INKA paller

Inka pallen er produceret af sammenpressede træfibre.

Forarbejdning sker ved så høje varmegrader, at der ikke er risiko for plantesygdomme og skadedyr, derfor er pallen også godkendt som eksportpalle til lande som USA, Australien og Kina. Samtidig er det en palle som har en lav egen vægt, og fylder minimalt, når de stables.

INKA paller

Inka-palle

Pallerne fylder mindre end andre træpaller, da de kan staples ned i hinanden og optager derfor mindre plads på lageret, i produktionen eller andre steder, hvor man anvender disse.

Pallerne er fri for søm, splinter og med dens lukket bund er dine produkter beskyttet mod snavs, som kommer nedefra.

Pallerne er er 100% skadedyrsfrie og derfor godkendte til eksport til lande med ekstra strenge restriktioner som f.eks USA, Australien, Kina, Mexico, Canada m.fl.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.