Papkantlister

Varenummer: 54906
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  50 3,80 DKK
  • v/køb à  1000 2,85 DKK
  • v/køb à  3750 1,93 DKK
Pris fra 1,93 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Papkantlister er tilgængelig i intervaller af 50

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 50
  • Antal pr. palle 3750
Hos os finder du et skarpt udvalg af Papkantlister til diverse typer pallegods. Fælles for alle vores Papkantlister er, at de er slidstærke, holdbare og beskytter dit pallegods mod tryk, slag og mærker. Derudover sørger de også for at stabilisere dit pallegods. Med Papkantlister er du sikret sikker pakning, fragt og levering hver gang.
Disse Papkantlister er 50/50 x 3 x 780 mm, men har du behov for nogle med andre mål, kan vi også være behjælpelige med det. Vi tilbyder standardstørrelser, og disse alukantlister alubelagte, således du kan modstå fugtige omgivelser.
Køber du Papkantlister hos os, tilbyder vi attraktive mængderabatter. Jo flere du køber, desto lavere bliver prisen per styk. Når du handler hos os, er du dog ikke blot garanteret gode priser, men derimod også hurtig levering.

Specifikationer

Mere information
Format 50/50 x 3 x 780 mm
Bredde 50
Tykkelse 3 mm
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.