Miljøsymboler

Genbrug_Groen

Genbrugsmateriale

Disse emballager er enten produceret af 100% genbrugsmateriale eller har som minimum et højt genbrugsindhold. Vi arbejder hårdt for at udbygge vores sortiment af emballager med genbrugsindhold og der kommer heldigvis hele tiden nye produkter til.
Det er vigtigt at fokusere på, at benytte materialer med så højt genbrugsindhold som muligt, da det er med til at bakke om det cirkulære system og på den måde mindske vores overforbrug af plantens ressourcer. Er du i tvivl om, hvorvidt du kan bruge emballager med et højt genbrugsindhold til dine pakkeformål, kan du altid hente råd og vejledning hos os.

Material_Groen

Materialereduceret

Disse produkter er fremstillet på en måde, så der enten er anvendt mindre materiale i selve produktet eller så du ved brug kan optimere dit eget materialeforbrug.

Vi tager i øjeblikket mere fra planeten end den kan nå at genskabe, det er en udvikling vi alle sammen må gøre en indsats for at stoppe. Det at reducere sit materialeforbrug betydeligt er nødvendigt for bevarelsen af vores planet og samtidig kan det også være en økonomisk gevinst. Materialebesparelsen må selvfølgelig aldrig blive på bekostning af optimal pakning og beskyttelse af dit produkt. Har du behov for rådgivning til emballageoptimering, så kan vi hjælpe dig, vi har mange års erfaring og gode resultater.

Bio_Groen

Biobaseret

Biobaseret er et udtryk for, at emballagen er produceret helt eller delvist af råvarer fra vedvarende kilder. Vores standard sortiment omfatter primært produkter af papirmasse, men når vi sourcer biobaseret folier, lægger vi stor vægt på at udvælge materialer, som er fremstillet af restprodukter, så udvinding af materialet ikke går fra fødevareproduktion, eller har negativ indflydelse på forbrug af vand og omlægning af jord.

Det er i denne sammenhæng vigtigt at understrege, at biobaseret IKKE er ensbetydende med, at produktet er bionedbrydelig. Faktisk fraråder vi i langt de fleste tilfælde at anvende bionedbrydelige materialer. Desuden er det værd at minde om, at bionedbrydelige materialer IKKE må smides i naturen, men skal bortskaffes i konventionelle bioanlæg.

PCR_logo

PCR - Post-Consumer Recycled

Post Consumer Recycled (PCR) er fremstillet af forbrugeraffald, det vil sige det er materialer indsamlet fra slutbrugere og dermed allerede har gjort nytte mindst én gang, før materialet genbruges. Forbrugeraffald er ofte svært at genbruge, fordi der er stor risiko for forurening og sammenblanding af materialetyper, men ved at bruge PCR, så bidrages til reduktion af de samlede miljøpåvirkninger. Ikke alene reduceres mængden af affald på lossepladser eller til forbrænding, men det mindsker også behovet for nye råmaterialer, sparer energi og beskytter vores økosystemer.

PIR_logo

PIR - Post-Industrial Recycled

Post Industrial Recycled er fremstillet af industriaffald, det vil sige typisk spild eller kassation fra fremstillingsprocesser. Disse materialer har aldrig været igennem hænderne på en slutbruger og er derfor ofte en meget ren affaldsfraktion, som gør det let at genbruge materialerne og bibeholde mange af det jomfruelige materiales gode egenskaber. Brugen af PIR hjælper med at reducere industriaffald og mindsker behovet for nye råmaterialer. Det sparer energi og reducerer miljøpåvirkningen, da det er mindre energikrævende at genbruge materiale end at producere nyt. PIR fremmer også en mere bæredygtig og effektiv produktion.

Unavngivet_22_

FSC-certifikat

MC emballage A/S er FSC® certificeret, men kun produkter, hvor FSC®️ fremgår af vores salgsdokumenter er omfattet af FSC®️ certificeringen. Finder du ikke de FSC®️ produkter du søger, så spørg os meget gerne.

FSC® er et registreret mærke og bag det står en international non-profit mærkningsordning. For at få tilladelse til at anvende FSC® skal man være certificeret.  I en FSC®-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC® en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentligt sikkerhedsudstyr og løn.

Vil du vide mere om FSC®, kan vi henvise til vores FAQ: FAQ om FSC

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.