Papkasser

Vi har et bredt sortiment af forskellige kassetyper i mange forskellige størrelser, så der findes næsten altid en kasse som kan passe til dit formål. Det kan være svært at finde den som passer præcist til din pakkeopgave, men vi hjælper gerne til at finde den rigtige kasse til dit behov.

Vær OBS på, at alle oplyste mål er indvendige mål og rækkefølgen er altid længde x bredde x højde.

Læs vores guide om papemballage.

Papkasser

Find din kasse

Papkasser

På MC emballage finder du rigtig mange forskellige papkasser. Det kan derfor være svært at finde lige præcis den papkasse, der passer bedst til dine varer. Vi hjælper dig gerne til at finde den helt rigtige til netop dit formål. Blandt vores sortiment finder du blandt andet flyttekasser, foldekasser, krydspack og papkasser efter mål.

 

Er du i tvivl om hvilken type papkasse, du bør vælge, og om der er nogle former for papkasser, der egner sig bedre til visse formål? Så kan du tage et kig på vores guide om papemballage. Den giver dig et kort overblik over kvaliteten og konstruktionen af de forskellige papkasser, samt hvilke typer bølgepap, der anvendes til dem, du finder her på siden.

 

Papkasser til forsendelse

Når du sender pakker til kunder, er det vigtigt, at pakkerne er godt sikret, så de kommer uskadt frem. Du sikrer din pakke bedst ved at vælge gode papkasser, der er særligt beregnet til forsendelse og post. Det er dog vigtigt, at du vælger en i en størrelse, som passer til dét du skal sende for, at undgå unødige skader på indholdet – eksempelvis ved at indholdet glider for meget rundt inde i kassen. Du kan se alle målene på papkasser til forsendelse under hver produktbeskrivelse.

Papkasse til forsendelse

Pak forsendelsen optimalt 

For at pakkens indhold kommer sikkert frem, er det vigtigt, at du pakker forsendelsen optimalt, udover at vælge den rigtige størrelse papkasse. Din vare er bedst beskyttet i kassen, hvis indholdet ikke kan bevæge sig rundt. Det sikrer du blandet andet ved at bruge boblefolie og bølgepap mellem varerne. Boblefolie og bølgepap yder ekstra beskyttelse til dine ting under forsendelsen, hvis kassen skulle få slag. Dette er en rigtig god måde at stabilisere indholdet på, så du undgår, at det skøjter rundt, som Bambi på glatis. Du finder begge dele blandt vores store udvalg af beskyttelse til forsendelser. Synes du stadig, at der er for meget overskydende plads i papkassen, kan du tilføje luftpuder som ekstra kassefyld. Luftpuderne er blot plastiklommer fyldt med luft, der sørger for at fylde den overskydende plads ud med god, gammeldags luft på pose.

 

Du kan læse meget mere om de forskellige typer af beskyttelse til din forsendelse her. Her får du en dybdegående forklaring af de forskellige typer beskyttelse til forsendelser og hvilken slags forsendelse – tung eller let – som de egner sig bedst til.  Vores 2-lags papkasser med dobbelt bølgepaplag er eksempelvis ekstra stærke, så de kan klare de tunge produkter og beskytter samtidig mod stød og slag. Du kan også vælge en 1-lags papkasse og supplere med kassefyld, hvis dine ting er skrøbelige, eller bare ikke fylder kassen ud.

Papkasser til flytning

Når du skal flytte, kan det være en rigtig god idé, at investere i gode flyttekasser. Tænk på, at de skal indeholde dine elskede ejendele, og det vil derfor være en forfærdelig skam, hvis bunden lige pludselig røg ud af en flyttekasse, fyldt med eksempelvis porcelæn. Her på MC emballage finder du kvalitetsflyttekasser i et stort udvalg af størrelser. De specifikke mål for hver enkelt papkasse til flytning, finder du under produktbeskrivelsen. Du bør nemlig altid købe en flyttekasse, der så vidt muligt, passer i størrelsen til de genstande, du har planer om at fylde i kassen. Det kan derfor være en fordel, at investere i flyttekasser i flere forskellige størrelser, inden du går i gang med nedpakningen af huset eller lejligheden.

