Papkantlister

Varenummer: 54508
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  50 6,65 DKK
  • v/køb à  1000 5,40 DKK
  • v/køb à  3150 3,90 DKK
Pris fra 3,90 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Papkantlister er tilgængelig i intervaller af 50

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 50
  • Antal pr. palle 3150
Her hos os forhandler vi Papkantlister til alle behov og i flere forskellige mål. Vores Papkantlister er fremstillet i massivpap, og det stabiliserer dit pallegods, samtidig med at det beskytter det mod slag, tryk og mærker. Med vores Papkantlister er du sikret sikker levering og fragt hver gang.
Disse Papkantlister har målene 35/35 x 3 x 2000 mm, men har du brug for nogle med andre mål eller måske endda med en alubelægning, der kan modstå fugtige omgivelser? I så fald kan du også finde det hos os. Tag blot et kig på vores udvalg.
Køber du dine Papkantlister her på siden, kan du frit kombinere din bestilling med Papkantlister i forskellige mål og størrelser. Findes størrelsen ikke i vores standardsortiment, skærer vi dem gerne efter dine mål, således at de passer.
Bestil allerede i dag, og så sørger vi for hurtig levering. Til større behov tilbyder vi også altid attraktive mængderabatter på alle vores produkter.

Specifikationer

Mere information
Format 35/35 x 3 x 2000 mm
Bredde 35
Tykkelse 3 mm
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.