Poser og sække

Her finder du et bredt udvalg af forskellige poser og sække.

Deres anvendelse strækker sig til alt fra indpakning, beskyttelse af produkter, opbevaring, forsendelse, fødevarekontakt og sikker transport af affald uden, at der går hul på posen.

I vores sortiment finder du plastposer, bobleposer, lynlåsposer, sække, bæreposer, papirsposer og poser til beskyttelse af dine varer mod statisk elektricitet.

Værd at vide om plastemballage ...

Poser og sække

Find poser til indpakning, opbevaring og meget mere 


MC emballage har alt, hvad du skal bruge inden for emballering, heriblandt poser og sække i forskellige materialer og til diverse formål. Der er mange fordele ved poser, da de kan bruges til alt fra opbevaring til sikker forsendelse, så du kan sørge for, at dine varer kommer godt frem. Udforsk vores sortiment, og find den emballage, som er essentiel for din virksomhed. 


Vælg poser og sække til alverdens formål

Hos MC emballage tilbyder vi billige poser og sække til forskellig brug. Vi har poser, som kan bruges til indpakning, opbevaring, forsendelse og meget mere:


  • Plastposer

  • Bobleposer

  • Lynlåsposer

  • Sække 

  • Bæreposer

  • Papirposer


Vi har både tyndere og mere kraftfulde poser til alverdens formål. Bobleposer er gode til at beskytte mindre forsendelser, og lynlåsposerne fungerer godt til opbevaring af små genstande. Derudover har vi også bæreposer i papir, som er produceret i et kraftigt og holdbart papirmateriale, så det er muligt at bære tunge ting uden, at posen går i stykker.


Vores plastbæreposer er lavet af polyethylen, som kan regenereres og forarbejdes til andre plastprodukter. Poserne kan også afbrændes med energivinding for øje, uden at der spredes miljøfarlige stoffer. Hos MC emballage er den grønne dagsorden nemlig vigtig.


Vi tilbyder også sække i mange forskellige størrelser og kvaliteter, og vi har naturligvis både de transparente og sorte affaldssække. Hvis dit affald for eksempel er med skarpe kanter, så er det en god ide at vælge vores kraftigere affaldsposer, hvorimod de transparente sække kræves til nogle former for affaldshåndtering. Vi har de rette poser uanset hvilken slags affald, der er tale om. 


En affaldsvogn med hjul er det ideelle tilbehør til affaldsposerne fra MC emballage. Vognen er utroligt praktisk, da den er udstyret med hjul og derfor meget nem at flytte på. Det kan også være en god ide at supplere poser og sække med sækkesnører og drillapparat. Med drillapparatet og sækkesnøren sikres det, at posen forbliver stærkt forseglet. 


Få poser med eller uden tryk hos MC emballage

Hos os er det muligt at få din virksomheds logo trykt på poserne. Vi tilbyder både hvide og stærke bæreposer, papirsposer med håndtag samt postordreposer, hvor det er muligt at få logo på. Med et logo på posen kan du effektivt og nemt minde dine kunder om virksomhedens navn en sidste gang efter købet. Det er altså en måde hvorpå, kontakten til kunderne kan fastholdes, så du kan øge din virksomheds brandingværdi. 


Vores bæreposer i papir og plastik kommer i forskellige størrelser, og forsendelsesposerne kommer ligeledes i flere formater. Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon, via mail eller gennem chatten på vores hjemmeside for et uforpligtende tilbud på poser til emballage. 


Beskyt elektroniske varer med shielding-poser

Når du anvender de smarte shielding-poser, så beskyttes indholdet mod statisk elektricitet. Poserne sikrer varerne mod elektrisk afladning, som kan være meget skadeligt for varetyper som mikrochips, bundkort, grafikkort og lignende. Ved forsendelse af denne type er shielding-poser altså en nødvendighed. 


Med forsendelser som indeholder sårbare genstande som elektronik, er det også vigtigt at benytte tilstrækkeligt med foringsmateriale i papkassen. Det er ligeledes en god ide at pakke hver enkelt genstand ind i for eksempel bobleplast, som er stødabsorberende og beskyttende, eller vores boblefolieposer med selvklæbende lukning. Disse poser giver optimal beskyttelse, og så er de nemme at håndtere, da du ikke behøver at anvende andre former for forsegling for at sikre indholdet. 


Det kan være svært at gennemskue hvilken emballage, som vil passe bedst vil diverse forsendelser. Vi har lavet en guide, som helt enkelt forklarer hvilke former for emballage, der giver den mest optimale beskyttelse til forsendelse af forskellige slags varer. Ved hjælp af produkterne i vores sortiment, er det muligt at pakke alle former for genstande sikkert ind. 


Vi tager den grønne dagsorden alvorligt

Hos MC emballage ønsker vi ikke kun at tilbyde vores kunder billig og funktionel emballage. Vi ønsker også at tage del i ansvaret for at gøre emballageindustrien mere bæredygtig, og på den måde hjælpe virksomheder med at miljøoptimere deres forsyningskæde. Efter mange år i emballagebranchen ved vi hvilke valg, der skal træffes, når en virksomhed ønsker at blive grønnere. 


Vi holder os opdaterede omkring nye tendenser og den generelle udvikling indenfor bæredygtighed, så vi er i stand til at guide vores kunder om miljøvenlig emballage på bedste vis. MC emballage kan give dig vejledning og gode råd, hvis du og din virksomhed ønsker at blive en del af den grønne dagsorden. Og vejledning kan være rigtig vigtigt, da vi ikke altid er i stand til at opdele vores mange produkter i en bæredygtig og en ikke-bæredygtig kategori. Dette afhænger nemlig i høj grad af brugen af produkterne, samt i hvilken sammenhæng de indgår. 


Når vi ser på en kundes værdikæde, så gennemgår vi som oftest også de fire begreber “erstat”, “minimer”, “genbrug” og “brug igen”. Her kigger vi blandt andet på, om emballagen kan erstattes af mindre miljøbelastende materialer. Vi undersøger, om den nuværende emballage er passende, eller om virksomheden overemballerer, og vi overvejer om kundens nuværende emballage kan genbruges. Til slut ser vi på, om emballagen kan anvendes flere gange, eller om den eventuelt kan erstattes med emballagetyper, som er genanvendelige. 


Når vi tager udgangspunkt i disse fire begreber, så kan vi inkludere gode principper om bæredygtighed samtidig med, at vi finder den mest passende emballage til den pågældende virksomhed. Vi glæder os til at hjælpe dig med dine emballagebehov. 


Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.