Sådan pakker du en flyttekasse

  1. Når du skal pakke en flyttekasse, er det vigtigt, at du gør det korrekt, så alt indholdet i kassen klarer sig igennem flytningen, der kan være fysisk hård for både dig og dine ejendele. For at sikre at indholdet i kassen ikke går i stykker, er det vigtigt, at genstandene ikke kan bevæge sig frit omkring i kassens dyb. Dette kan, ligesom ved papkasser til forsendelse, gøres ved at vikle skrøbelige ting som porcelæn og glas ind i bobleplast, samt anvende en god portion gamle aviser og bølgepap.

 

  1. Derudover er det utroligt vigtigt, at flyttekasserne ikke bliver overfyldte, så de bliver for tunge. Er kasserne for tunge, kan du risikere, at de går i stykker under flytningen, samt at du overbelaster din krop ved tunge, besværlige løft og skæve vrid.

 

  1. For at få det optimale ud af pladsen, du har til rådighed, bør du blande tunge og lette genstande i en enkelt kasse – og altså ikke fylde en papkasse op udelukkende med bøger. Når du blander lette og tunge genstande i din flyttekasse, bør du have de tunge genstande nederst og de lette genstande øverst, så du undgår, at noget går i stykker undervejs – derudover giver det en bedre vægtfordeling, så papkassen bliver nemmere at have med at gøre.

Flyttekasser

Længde, bredde og højde

De oplyste dimensioner på alle vores papkasser her på mcemballage, er opgivet i mm. Det er altid de indvendige dimensioner på papkassen, der oplyses på varekortet og i produktbeskrivelsen. Dimensionerne er angivet i følgende rækkefølge L x B x H, så der aldrig er nogen tvivl, om hvad der er hvad.

Specialmål

Kan du ikke finde lige præcis dén størrelse papkasse, du har brug for, kan vi hos MC emballage også lave papkasser på specialmål. Du er derfor meget velkommen til at sende os en forespørgsel på mail – det forudsætter dog, at du har brug for en vis mængde papkasser i denne størrelse. Vi gør alt for at hjælpe dig på bedste vis, og regner derfor gerne en pris til dig, så du får en fornemmelse af, hvad det vil koste med papkasser i specialmål. 

Tilbud ved store mængder

Flytter du meget, eller har du din egen lille webshop og er derfor storforbruger af papkasser, så kan det ofte betale sig at købe i større mængder. Du kan eksempelvis bestille hele paller med papkasser hos os og derved opnå en god mængderabat. Har du spørgsmål til levering og priser, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver dig hellere end gerne et godt tilbud. 

Skal jeg bruge enkelt eller dobbeltbølge kasser?

Oftest er enkeltbølge tilstrækkeligt for de fleste transportopgaver. Du bør dog overveje dobbeltbølge, hvis du f.eks. skal eksportere dit gods, eller hvor rejsetiden og vægten er høj.

Hvilken kasse skal jeg sende tøj med?

Vi anbefaler at man sender sit tøj med konfektionsæsker, da disse er designet til samlet tøjdele, og som stadig respektere tøjets kvalitet og skrøbelighed. Alternativt til kasse, så kan du sende tøj i forsendelsesposer. På denne måde kan du ofte spare på fragten.

Hvilken kasse skal jeg bruge til at sende vin med?

Hvis man skal sikre, at man ikke beskader flaskerne under transport, så anbefales der at man benytter vinforsendelseskasser. Disse er mere sikre end almindelige gaveæsker. Hertil er de oftest godkendt af transportfirmaer som f.eks. Bring og GLS.

Hvordan pakker jeg bøger ind i kasser?

Med en Krydspack kasse kan du på få sekunder indpakke dine bøger, mapper, CD’er så de forsvarligt kan sendes med transportøren.

 

 

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.