC. Barcelona, samt at bruge tiden med min kæreste og vores søn.

kasper

Kasper Buchvaldt Sørensen

Produktansvarlig - Folie

Produktspecialister

Træemballage, etiketter og tape

Palle_og_tr_-_Resize

Lars Rosenberg Elvig
Teamleder
Se mere om Lars

Hej jeg hedder Lars

Jeg har været ansat hos MC emballage siden 2005. Jeg sidder i vores Palle, Etiket, tape og lastsikringsafdeling, hvor jeg er produktansvarlig for blandt andet tape. Vi laver mange kundespecifikke løsninger, derfor synes jeg bestemt at det er vigtigt altid at have emballagens formål i fokus – så vi finder den rigtige løsning, til glæde for produkt og kunde.

Jeg er lidt af en perfektionist, dog er jeg ikke typen som grubler over tingene for længe. Jeg vil gerne, at tingene bliver formidlet så hurtigt som muligt. Jeg har igennem min tid hos MC været med til at opbygge det europæiske indkøbssamarbejdet KØBRA, som består af 5 virksomheder fordelt i hvert deres land. Det er en interessant proces at følge, ligeledes at mærke de fordele som det giver i dagligdagen.

Lars_farve

Lars Rosenberg Elvig

Teamleder - Træemballage, etiketter og tape

John Elmstrøm
Produktansvarlig
Se mere om John

Hej, jeg hedder John

Jeg har været ansat ved MC emballage siden 1. oktober 2017.

Jeg kom fra en helt anden branche, nemlig den grønne branche, hvor jeg har været sælger i flere forskellige store danske gartnerier. Mellemlandede i et firma der solgte emballage til gartnerier, og havde her MC emballage som en af mine gode trofaste leverandører. Så det var naturligt for mig at søge arbejde ved MC emballage, da jeg altid har syntes rigtig godt om firmaet, og det som MC emballage står for. Jeg synes det er utrolig spændende at arbejde med emballage og alle de løsninger, der findes.

I dag er jeg produktansvarlig i vores palle-, tape- etiket- og lastsikringsafdeling, hvor mit primære arbejdsområde er alle løsninger inden for træ og etiketter.

Vi arbejder både med salg og indkøb, og den kombination finder jeg rigtig interessant og spændende at arbejde med. Da det giver mulighed for at følge opgaverne helt fra start til slut, og have dialog både med leverandører og kunder.

Det, at arbejde ved MC emballage, er ikke bare et arbejde, men en stor familie man kommer ind i. Og det er dejligt at være en del af.

I min fritid er jeg familiemenneske med stort F, som elsker at være udendørs når vejret tillader det. Om sommeren lever vi stort set på vores terrasse og i vores shelter i haven. Desuden er jeg ”gør det selv  mand” og er vild med at have gang i spændende projekter.

John_farve

John Elmstrøm

Produktansvarlig - Træemballage, etiketter og tape

Keld Jakobsen
Produktansvarlig
Se mere om Keld

Hej, jeg hedder Keld.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden januar 2016. Jeg sidder i vores palle afdeling, hvor mit primære arbejdsområde er forskellige træløsninger som f.eks. paller, krydsfinerkasser og diverse plader. Udover dette har jeg også med plastpaller og etiketter at gøre.

Jeg har en del erfaring med mig fra emballagebranchen, da jeg som ekstern sælger har beskæftiget mig med salg af bølgepapemballager i mange år. Jeg syntes det er utrolig spændende at arbejde med handel på denne måde, at man både står for indkøb- og salg af varen.

Her hos MC har vi også mulighed for at være med til at præge arbejdsgangene, og det gør arbejdet særdeles interessant.
Jeg har det godt med at have travlt, så sker der noget. Hvis jeg først har sat mig noget for øje, så er det med fuldt engagement til jeg når målet.
I min fritid holder jeg i meget af at komme ud i naturen, løbe ture, eller gå en tur sammen med familien og hunden, og så spiller jeg også stadig lidt fodbold. Vi har også et hus og en have der skal passes.

