Papirstativer

Stativer til gavepapir, cellofanruller eller brunt indpakningspapir. Stativerne er dansk producerede og meget solide.

Vi er ikke lagerførende, så leveringstiden er ca. en uges tid.

Papirstativer
Vi kan ikke finde produkter, som matcher din filtrering.

Gavepapirstativ til effektiv indpakning

Hold styr på dit indpakningspapir med en smart gavepapirsholder. Slip for at have tunge ruller med gavepapir stående på gulvet, og spar pladsen ved at bruge vores gavepapir stativ til bordet. Så undgår du også rygsmerter ved at pakke gaverne ind, mens du står oprejst.

Til blomster og vingaver

De smarte stativer kan også bruges til andet end gavepapir. Stativerne er især populære hos blomster- og vinhandlere, der bruger gavepapir stativ til deres store cellofan ruller. Der er nemlig masser af tid at spare ved at skære cellofan direkte fra stativet. 
Vær opmærksom på at cellofanruller kan være særligt drilske. Brug derfor vores skinne med kniv til cellofanruller, så du undgår at beskadige folien. 

Skal din gavepapirsholder stå fremme i butikken? Med smukke gaveruller bliver holderen ganske dekorativt. Vælg en alt-i-en holder til gavepapir og gavebånd, så dine kunder kan få indtrykket af din smukke indpakning – allerede inden, de har foretaget et køb.

Et gavepapirstativ i højeste kvalitet

Når du køber din gavepapir holder hos MC emballage, skal du ikke tænke på at skifte den ud igen. Vi forhandler nemlig kun papirholdere fremstillet af massiv forkromet stål med en solid træfod, så stativet bliver stående, hvor det skal. 

Vores holder til gavepapir kommer i forskellige bredder. Den smalleste er 57 cm, mens den bredeste kan bruges med ruller op til 70 cm i bredde.

Et gavepapirstativ er desuden et oplagt valg til dig, der klarer post og forsendelse. Det brede stativ passer nemlig også til vores ruller med brunt indpakningspapir, så du selv kan skære papiret til i lige netop den størrelse, du skal bruge. 

Stort udvalg af gavepapir

Bruger du mere end én slags gavepapir i butikken? Så vil du nyde at pakke dine gaver ind ved vores papirstativ til 2 ruller. Her er der plads til både julepapiret og det klassiske gavepapir, så du kan have begge ruller lige ved hånden.

 

MC emballage forhandler et stort udvalg af ruller med gavepapir og gavebånd, som du kan sammensætte på kryds og tværs.

Se også vores udvalg af elegant silkepapir. Silkepapir er en nem måde at få dine pakker til at fremstå luksuriøse.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.