Forsendelsesposer

Forsendelsesposer også kaldet postordreposer, som de også kaldes, anvendes primært til pakkeforsendelser.

Poserne er en relativt billig emballage,som yder god beskyttelse mod vand samt snavs, og samtidig er nem og hurtig at pakke. Generelt en økonmisk løsning, da de også hjælper dig til at holde forsendelseomkostningerne.

Poserne er lavet i polyethylen, og kan ved bortskaffelse regeneres og forarbejdes til andre plastprodukter, eller brændes på forbrændingsanlæg med energivinding for øje, og uden risiko for udvikling af miljøfarlige stoffer.

Forsendelsesposer
Filtrering

Alle priser er angivet uden moms

 1. Hvide postordreposer
  Hvide postordreposer
  Hvide postordreposer
  Varenummer: 62810
  Format: 550 x 850 + 50 mm
  Pris fra 3,0804 DKK
  Priser pr STK
  Varen er tilføjet til kurven

  Antallet skal være deleligt med 250
  Vælg det ønskede antal.

  På lager

  Produktbeskrivelse

  Har du brug for Hvide postordreposer i forbindelse med pakning eller forsendelser af f. eks. sko, tøj og tekstiler? Hos os finder du et bredt udvalg af netop dette. Her på siden finder du én af vores populære udgaver. Alle vores Hvide postordreposer består af 30 % genbrugsplast. Denne Hvide... Læs mere

  Specifikationer

  Mere information
  Format 550 x 850 + 50 mm
  Kvalitet 70 my
  Lær mere

  Priser pr STK

  • v/køb à  100 3,6195 DKK
  • v/køb à  500 3,3576 DKK
  • v/køb à  1000 3,0804 DKK

  Pakning

  • Antal pr. kolli 250
  • Antal pr. palle 11000

Alle priser er angivet uden moms

Forsendelsesposer til din webshop

Vores forsendelsesposer er populære hos webshops, der ønsker at beskytte sine produkter under forsendelsen uden at betale dyrt i porto for en tung emballage.
 

Vi har mange forskellige størrelser af poser til forsendelse, så du kan finde en postordrepose til både skoæsker, tekstilvarer, accessories, og hvad du ellers står og skal sende.

 

Vandtæt og slidstærk beskyttelse

Vores forsendelsesposer findes i både sorte og hvide, alt efter hvad der passer bedst til din virksomhed. Giv dine varer den bedste beskyttelse med vores forsendelsesposer, der er fremstillet i kraftig plastik i flere lag. Da alle vores postordreposer er svejsede sammen, får du 100% vandtæthed i slidstærkt materiale.

 

Vælg mellem størrelse og tykkelse

Når du skal vælge mellem vores poser til forsendelse, skal du ikke kun overveje dit valg af størrelse. Vores forsendelsesposer findes i flere kvaliteter,eksempelvis i 70 my, hvis du vil have en ekstra kraftig pose.

Er du i tvivl størrelse eller tykkelse, kan du kontakte os over mail.


”Hurtig levering og god service”

…sådan siger vores kunder om os. Vi bestræber os på at give dig den bedste hjælp, når du køber dine varer på mcemballage. Vores kunder er fuldt tilfredse, og vi er glade for vores service afspejles i en en perfekt trustscore.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.