Keld_farve

Keld Jakobsen

Produktansvarlig - Træemballage, etiketter og tape

Morten Gravesen
Produktansvarlig
Se mere om Morten

Hej jeg hedder Morten

Jeg har været ansat hos MC emballage siden april 2016. Jeg sidder til dagligt i palle-, tape-, etiket- og lastsikringsafdeling, hvor jeg er produkt ansvarlig for tape sammen med min kollega Lars, samtidig er jeg ansvarlig på lastsikringspuder, big bags og fugtabsorbere. Mit arbejde indebærer at varetage det daglige indkøb og interne salg af mine ansvarsområder. Jeg har tidligere arbejdet i en meget lille organisation, så jeg manglede dynamikken, sparringen og generelt bare det sociale aspekt fra kolleger. Det har jeg i den grad fået her, og det nyder jeg virkelig.

 

Jeg er som person meget imødekommende og positivt. Jeg sætter altid en ære i at give kunden den bedst mulige service, hvor jeg altid finder overskuddet til at hjælpe kunden mest optimalt. Min fritid bruger jeg primært sammen med min hustru og to små piger, hvor vi bor i hus i Skødstrup. Ydermere bruger jeg meget tid på mine hobbyer, som er jagt, fiskeri og cykling.

Morten_farve

Morten Anderson Gravesen

Produktansvarlig - Træemballage, etiketter og tape

Fie Clausen
Produktansvarlig
Se mere om Fie

Hej, mit navn er Fie.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden august 2020. Her sidder jeg med både salg og indkøb inden for flere forskellige produkter, hvilket jeg trives rigtig godt med. Jeg kan godt lide at opleve begge sider af samme sag, og at man dermed kan følge sagerne helt til dørs.

Hos MC er der et stærkt sammenhold, højt til loftet og en uformel tone. Dét synes jeg, bidrager til en god arbejdsplads. Derudover er aldrig to dage, der er ens, hvilket er med til at gøre dagene spændende og varierende.

I min fritid nyder jeg at bruge tid sammen med min kæreste, familie og venner. Noget af tiden bliver tilbragt på golfbanen og ellers gerne med god mad og hygge. Derudover nyder jeg at komme ud og rejse, hvad enten det er i Danmark eller udlandet.

Fie_farve

Fie Clausen

Produktansvarlig - Træemballage, etiketter og tape

Administration

Administration_resize1

Betinna Fejfer
Regnskabschef
Se mere om Betinna

Hej, jeg hedder Betinna.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden marts 2003 som regnskabschef og jeg styrer MC’ s finanser med hård hånd J. Jeg kan godt lide ansvaret og friheden i mit job, og jeg nyder den uformelle tone der er i huset.

Derudover har jeg kastet mig over nogle helt andre opgaver i huset, som ligger langt fra min oprindelige stilling - jeg er blevet en del af sundhedsteamet, og jeg prøver at gøre MC mere synlig på de sociale medier.  Begge nye spændende tiltag, hvor det handler om noget helt andet end tørre tal.

Jeg er en person, som helst skal have gang i noget hele tiden. Det kan man blandt andet se på min samling af medlemskort derhjemme, og der er ikke altid langt fra tanke til handling. Medlemskortene strækker sig pt. over alt lige fra vinterbadning, fitness, hunde-  og strikkeklub. Når der skal slappes helt af, er jeg blevet stor tilhænger af serieland.

Betinna_farve

Betinna Fejfer

Regnskabschef

Kirsten Mose
Regnskabsassistent
Se mere om Kirsten

Hej, jeg hedder Kirsten.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden 2003, hvor jeg er regnskabsassistent. Mine opgaver er lidt spredte, men Jeg kan godt lide mit arbejde fordi der ikke er 2 dage der er ens.  

