Affaldssække papir

Vores papirsaffaldssække er i god kvalitet, så du sikkert kan transportere dit affald. 

De kan anvendes til mange formål  f.eks.affald, papir indsamling, emballering, opbevaring og flytning. 

Affaldssække papir

Alle priser er angivet uden moms

 1. Papirsække
  Papirsække
  Papirsække
  Varenummer: 50998
  Format : 700 x 250 x 950 mm
  Pris fra 4,60 DKK
  Priser pr STK
  Varen er tilføjet til kurven
  På lager

  Produktbeskrivelse

  Papirsække

  Specifikationer

  Mere information
  Format 700 x 250 x 950 mm
  Lær mere

  Priser pr STK

  • v/køb à  50 6,25 DKK
  • v/køb à  500 6,05 DKK
  • v/køb à  1000 5,10 DKK
  • v/køb à  1950 4,60 DKK

  Pakning

  • Antal pr. kolli 50
  • Antal pr. palle 1950

Alle priser er angivet uden moms

Papirsække

Mangler du papirsække til indsamling af dit affald, emballage og papir? Hos MC emballage kan du vælge en slidstærk papirsæk i god kvalitet, så du sikkert kan transportere dit affald. Med vores papirsække får du rigeligt rum til at fylde op med affald, da vi har gode sække over 100 liter. Se vores udvalg her på siden og bestil i dag for hurtig og billig levering.

Få hårdføre papirsække til dit behov

Med papirsække fra MC emballage får du alsidige og robuste sække til indsamling af affald eller opbevaring af varer. Vores sække er med to lag, så du kan få en papirsæk, der holder. Du kan anvende en papirsækken til mange formål. Du kan for eksempel benytte den til: 

 • Affald
 • Indsamling af papir
 • Emballering
 • Opbevaring og flytning

Vi sørger for, at du ikke mangler papirsække til dit affald. Vi tilbyder hurtig og fleksibel levering, så du kan holde pladsen ren og fri for papir og emballage med mere. Vi er et populært valg blandt flere virksomheder, og vi tilbyder derfor særlige gode priser på store bestillinger.

Derfor er en papirsæk et godt valg

Du spørger måske dig selv: Hvorfor bør jeg gå efter en papirsæk, når jeg i stedet kan få en plastiksæk? Hver sæk har sine egne fordele. Med en papirsæk får du et mere miljøvenligt alternativ, som du kan putte i pap- og papircontaineren til genbrug. På den måde kan du med få midler mindske dit eller virksomhedens belastning på miljøet. Du bør overveje en papirsæk, da den kan give dig unikke fordele som:

 • Ideel til indsamling af papir
 • Tykkere og mere holdbart materiale
 • Mere miljøvenlig affaldssæk

Har du meget papir og pap affald, kan en papirsæk være en smart løsning. Her kan du nemlig smide posen til genbrugsaffald sammen med alle de små og store stykker af pap og papir, som du har indsamlet. Har du yderligere spørgsmål til vores udvalg af papirsække, er du velkommen til at kontakte os på e-mail eller efterlade en besked på hjemmesiden. Du kan se kontaktinfo her

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.