Papkasser

Vi har et bredt sortiment af forskellige kassetyper i mange forskellige størrelser, så der findes næsten altid en kasse som kan passe til dit formål. Det kan være svært at finde den som passer præcist til din pakkeopgave, men vi hjælper gerne til at finde den rigtige kasse til dit behov.

Vær OBS på, at alle oplyste mål er indvendige mål og rækkefølgen er altid længde x bredde x højde.

Læs vores guide om papemballage.

Papkasser

Papkasser til ethvert behov

 

Hos MC emballage tilbyder vi mange forskellige typer papkasser i mange forskellige størrelser. Der findes derfor en kasse til ethvert behov. I vores sortiment er målene oplyst som længde x bredde x højde. Disse mål refererer desuden til de indvendige mål på kassen.

 

Vores sortiment inkluderer blandt andet flyttekasser, foldekasser, krydspack og papkasser efter mål. Der er altså mange valgmuligheder at forholde sig til. Derfor kan det være smart at benytte vores guide om papemballage. Her gives der både et kort og godt overblik over kvaliteten og konstruktionen af vores papkasser. Samtidig rådes der også om, hvilke typer bølgepap, der er bedst at anvende med de forskellige typer af papkasser. På den måde bliver det lettere at finde frem til den rette løsning.

 

Papkasser til forsendelse

Det er vigtigt, at en kundens forsendelse bliver pakket godt. Det sikrer nemlig, at varerne når sikkert og uskadt frem. Derfor er det en fordel at benytte papkasser, der er designet til forsendelse og post. Samtidig er det også vigtigt at vælge den rigtige størrelse i forhold til pakkens indhold. Hvis pakken for eksempel er for stor, så er indholdet mere udsat for at blive kastet rundt inde i kassen.

 

Vi tilbyder derfor både store og små papkasser til forsendelse. Vores billige papkasser til forsendelse kan dermed være med til at sikre, at blandt andet skrøbelige produkter kommer sikkert frem. Den rette kasse kan gøre meget, men vi tilbyder heldigvis også smarte løsninger til at holde varen beskyttet hele vejen frem til kunden.

 

Sådan pakkes en forsendelse optimalt

Pakkens indhold er bedst beskyttet, hvis den bliver sendt i en papkasse, der passer i størrelsen. Det sikrer nemlig, at indholdet ikke bevæger sig for meget rundt i kassen. Hvis der stadig er plads i kassen, så kan det være en god idé at benytte boblefolie eller bølgepap - enten imellem varerne eller langs siden af kassen.

 

Udover at sørge for, at indholdet ikke bevæger sig for meget rundt, så er blandt andet boblefolie og bølgepap også med til at beskytte varerne. Det kan især vise sig at være en god investering, hvis kassen skulle få et par slag under transporten.

 

Med andre ord er det smart at benytte ruller til beskyttelse, hvis indholdet skal have lidt ekstra sikring, eller hvis papkassen er en tand for stor. Hvis der efter brugen af bølgepap eller boblefolie stadig er for meget plads, så kan luftpuder og papirfyld være med til at sikre indholdet yderligere.

 

Vores guide til beskyttelse kan hjælpe og vejlede med den optimale måde til at pakke en forsendelse på. På den måde kommer varerne sikkert frem til kunden uden problemer.

 

Find billige papkasser til flytning

Flyttekasser bør altid være i god kvalitet. Det er nemlig dem, der skal sørge for at transportere vigtige, personlige ejendele fra et sted til et andet. Hvis kassen derfor går i stykker halvvejs, kan det være et stort problem.

 

Selvom det kan være fristende blot at benytte en stor flyttekasse til alt, så kan det være smart at benytte flere forskellige størrelser. En stor kasse fyldt med bøger kan for eksempel hurtigt blive for tung. Det kan endda ske, at bøgernes vægt bliver for meget for kassen. Derfor er det smartest at benytte en mindre kasse til disse behov.

 

Læs mere om, hvordan en flyttekasse bedst bliver sorteret i nedenstående guide.

 

Den optimale måde at pakke en flyttekasse på

Når kunder bliver vejledt i, hvordan de bedst pakker flyttekasser, får de også øjnene op for de mange fordele ved at benytte forskellige størrelser. Samtidig opnår de den optimale beskyttelse af deres ejendomme. Hjælp derfor gerne kunden med, hvordan de klarer flytningen bedst mulig med den rette papkasse.