I min fritid Sejler jeg i vores motorbåd rundt i Danmark eller rejser med mine voksne børn eller venner  gerne til Grækenland.

Kirsten_farve

Kirsten Mose

Regnskabsassistent

Pia Skaadegaard
Assistent
Se mere om Pia

Hej, jeg hedder Pia.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden januar 2007. Jeg har lidt af en blæksprutte stilling, hvor jeg har en masse forskellige opgaver. Der bliver joket lidt med, at min korrekte betegnelse er trivselskonsulent. Det skyldtes selvfølgelig, at jeg varetager alle opgaver vedrørende forplejninger og en masse småting som gør mine kollegaers arbejdsgange lettere. Jeg står også for alle møder og indkøb af kontorartikler. Jeg kan rigtig godt lide mit arbejde, fordi der sker så mange forskellige ting i løbet af dagen. Så har jeg ligeledes også mulighed for at styre min hverdag selv, der er naturligvis nogle opgaver der skal løses, men hvordan og hvorledes det sker, styrer jeg selv.

Jeg er en person, som altid har fart på - nogle vil måske ligefrem sige, at jeg løber rundt. Så kan jeg godt lide at lave sjov med folk, og komme med en lidt frisk bemærkning.

I min fritid træner jeg min puddelhund og er med til konkurrencer. Jeg dyrker også fitness og løb og elsker at bage og lave mad.

Pia_farve

Pia Skaadegaard

Assistent

Ingrid Helles
IT-assistent
Se mere om Ingrid

Ingrid er netop ved at skrive hendes historie...

Ingridh

Ingrid Helles

IT-assistent

Jonas Scheele-Simonsen
IT Manager
Se mere om Jonas

Hej, jeg hedder Jonas,

Jeg har været ansat hos MC Emballage siden januar 2023, hvor jeg blev ansat som IT-Manager.
Efter en grundig gennemgang hos kollegaerne i hver afdeling, er jeg nu blevet sluppet løs og står derfor for det overordnede ansvar med alt IT hos MC Emballage.

Det indeholder blandt andet: serverparken, netværket, IT-Sikkerhed, lagerterminaler, integrationer til transportører samt hjælp og support til alle de gode kollegaer hos MC Emballage som både gælder interne på lokationen, samt eksterne sælgere som ofte er på farten.

 

Jeg er IT Generalist, og kan gode lide at have et bredt område over systemer der arbejdes med, så hver dag ikke bliver ens.
Derudover er jeg problemknuser og kan derfor godt lide at gå i dybden med mere komplekse fejl – alt sammen for at understøtte ens kollegaer så de får en nemmere dag på IT fronten.

 

I fritiden er jeg næsten altid i gang – om det så er i haven, i gang med at pudse og pleje bilen, eller måske sammen med familie og venner, så er der altid noget at gå i gang med.
Derudover er motion også vigtigt for mig, da man som stereotyp IT ansat ofte har en stillesiddende dag – så flere gange ugentligt er jeg også at finde i det lokale fitnesscenter. 

Dog nyder jeg af og til også en weekend uden noget på programmet, så jeg kan binge-watch en serie eller to med kæresten.

jonas

Jonas Scheele-Simonsen

IT Manager

Luise Danmark
Regnskabsassistent
Se mere om Luise

Hej jeg hedder Luise.

Jeg startede i praktik hos MC Emballage i december 2021, men er fra april 2022 fastansat, hvilket jeg er meget glad for. Jeg er blevet taget rigtig godt i mod og trives med de opgaver jeg sidder med.

I min fritid nyder jeg at være sammen med familie, venner og vores hund. Herudover går jeg til yoga og kan lide at bage og strikke. Desuden drømmer jeg om at få gang i noget badminton igen.

luise

Luise Danmark

Regnskabsassistent

Lager

Lager_-_Resize

Ole Ø. Rasmussen
Lagerforvalter
Se mere om Ole

Hej, jeg hedder Ole.

