Plastikposer med tryk

Pose med logo

 

 

Står du og mangler bæreposer, der afspejler din virksomhed? Hos Emballage-shoppen kan du bestille poser med logo, der kan give dine bæreposer et personligt præg og hjælpe med at forbedre kendskabet til din virksomhed i offentligheden. Se her hvordan du kan bestille din pose med logo hos os.

Personliggør din pose med logo

En god bærepose er vigtig for din virksomhed. Det er denne pose, dine kunder bærer sine købte varer ud af din butik. Samtidigt er intet værre end poser, der går i stykker, eller hanken, der sprænger. Vores flotte poser med logo er i høj kvalitet (45my), hvilket betyder, at dine poser har lang levetid. Vores plastikposer med logo kan derfor blive brugt igen og igen.

Derfor bør du overveje en pose med logo hos Emballage-shoppen:

  • Personligt aftryk på dine bæreposer
  • Nemmere husket af kunderne
  • Holdbare plastikposer med logo
  • Bæreposer i flere størrelser

Plastikposer med logo giver dig altså mulighed for at holde fast i dine kunder. Poserne er din sidste kontakt med kunden efter et gennemført køb. Når posen bliver taget i brug igen, forbliver din virksomhed top-of-mind hos kunden. Det kan være med til at sikre, at det næste køb også sker hos dig. Vi tilbyder naturligvis bæreposer i flere størrelser, der passer til dine varer.

Sender du dine produkter ud til dine kunder? Så kan du med fordel også bestille vores forsendelsesposer/postordreposer med logo. Ønsk det blot i din forespørgsel hos os.

Sådan bestiller du poser med logo hos Emballage-shoppen

Hos Emballage-shoppen er det nemt at få lavet en pose med logo, der passer til din virksomhed. Du skal blot sende din forespørgsel til info@emballage-shoppen.dk. Her kan du medsende det ønskede logo i høj kvalitet i PDF eller EPS-format. Desuden bør du oplyse:

  • Størrelse
  • Antal farver + farvekoder
  • Antal pr. bestilling
  • CVR-nr.

Du kan forvente en leveringstid på cirka fem uger - fra du har accepteret tilbuddet og til godkendt korrektur. Har du yderlige spørgsmål til, hvordan du bestiller poser med logo til din virksomhed? Tøv ikke med at kontakte os, hvor vi står klar til at hjælpe dig til alt vedrørende pose med logo.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.