Paller og træemballage

MC emballages træafdeling har stor viden om træemballage fra mange års erfaring, og står altid til rådighed med professionel rådgivning.


Vi lagerfører eur-paller, pallerammer, engangspaller, masonitplader og tilbehør.

Paller og træemballage

Paller

Her på siden kan vi gøre dig lidt klogere på dine muligheder for at anvende paller til løft og transport af et større antal tunge varer. Hos MC emballage er vi eksperter på området, når det kommer til indpakning og emballage. Vi står derfor også til rådighed med levering af paller, hvis du skal fragte, flytte eller sende større mængder af produkter. Helt lavpraktisk er en palle en form for robust træ- eller plastikbund, der bruges som underlag under transport. Den løftes ved hjælp af en truck eller en palleløfter, og gør det derved muligt at flytte flere hundrede kilo varer nemt og smertefrit, stort set uden brug af kræfter. I daglig tale skelnes der imellem engangspaller og de såkaldte europaller. Europaller bliver leveret med pant, og skal opfylde visse standarder, hvorimod engangspaller må kasseres efter brug. Plastikpaller er som regel relativt lette, hvor paller i træ kan være ret tunge alt efter, hvilken type der er tale om. Det er ikke altid helt nemt at finde ud af, hvilken type palle du skal bruge, men dyk ned i udvalget her og undersøg de forskellige muligheder nærmere – mon ikke du bliver lidt klogere.

Find paller til salg hos MC emballage

Er du på jagt efter produkter, der gør indpakningen og transporten af produkter meget nemmere, så kan du sætte din lid til os. Vi har årtiers erfaring på området, og det er din garanti for nogle gode produkter, som du kan have stor tillid til. Når du skal have fragten en større mængde varer, så er paller perfekte til formålet. Men du kan gøre det endnu nemmere for dig selv ved at anvende strækfilm til at samle dine varer. Det sikrer, at varerne bliver holdt godt sammen og forhindrer dermed varerne i at falde af pallen og gå i stykker. Strækfilm er en fantastisk og utrolig velegnet opfindelse til sikring af pallegods, og det er super nemt at arbejde med. Inden du bestiller en palle hjem her fra siden, så skal du være opmærksom på, at der kan gælde nogle særlige regler, hvis du har planer om at sende varer ud af landet. Dette skyldes, at insekter og mindre skadedyr kan gemme sig i pallerne, og det kan udløse store problemer. Overvej derfor både, hvor meget der skal sendes, samt hvortil det skal sendes inden du vælger, hvilken type palle du skal satse på.

Køb forskellige typer af paller her

Hos MC emballage tilbyder vi både paller i træ og paller i plastik. Begge typer paller har hver sine fordele alt efter, hvad de skal bruges til, og det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvilken palle du vælger til formålet. Vores såkaldte Inka-paller har en fornuftig vægt, hvilket gør den nem at håndtere. Inka-paller fylder lidt mindre end andre typer paller, da de kan stables, og du dermed kan have flere stående uden at det nødvendigvis fylder mere. Disse paller er godkendt til eksport ud af Danmark.

Paller i plast kommer også med nogle praktiske egenskaber. Her er hygiejnen i top og modsat træ, så suger de ikke vand til sig, hvilket gør, at vægten på pallen ikke ændrer sig. I dag forholder det sig sådan, at flere og flere lande foretrækker og forlanger brugen af plastpaller frem for træpaller. Det er derfor noget, du kan tage med i dine overvejelser, inden du bestiller en palle hjem her fra siden.

Vælg den nemme løsning med paller

Der er ingen tvivl om, at paller er en rigtig god løsning, hvis du skal have sendt og fragtet tunge varer i et stort antal. Og du skal slet ikke bekymre dig om, hvordan du kommer i besiddelse af de praktiske paller her fra MC emballage. Vi sørger nemlig for at levere dem til dig i løbet af kun 2-3 hverdage, og muligvis allerede i morgen, hvis du er heldig. Vi leverer med vognmand, og shopper du paller for mere end 1.500 kr., så leverer vi helt kvit og frit. Er der i forbindelse med indkøb af paller andet, du står og mangler, så dyk ned i vores store udvalg af alt lige fra tape og etiketter til værktøjer, sække, papkasser og meget andet. Leder du efter noget, som du ikke umiddelbart kan finde, så er du altid velkommen til at kontakte os via e-mailadressen [email protected].

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.