Poser og sække

Her finder du et bredt udvalg af forskellige poser og sække.

Deres anvendelse strækker sig til alt fra indpakning, beskyttelse af produkter, opbevaring, forsendelse, fødevarekontakt og sikker transport af affald uden, at der går hul på posen.

I vores sortiment finder du plastposer, bobleposer, lynlåsposer, sække, bæreposer, papirsposer og poser til beskyttelse af dine varer mod statisk elektricitet.

Værd at vide om plastemballage ...

Poser og sække

Postordreposer

Den enkle og nemme løsning til at holde forsendelsesomkostninger på et minimum er ved at bruge disse postordreposer. Du kan købe dem i pakker á hhv. 100 og 500 stk. Forsendelsesposerne kan her på MC emballage fås i mange forskellige formater, hvor kvaliteten ligger på enten 60 eller 70 my.

Derudover er det også muligt at bestille postordreposer med din butiks logo på. Det er en effektiv og nem måde, især for dig som driver en webshop, at minde kunden om butikkens navn en sidste gang efter købet.

Lynlåsposer

Den nemmeste måde at opbevare mindre genstande og nipsting på, er uden tvivl ved brug af de velkendte lynlåsposer. De kan fås i et hav af forskellige størrelser, med og uden skrivefelt.

Plast- og papirsække til affald og opbevaring

Her finder du flere forskellige typer og størrelser af plastposer og sække. Vi har naturligvis de klassiske transparente og sorte affaldssække i mange forskellige størrelser. Alt efter hvilken slags affald du skal af med, har vi poserne der passer til. De almindelige posers tykkelse er på 55 my, men er dit affald kraftigere og med skarpe kanter, har vi også poser helt op til 180 my. Her kan du være sikker på, at dit affald bliver i posen, når det skal transporteres.

Glem ikke at du som tilbehør også kan finde en affaldsvogn med hjul, der passer til affaldsposerne her på MC emballage. Du kan ligeledes supplere dine poser og sække med vores sækkesnører og drillapparat. Med drillapparatet og sækkesnøren er du sikker på, at posen forbliver stærkt forseglet.

Bæreposer med og uden tryk

Du kan få vores hvide og stærke bæreposer i to formater. De kan fås i formatet 380 x 440/40mm samt i det større format 450 x 500/40mm. Vi sælger disse bæreposer i kasser á 500 stk.

Ligesom du kan få dit logo på vores postordreposer, er det også muligt at fastholde kontakten til din kunde ved hjælp af dit logo på vores hvide bæreposer. Vær dog opmærksom på, at hvis du ønsker tryk på enten postordreposer eller bæreposer, skal du op og bestille 5000 stk, for at prisen bliver fornuftig. Du er meget velkommen til at sende os en mail for at få et uforpligtende tilbud.

Shielding-poser

Med vores udvalg af ’shielding-poser’ kan du sende varer sikkert med posten uden at bekymre dig for statisk elektricitet. Poserne beskytter varerne mod ESD (ElectroStatic Discharge), som er udtrykket man bruger, når en vare er blevet udsat for en elektrisk afladning. Disse afladninger kan være meget skadelige for varetyper som microchips, bundkort, grafikkort og lignende. Ved forsendelse af denne type varer er shielding-poser en nødvendighed.

Dyrebare genstande, der har brug for shielding-poser, skal naturligvis også kunne klare transporten. Derfor anbefaler vi, at du tager et kig på vores kuverter. Her har MC emballage et bredt udvalg af forsendelsesmuligheder, der passer yderligere på skrøbelige genstande.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.