Brunt papir

Det brune indpakningspapir er meget anvendeligt til diverse indpakningsopgaver samt til afdækning og pakkefyld.

Papiret findes i flere bredder, så du kan få netop den bredde, der passer specielt til dit behov.

Brunt papir
Vi kan ikke finde produkter, som matcher din filtrering.

Brunt papir til indpakning, afdækning og indvendig beskyttelse

Brunt indpakningspapir er ideel til forsendelse af både små og store pakker i alle former og størrelser. Prøv vores brune papirruller i størrelse 100cm x 50m, som passer til mange typer af indpakning og beskyttelse af de fleste produkter.

 

Forskellig størrelse og kvalitet

Brunt indpakningspapir kommer i papirruller af to forskellige kvaliteter. Vælg den tykkere kvalitet på 65g/m2, når du vil sikre dig, at dine varer er ekstra godt beskyttet. Det kraftige papir egner sig også til afdækning, mens det tyndere papir (50 g/m2) er godt til mindre indpakning, som kræver let beskyttelse. Brunt papir i en tyndere kvalitet er desuden optimalt til forsendelse, fordi det sparer på den samlede pakkevægt - og derfor også på fragten. 

Vi forhandler også olieret kraftpapir, der er velegnet til indpakning af stål og andre metaller, da det beskytter mod gennemsivning af olier m.m. Du kan samtidig benytte dig af branorost papir, da dette beskytter mod fugt og dermed rust.

 

Nem indpakning med papirruller

Brunt indpakningspapir er nemt og hurtigt at anvende. Rul papiret ud på bordet eller brug vores papirstativer til både gave- og indpakningspapir til bredderne 57 og 70 cm. Papiret skæres til i lige netop den størrelse, du skal bruge, så du undgår spild. Det gør indpakningen både nem og billig.

Husk at forstærke dine indpakkede varer med solid tape. Hos Emballage-Shoppen finder du alt i emballage til post og forsendelse. Udvalget indeholder mange former for pakketape, så du kan sende dine varer af sted uden at spekulere på, om pakken holder.

 

Lad os hjælpe dig med din emballage

Er du i tvivl om, hvordan du skal markere din forsendelse? Du kan enten bruge labels, som du selv kan skrive på eller vores smarte selvklæbende etiketter med fortryk.

Hvis du har andre spørgsmål til, hvordan du skal pakke dine varer ind, står vi til rådighed på mail. Vi har stort set alt på lager til hurtig forsendelse, og ellers hjælper vi gerne med at finde frem til en specialløsning, der passer til dig.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.