Smart-pak

Med Smart-pak får du en alt-i-en kasse. Pakning af dine forsendelser har aldrig gået hurtigere. Ligesom vores kasser med automatbud, rejses denne kasse hurtigt med et tryk i siderne og bliver automatisk lukket i bunden.

Smart-pak har den yderligere fordel, at den er forsynet med en lukkeflap i toppen med klæbestrimmel og perforering til afrivning. På den måde kan det nemt lukke og genåbne kassen.

Vil du vide hvordan du samler kasserne. Så tryk her.

Smart-pak
Vi kan ikke finde produkter, som matcher din filtrering.

Smarte papkasser

Det går lynhurtigt at pakke til forsendelse med Smart-Pak. Tapestrimlen er dækket af en perforeret afrivningsstimmel, der nemt rives af, hvorefter kassen er let lukke.

Papkassen er udstyret med en fuldbund, der betyder, at selv små genstande ikke kan forsvinde gennem sprækker under transporten. Bunden er desuden nem at klappe sammen, så Smart-Pak kasserne fylder mindst muligt på lageret.

Se også vores udvalg af foldekasser i alle størrelser.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.