Papir til indpakning

Papir er et yderst anvendelig materiale, og vores sortiment omfatter papirer af forskellig type og kvalitet samt i ark og på ruller, så der er en mangfoldighed af anvendelsesmuligheder. 

Se vores papirstativer

Papir til indpakning

Papir til indpakning ved flytning

Ved flytning er det vigtigt at dine ejendele er pakket godt og sikkert ind, så du undgår skader og skrammer under transporten. Ligeledes er det som webshop ejer vigtigt at de varer du forhandler, kommer frem til dine kunder i bedst mulige stand – Det er her papir af forskellige art til indpakning kommer ind i billedet. Ved at gøre brug af det klassiske brune papir til indpakning, eller det mere fine silkepapir til indpakning af eks. Porcelæn og glas, sikrer du varene bedst muligt på deres rejse.

Specielt flytning kan være hård ved ejendele og inventar, og derfor er det vigtigt med god indpakning, og det fleksible papir giver både god beskyttelse, og er let at håndtere, hvormed en utrolig hurtig indpakning kan opnås, hvadenten det er en vare til en kunde, eller ved flytning, af både store som små ting, og er en oplagt parring til vores populære flyttekasser.

Indpakningspapir til varer

Varens stand, når den modtages hos en kunde, har stor betydning for både modtager og afsender. Med det praktiske brune inpakningspapir til varer er det både let at pakke varene ind, og ligeledes giver det let udpakning for modtageren. Et alternativ til det klassiske brune papir, er silkepapiret der sikrer de mere sarte varer mod eks. Ridser under transporten. Indpakningen af dine varer har som primært formål at sikre varene under transport, og kombineret med eks. en postæske eller som fyld i en lidt større kasse.

Brunt papir i lange baner

Det velkendte brune papir i ruller, kan anvendes til mange formål; indpakning, afdækning ved malerarbejde, som beskyttende mellemlæg eller i sammenkrøllet tilstand som kassefyld. Hvis du ofte anvender papiret, kan det være en stor hjælp at have det i et solidt papirstativ, hvor man let kan rive stykker af.

Silkepapir - fint og blødt

Det lækre tynde silkepapir er kendt af alle, og det er anvendeligt til mange formål; som beskyttelse af glas og porcelæn, til indpakning af blomster og vin, som kreativt kassefyld. Samtidig er det yderst velegnet til hobbybrug.

Vi lagerfører silkepapir i de mest populære farver, så vi er i stand til at levere fra dag-til-dag.

Gavepapir

Vi har naturligvis også gavepapir i lange baner til engros priser. Vælg mellem mønstret eller ensfarvet gavepapir af høj kvalitet.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.