Jeg har være ansat i MC emballage lige fra starten i 1988, hvor jeg i dag er ansat som lagerchef. Mine daglige opgaver består af ledelsen af personalet på lageret, samt administrationen af ind og udleveringer af varer.  Jeg kan godt lide mit arbejde, fordi at jeg syntes det er spændende at få forskellige personligheder til at spille på samme hold og derved præstere på bedste vis. En særlig episode i min tid her, har helt klart været processen hvor medarbejderne købte virksomheden fra de tidligere ejere. Det var helt specielt at føle, hvordan man hver især kæmpede for, at det skulle lykkedes.

Jeg vil gå rigtig langt for at få ting til at lykkedes, det kommer især til udtryk i hverdagen, når der skal ekspederes ordrer afsted til kunderne. Så vil jeg altid prioritere kunderne fremfor varemodtagelser. Intakt med at virksomheden er vokset, har vi naturligvis fået en mere travl hverdag, hvilket jeg trives rigtig godt med. Min fritid bliver blandt andet brugt sammen med min kortklub, hvor vi mødes hver torsdag og spiller kort og spiser sammen.

Ole_farve

Ole Ø. Rasmussen

Lagerforvalter

Terje Vigen
Kørselsleder
Se mere om Terje

Hej, jeg hedder Terje.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden 1992, hvor jeg er ansat som lagermedarbejder. Mine primære opgaver er, at lede og fordele transporten af varerne. Jeg kan rigtig godt lide alsidigheden ved mit arbejde, hvor jeg har rigtig mange forskellige opgaver hver eneste dag. Vi har det rigtigt godt sammen, blandt kollegerne - der er altid plads til alle. Nu har jeg jo været ansat i så mange år, at jeg også har oplevet, at arbejde med de tidligere ejere. Dengang kunne det ske, at når der var overarbejde, så kom de med hvidvin og kager, som en form for tak.

Jeg er en person som er meget pligtopfyldende og pålidelig, jeg forsøger altid at leve op til kundens forventninger til mig. I min fritid spiller jeg fodbold og prøver også at se lidt i fjernsynet, det bliver desværre ikke til så meget. Ellers bliver tiden med hele min familie prioriteret meget højt, jeg nyder virkelig når vi alle sammen er samlet, hvilket vi også er jævnligt. Jeg har et drivhus, som interessere mig rigtig meget, hvor jeg godt kan lide, at se hvad man kan få til at vokse, og derved overvåge processen. Jeg er også blevet lidt kendt for mit julelys, hvert år til jul, bliver der pyntet op i amerikaner stil på vores hus.

Terje_farve

Terje Vigen

Kørselsleder

Jan Vangsgaard
Teamleder
Se mere om Jan

Hej, jeg hedder Jan.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden 2014, jeg er teamleder på lageret. Mine daglige opgaver består af varemodtagelse og pakning – derudover er jeg vores sikkerhedsansvarlige på lageret. Jeg holder af at gå på arbejde hver eneste dag, dette skyldes i høj grad alsidigheden. Der er så mange forskellige opgaver, der gør at dagene aldrig ligner hinanden. Det sammenhold, som vi har herude, er virkelig unikt, jeg har aldrig før prøvet at være på en arbejdsplads, hvor vi blandt kollegaerne har det så godt sammen.

De sociale arrangementer, som der bliver afholdt, er altid rigtige morsomme. Jeg er som person altid glad, smilende og imødekommende. Jeg er hjælpsom, arbejdsom og gør altid en ekstra indsats for at tilfredsstille kundens behov. Jeg spiller både badminton og golf i min fritid. Ellers går meget af min tid med vedligeholdelse af vores hus og have, hvor jeg bor med min kone og to børn

Jan_vangsgaard_farve

Jan Vansgaard

Teamleder - Lager

Jan Hofflund
Lagermedarbejder
Se mere om Jan

Hej, jeg hedder Jan.

