Papir til indpakning

Papir er et yderst anvendelig materiale, og vores sortiment omfatter papirer af forskellig type og kvalitet samt i ark og på ruller, så der er en mangfoldighed af anvendelsesmuligheder. 

Se vores papirstativer

Papir til indpakning

Indpakningspapir

 

 

Hos MC emballage finder du et stort udvalg af forskelligt indpakningspapir. Sortimentet indeholder både forskellige typer af papir og kvalitet og findes både som ark og ruller. Dette sikrer mangfoldige anvendelsesmuligheder, så du kan nemt kan bruge det samme indpakningspapir til flere forskellige varer. Vores indpakningspapir er udviklet til at passe på dine varer under transport, uanset om det er med lastbil, søfart eller luftfart. Se hele udvalget af indpakningspapir hos MC emballage på denne side.

 

Indpakningspapir til erhverv og privat

Indpakningspapir er vigtigt for for både privatpersoner og for virksomheder. Hvis du skal flytte, er det vigtigt, at dine kære ejendele er sikkert og godt pakket ind, så det når frem i ét stykke. Ved at pakke dine ejendele sikkert ind undgår du skader og skrammer under transporten. Det samme gør sig naturligvis gældende for dig, der er erhvervsdrivende og sender produkter til dine kunder. Det er nemlig vigtigt, at varerne kommer intakte frem til kunderne.

 

Hos MC emballage har vi forskellige typer af papir, der egner sig til forskellige varer og materialer. I sortimentet finder du indpakningspapir, såsom:

 

 

Pak ekstra sikkert med papkasser og flyttekasser

Hvis du skal flytte, er det naturligvis altid en god idé også at investere i nogle gode og stærke flyttekasser. Det gør altså bare flytningen langt nemmere. Flyttekasser kan bruges fra alt til bøger til køkkenting. Et godt tip er at skrive på hver flyttekasse, hvad du putter i, så det er nemt for dig at finde, hvad du skal bruge, når du skal pakke ud i dit nye hjem.

 

Når du skal sende produkter, er det også vigtigt, at du pakker produkterne forsvarligt ind i en papkasse. Det er med til at beskytte yderligere, og det gør det nemt for alle involverede at håndtere pakken.

 

Hvilken indpakningspapir skal jeg vælge?

Som nævnt ovenfor finder du et godt udvalg af forskellige typer indpakningspapir. Det er naturligvis vigtigt, at du vælger den rigtige type, så du sikrer varerne bedst muligt på deres rejse. Det brune papir kan anvendes til diverse indpakningsopgaver samt til afdækning og pakkefyld. Det fås i flere bredder, så du kan få netop den størrelse, du har behov for.

 

Silkepapir er mere fint end det brune papir, og det egner sig især godt til indpakning af blomster, glas og porcelæn. Vores silkepapir kommer i mange farver, så du kan pakke dine pakker flot og farverigt ind. Industrikardus er til dig, der tænker bæredygtigt, idet papiret er fremstillet af 100% genbrugspapir. Dette indpakningspapir giver din forsendelse et flot udseende, og det beskytter mod skader og ridser under fragten. Avispapir er ligeledes fremstillet af 100% genbrugspapir og egner sig til diverse indpakningsopgaver.

 

VCI papir er især godt til rustbeskyttelse af tørre og olierede metalemner. Her finder du både glat papir, kreperet papir og VCI med mellemlæg eller bundpap.

 

Få rådgivning og vejledning hos MC emballage

Hos MC emballage er vi eksperter i emballage. Vi er en kosteffektiv totalleverandør, hvilket betyder, at vi leverer alt inden for transport- og industriemballage. Det betyder rent lavpraktisk, at du kan samle alle dine emballagekøb ét sted. Det giver både færre procesomkostninger og mere tid til vigtigere arbejdsopgaver.

 

Derudover tør vi godt sige, at vi altid yder den bedste kundeservice. Derfor skal du heller ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning til at vælge indpakningspapir eller anden emballage. Vi sidder klar til at vejlede dig, så du får bestilt det rigtige produkt hjem.

 

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.