Polyester strapping

Varenummer: 51308
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  1 515,23 DKK
  • v/køb à  10 462,81 DKK
  • v/køb à  24 445,80 DKK
Pris fra 445,80 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Polyester strapping er tilgængelig i intervaller af 1

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 48
Mangler du Polyester strapping med en Præget overflade? Her på siden finder du Polyester strapping i Grøn og med målene 12 x 0,5 mm x 3000 mtr. Fælles for alle Polyester strapping bånd er, at de er særdeles velegnet til sikring af tungt gods grundet deres høje brudstyrke. Denne udgave har en brudstyrke på 220 kg og en kerne på 406 mm.
Polyester strapping er et godt alternativ til stålbånd, da det hverken ruster eller har skarpe kanter, der kan skade godset. Derudover er det også yderst fleksibelt at arbejde med, eftersom det både kan bruges med håndværktøjer og strapbåndsmaskiner. Er du på udkig efter Polyester strapping i andre mål eller med højere/lavere brudstyrke, kan vi også være behjælpelige med det.
Handler du hos Emballageshoppen, er du garanteret gode produkter, uanset om du vælger den ene eller anden type Polyester strapping. Bestiller du ovenikøbet inden kl. 11.30 på en hverdag, får du allerede leveret dine produkter den næstkommende hverdag.

Specifikationer

Mere information
Format 12 x 0,5 mm x 3000 mtr
Beskrivelse Polyester strapping
Kvalitet Farve: Grøn
Farve Grøn
Kerne ø 406 mm
Type Brudstyrke: 220 kg
Overflade Præget
Brudstyrke 220 kg
Genbrugsmateriale Ja
Genbrugsprocent 100
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.