Jeg har været ansat i MC emballage siden 2006, som lagermedarbejder. Jeg kommer oprindeligt fra Sjælland – derfor kan man sige at det er ironisk at jeg er ansvarlig for vores forsendelser til Sjælland. Jeg er rigtig glad for mit arbejde, det er alt lige fra at finde den rigtige løsning på et problem, til mine kollegaer. Vi har et rigtig godt sammenhold herude, vores sociale arrangementer gør virkelig meget for at styrke fælleskabet.

Jeg er glad og smilende, jeg er også altid klar på at lave sjov med mine kolleger, når muligheden byder sig. Min fritid bliver brugt sammen med mine teenagetrillinger, de holder mig godt beskæftiget. Ellers nyder jeg at slappe af på sofaen med sport i fjernsynet, særlig fodbold og cykling fanger min interesse. Da jeg har mine rødder i København, er det selvfølge Brøndby, som jeg holder med.  

JanH_farve

Jan Hofflund

Lagermedarbejder

Steen Laursen
Lagermedarbejder
Se mere om Steen

Hej, jeg hedder Steen.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden 2010, hvor jeg arbejder som lagermedarbejder. Mine primære opgaver består af varemodtagelse samt forsendelse. Så administrerer jeg ligeledes også byturene. Min dagligdag er meget varierende, hvor jeg har masser af forskellige opgaver. Jeg kan godt lide, når man har en kompleks problemstilling, men at man til sidst finder en optimal løsning for kunden.

Jeg har altid stor fokus på at gøre tingene rigtigt første gang, jeg kan bestemt ikke lide at lave dobbelt arbejde. Man kan måske ligefrem sige, at det er det, som definerer mig som person. Jeg ønsker at være præcis og komplet i mine løsninger til problemstillinger. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og venner. Ellers bruger jeg en del tid på forskellige gadgets, specielt smartphones interesserer mig. Jeg kan godt lide at finde ud af, hvordan man får det maksimale ud af en smartphone. 

Steen_farve

Steen Laursen

Lagermedarbejder

Bent Sørensen
Lagermedarbejder
Se mere om Bent

Hej, jeg hedder Bent.

Jeg har været ansat hos MC emballage siden juli 2013, hvor jeg arbejder som lagermedarbejder. Jeg kan godt lide mit arbejde fordi, at vi har så meget frihed som vi nu har. Jeg passer egentlig meget mig selv i løbet af en arbejdsdag – det kan jeg godt lide for så har jeg selv mulighed for at planlægge min dag. Sammenholdet blandt kollegaerne er også rigtig betydningsfuld for min arbejdsdag.

Som person er jeg stille og rolig, jeg er ligeledes pligtopfyldende. Min fritid går primært med at passe og vedligeholde vores ejendom. Det er der en del arbejde i, men det er til gengæld noget som jeg nyder.  Ellers bruger jeg min tid sammen med min familie og venner. I min familie forsøger vi altid at komme ud og rejse hvert år, da vi godt kan lide at udforske nye kulture.

Bent_farve

Bent Sørensen

Lagermedarbejder

Rasmus Birkild
Lagermedarbejder
Se mere om Rasmus

Hej, jeg hedder Rasmus.

Jeg har været ansat ved MC emballage siden , dog med en lille pause. Mine primære arbejdsopgaver er pakning af vare til Sjælland. Ellers varemodtager jeg og plukker varer, ligesom mine andre kollegaer på lageret. Jeg kan godt lide mit arbejde, fordi vi har det meget frit. Vi styrer selv vores arbejdsdag, og hvordan de mange forskellige arbejdsopgaver skal udføres.

Da vi i 2008 fik nye lokaler i Søften ved Aarhus, var det en oplevelse, som skiller sig særligt ud hos mig. Dette skyldtes, at alting blev opgraderet og blev tilpasset efter vores behov.

