Paller og træemballage

MC emballages træafdeling har stor viden om træemballage fra mange års erfaring, og står altid til rådighed med professionel rådgivning.


Vi lagerfører eur-paller, pallerammer, engangspaller, masonitplader og tilbehør.

Paller og træemballage

Find paller hos MC emballage

 

Paller er et vigtigt værktøj, når et større antal tunge varer skal løftes og transporteres et andet sted hen. Helt lavpraktisk er en palle en form for robust træ- eller plastikbund, der bruges som underlag under transport. Pallen løftes ved hjælp af en truck eller en palleløfter, og på den måde er det muligt at flytte flere hundrede kilo varer nemt og enkelt, uden de store kraftanstrengelser.

 

Hos MC emballage tilbyder vi mange forskellige slags paller, så vi kan dække de fleste virksomheders behov. Vi har blandt andet:

 

  • EUR-paller
  • Pallerammer
  • Engangspaller
  • Plastpaller
  • Masonitplader

 

Der skelnes mellem engangspaller og EUR-paller, også kaldet europaller. EUR-paller bliver leveret med pant og skal opfylde visse standarder, hvorimod engangspaller må kasseres efter brug. Plastikpaller er som regel relativt lette, men træpaller kan være ret tunge alt efter, hvilken type der er tale om.

 

Gør fragten nemmere med paller og emballage fra MC emballage

Med de rette emballageprodukter kan indpakningen og transporten af diverse produkter blive meget nemmere. Hos MC emballage har vi mange års erfaring på området, hvilket er vores kunders garanti for gode produkter, de kan have tillid til. Hvis der skal fragtes en større mængde varer, så er paller perfekte til formålet, og fragten kan gøres endnu bedre med brug af for eksempel strækfilm viklet omkring varerne. Strækfilmen sikrer, at varerne bliver holdt godt sammen og forhindrer dermed, at de falder af pallen og går i stykker. Strækfilm er en fantastisk og utroligt velegnet opfindelse til at sikre pallegods, og derudover er det nemt at arbejde med.

 

Inden du køber paller fra vores side, så vær gerne opmærksom på, at der kan gælde nogle særlige regler, hvis varerne skal sendes til udlandet. Dette skyldes, at insekter og mindre skadedyr kan gemme sig i pallerne, hvilket kan skabe store problemer. Det er derfor en god ide at overveje, hvor meget der skal sendes, samt hvor det skal sendes til, inden der vælges en palle.

 

Hvornår foretrækkes paller af plastik over paller af træ?

Vi sælger gode og stærke paller i både plastik og træ. Begge typer paller har hver sine fordele, alt efter hvad de skal bruges til. Det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvilken palle du vælger til formålet. Det er for eksempel ikke alle paller, som er godkendt til transport ud af landet.

 

Vores såkaldte Inka-paller er lavet af sammenpressede træfibre, og de har en fornuftig vægt, som gør dem nemme at håndtere. Denne type palle fylder lidt mindre end andre paller, da de nemt kan stables. Dermed kan du have flere paller stående uden, at de nødvendigvis fylder mere.

 

EUR-paller, også kaldet europaller, er en standardiseret palle og indgår i det europæiske retursystem af paller. Pallerne må kun laves og godkendes af producenter med særlig licens til det, hvilket markeres med et brændemærke og et licensnummer. Europallen har en stærk og stabil opbygning, og den er egnet til at blive brugt igen og igen.

 

Plastikpaller er mere og mere populære, da de har mange praktiske egenskaber. Insekter og mindre skadedyr kan ikke sætte sig i en palle af plastik på samme måde, som er tilfældet med en træpalle. Derudover suger en plastikpalle heller ikke vand til sig, hvilket paller af træ for eksempel gør. Vægten på en plastikpalle ændrer sig derfor aldrig. De mange fordele har gjort, at flere og flere lande foretrækker brugen af paller i plastik.

 

Kontakt os for gode råd og vejledning angående paller

Det kan være svært at gennemskue, hvilke type paller du skal bruge. Dyk gerne ned i vores udvalg og undersøg de forskellige muligheder nærmere. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os på telefonen, på mail eller via chatten på vores hjemmeside.

 

Vi kan både hjælpe dig med at finde de rette paller, som dækker din virksomheds behov, men som totalleverandør tilbyder vi også alverdens former for emballageprodukter. Vores emballage sikrer, at varerne også kan pakkes godt og sikkert ind, inden de skal fragtes. Vores førsteprioritet er altid vores kunders tilfredshed, og derfor tilbyder vi høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede, hvis du har spørgsmål angående vores sortiment.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.