Biobaseret emballage

Biobaseret er et udtryk for, at emballagen er produceret helt eller delvist af råvarer fra vedvarende kilder. Vores standard sortiment omfatter primært produkter af papirmasse, men når vi sourcer biobaseret folier, så lægger vi stor vægt på, at udvælge materialer, som er fremstillet af restprodukter fra f.eks. sukkerrør, så vi sikrer, at udvinding af materialet ikke skader fødevareproduktion, eller har negativ indflydelse på forbrug af vand og omlægning af jord.

Det er i denne sammenhæng vigtigt at understrege, at biobaseret IKKE er ensbetydende med, at produktet er bionedbrydelig. Faktisk fraråder vi i langt de fleste tilfælde at anvende bionedbrydelige materialer. Desuden er det værd at minde om, at bionedbrydelige materialer IKKE må smides i naturen, men skal bortskaffes i konventionelle bioanlæg.

Biobaseret emballage

Alle priser er angivet uden moms

 1. Biofyld
  Biofyld
  Biofyld
  Varenummer: 15524022
  Beskrivelse : Biofyld
  Pris fra 299,50 DKK
  Priser pr STK
  Varen er tilføjet til kurven
  På lager

  Produktbeskrivelse

  Biofyld er fremstillet af planter, der hvert år bliver fornyet og som ikke er egnet til fødevarer for hverken mennesker eller dyr og dermed et grønnere alternativ til den gængse pakkefyld. Det er både antistatisk, biologisk nedbrydeligt og velegnet til alle de samme formål som kassefyld normalt... Læs mere

  Specifikationer

  Mere information
  Beskrivelse Biofyld
  Format 1300 x 500 x 600 mm
  Længde 1300
  Bredde 500
  Højde 600
  Kvalitet Lev tid 2-3 dage
  Type Posefyld
  Lær mere

  Priser pr STK

  • v/køb à  1 469,50 DKK
  • v/køb à  5 331,00 DKK
  • v/køb à  10 299,50 DKK

  Pakning

  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 0

Alle priser er angivet uden moms

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.