Jeg er som regel altid i godt humør og en meget positiv af person. Ellers er jeg en loyal og flittig medarbejder, som passer sit arbejde og hver dag forsøger at gøre lidt ekstra for kunden. Min fritid går rigtig meget med mine 2 sønner, jeg forsøger at bruge så meget tid som muligt sammen med dem.

Jeg elsker at cykle, og kan næsten ikke vente til sæsonen starter igen i marts!

Rasmus_b_farve

Rasmus Birkild

Lagermedarbejder

Martin Halkjær Mogensen
Lagermedarbejder
Se mere om Martin

Hej, jeg hedder Martin.

Jeg har været ansat hos MC Emballage siden 2013, som lagermedarbejder. Mine primære arbejdsopgaver består at plukke og pakke ordrer til kunder i Jylland og på Fyn. Jeg kan godt lide, når man skal finde en løsning til kundens problem. Nogle gange kan det være enormt vigtigt, at det går stærkt, da kundens produktion kan afhænge af et produkt fra os. Denne dynamik spiller i særdeleshed en stor rolle for det daglige arbejde. Jeg er som oftest en glad person, som altid fokusere på at holde kunden i centrum.

I min fritid spiller jeg fodbold, der er en passede kombination af aktivitet og hygge. Ellers er en af mine store passioner musik, jeg har førhen selv spillet, men gør det ikke mere. I stedet går jeg til koncert, min favorit genre er selvfølgelig rock. Ellers nyder jeg også at slappe af med min PlayStation, når jeg spiller bil spil.

Martin_farve

Martin Halkjær Mogensen

Lagermedarbejder

Mikael Larsen
Lagermedarbejder
Se mere om Mikael

Mikael er netop ved at skrive sin historie!

mikael

Mikael Brink Larsen

Lagermedarbejder

Jannis Theonas
Lagermedarbejder
Se mere om Jannis

Jannis er netop ved at skrive sin historie!

jannis

Jannis Theonas

Lagermedarbejder

Michael Jørgensen
Lagermedarbejder
Se mere om Michael

Hej, jeg hedder Michael.

Jeg har arbejdet hos MC emballage siden august 2021, som lagermedarbejder. Mine primære arbejdsopgaver består i plukke og pakke ordre til alle vores kunder på Sjælland. Jeg nyder at arbejde hos MC emballage, da der er højt til loftet og man kan arbejde med stor frihed under ansvar. Der er en særdeles god dynamik på holdet, og så er det en kæmpe bonus, at kollegaerne er super flinke.

I min fritid bruger jeg meget tid med min kæreste og min datter, samt mine venner og familie. Jeg nyder at udfordre mig selv i fitnesscenteret, hvor jeg flittigt dyrker styrketræning.

michael

Michael Jørgensen

Lagermedarbejder

Lasse Andersen
Lagermedarbejder
Se mere om Lasse

Hej, Jeg hedder Lasse!

Jeg har været fastansat hos MC emballage siden december 2021, hvor jeg har været ansat på vores lager.

Jeg har primært ansvaret for vores GLS forsendelser, hvor jeg nyder at plukke og pakke varer til alle vores kunder. Jeg er selv meget aktiv i min fritid, hvorfor jeg synes arbejdet her hos MC emballage giver mig den fornødne mulighed for at bevæge mig. Herudover giver mit arbejde mig også muligheden for at udfolde min kreativitet f.eks. når der skal pakkes.

Før jeg startede hos MC emballage var jeg i militæret, hvor jeg aftjente min værnepligt. Dette afspejler også min høje aktivitet i dagligdagen, hvor jeg i min fritid nyder at træne fitness og kropstræning. Jeg har f.eks. gået til gymnastik i 4 år.

Jeg bor i Århus nord, hvor jeg kan lide at tilbringe tid med mine venner og familie.

lasse

Lasse Andersen

Lagermedarbejder

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.