Papkantlister

Varenummer: 54606
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  50 5,82 DKK
  • v/køb à  1000 4,37 DKK
  • v/køb à  2250 2,91 DKK
Pris fra 2,91 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Papkantlister er tilgængelig i intervaller af 50

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 50
  • Antal pr. palle 2250
Mangler du slidstærke og holdbare Papkantlister til pakning og forsendelse af pallegods? Så er du endt det rigtige sted. Hos os forhandler vi Papkantlister fremstillet i massivpap, hvilket sikrer en slidstærk beskyttelse. De er dels med til at beskytte mod tryk, slag og mærker og dels med til at stabilisere dit pallegods, således at du er garanteret sikker fragt og levering hver gang.
Her på siden finder du Papkantlister med målene 50/50 x 3 x 1200 mm. Ønsker du Papkantlister med andre mål eller med en effektiv og slidstærk alubelægning, der beskytter mod fugt og vand? Det kan vi også være behjælpelige med, så tag blot et kig på vores udvalg.
Når du køber Papkantlister hos os, leverer vi både standardstørrelser, men vi skærer dem også gerne til efter dine specifikke mål, således at de passer til dine behov.
Har du ovenikøbet et større behov, tilbyder vi naturligvis også Papkantlister med attraktive mængderabatter. Bestil her på siden. Så sørger vi for hurtig levering, lige til døren.

Specifikationer

Mere information
Format 50/50 x 3 x 1200 mm
Bredde 50
Tykkelse 3 mm
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.