 

  • Det vigtigste er selvfølgelig, at genstandene klarer sig sikkert gennem flytningen. Dernæst er det essentielt, at flytningen hverken bliver for hård for kunden eller ejendelene. For at sikre, at eksempelvis glas og tallerkener ikke går i stykker under flytningen, bør de ikke ligge løst i flyttekassen. De skal også helst pakkes ind, så eventuelle stød og mindre slag ikke ødelægger dem.

 

Det kan derfor være lige så relevant at benytte forskellige former for beskyttelse under flytningen, som det er ved forsendelse. Især bølgepap og boblefolie kan være med til at sikre, at kunden ikke får ødelagte ejendele under flytningen.

 

  • Flyttekasser bør hverken være overfyldte eller for tunge. Der er nemlig større chance for, at de går i stykker, hvis indholdet vejer for meget. Samtidig kan det også overbelaste kroppen, hvis kunden udsætter sig selv for tunge, besværlige løft og skæve vrid.

 

  • Det mest optimale er at blande tunge og lette genstande. Selvom det kan være smart at benytte en mindre flyttekasse til eksempelvis bøger, så kan man sagtens pakke dem i en stor kasse. Det er dog vigtigt, at lette genstande bliver blandet med de tunge bøger eller lignende.

 

  • Tunge genstande bør pakkes nederst i kassen, da de ellers kan mase eller gøre skade på de mindre tunge genstande. Samtidig giver det også en bedre vægtfordeling i kassen, så den er nemmere at have med at gøre. Derfor placeres tunge genstande nederst og lette genstande øverst.

 

Nyd godt af fordelene ved en totalleverandør

Hos MC emballage er vi stolte af at være totalleverandør inden for transport- og industriemballage. Der er derfor god mulighed for at samle alle emballageindkøbene ét sted. Det sparer både tid, penge og papirarbejde. Desuden er vi de mest erfarne på markedet, så vi tør godt sige, at vi er eksperter indenfor vores felt.

 

Alle vores papkasser lever op til vores høje standarder. Vi tilbyder blandt andet et bredt sortiment med både store papkasser og gode flyttekasser, så er der noget til alle behov. Samtidig er vores priser også gode.

 

Vi er nemlig branchens mest kosteffektive leverandør, selvom vi fungerer som et mellemled. Det hænger sammen med vores flade organisationsstruktur og strømlinede processer. Det er grunden til, at vores omkostningsniveau ligger markant under andre totalleverandører i branchen.

 

Vi bestræber os derfor også på at kunne tilbyde god kvalitet, høj service samt konkurrencedygtige priser. Og hos os er der hverken skjulte gebyrer eller tillæg.

 

Kontakt en imødekommende kundeservice

Vores kundeservice vil altid gerne hjælpe og vejlede dig så godt som muligt. Hos MC emballage er vi eksperter i emballage, og vi deler hellere end gerne ud af vores viden. Der er derfor ingen grund til at tøve med at kontakte os.

 

Der er både mulighed for at ringe til os indenfor vores åbningstider eller for at sende en e-mail. Ved kontakt over e-mail bestræber vi os naturligvis på at svare så hurtigt som muligt. Det er dog også muligt at kontakte os via vores chat på hjemmesiden. Det er både effektivt og simpelt.

Hvilken kasse skal jeg sende tøj med?

Vi anbefaler at man sender sit tøj med konfektionsæsker, da disse er designet til samlet tøjdele, og som stadig respektere tøjets kvalitet og skrøbelighed.

Hvilken kasse skal jeg bruge til at sende vin med?

Hvis man skal sikre, at man ikke beskader flaskerne under transport, så anbefales der at man benytter vinforsendelseskasser. Disse er mere sikre end almindelige gaveæsker. Hertil er de oftest godkendt af transportfirmaer som f.eks. Bring og GLS.

Hvordan pakker jeg bøger ind i kasser?

Med en Krydspack kasse kan du på få sekunder indpakke dine bøger, mapper, CD’er så de forsvarligt kan sendes med transportøren.

Skal jeg bruge enkelt eller dobbeltbølge kasser?

Oftest er enkeltbølge tilstrækkeligt for de fleste transportopgaver. Du bør dog overveje dobbeltbølge, hvis du f.eks. skal eksportere dit gods, eller hvor rejsetiden og vægten er høj.

Hvor køber man papkasser til forsendelse?

Du køber papkasser til forsendelse hos en emballageleverandør som er specialiseret inde for transportemballage. Du bør altid forventningsafstemme dine emballagebehov hos din leverandør, så du altid får tilbudt den bedste løsning.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.