Post og forsendelse

Vi har et stort udvalg til pakning og beskyttelse samt mærkning af dine forsendelser.

Sortimentet omfatter kuverter og emballager i både pap og plast til små og større forsendelser, såvel som etiketter og følgeseddelslommer.

Læs om forsendelse med Post Danmark

Post og forsendelse

Se vores sortiment af emballage til forsendelse

 

Hos MC emballage kan du finde forskellige former for emballage til forsendelse, så dine varer kan komme sikkert frem hver gang. Vi tilbyder alt fra kuverter til paprør, så du har mulighed for at finde den rette indpakning til dine forsendelser.

 

Få alverdens emballage til små forsendelser

Vi tilbyder alle former for postemballage til dine mindre forsendelser og mere skrøbelige varer. Vi forhandler blandt andet:

 

  • Paprør
  • Boblekuverter
  • Postæsker
  • Forsendelsesposer

 

Paprørene beskytter effektivt plakater, tegninger eller andre papirvarer, som ellers nemt kan bøjes eller på andre måder beskadiges. Rørene er fremstillet i en hård type pap, som kan modstå stød under transporten. Emballagen skærmer ligeledes indholdet mod fugt, som hurtigt kan ødelægge diverse trykvarer.

 

Som navnet antyder, så er boblekuverter fyldt med små luftlommer, som sikrer en god beskyttelse af indholdet. Den indvendige bobleplast fungerer nærmest som en pude, og derfor kan du roligt pakke skrøbelige komponenter, eksempelvis smykker, i en boblekuvert. Desuden vejer kuverterne meget lidt, hvilket betyder, at du kan opnå en billig fragt.

 

Derudover kan du vælge postæsker og forsendelsesposer i mange forskellige størrelser, så emballagen passer til lige netop dine behov. Med denne type emballage får du ikke helt samme grad af beskyttelse, men hvis du for eksempel skal sende pakker med bløde varer, som tøj, så fungerer disse varianter optimalt som emballering.

 

Vælg mellem vores emballage til større forsendelser

Hos MC emballage har vi naturligvis også emballage til større og tungere forsendelser, hvis du har brug for det. Vi har blandt andet papkasser i alverdens størrelser og til alle priser. Vi har altså en papkasse til mange typer formål.

 

Vi tilbyder eksempelvis flyttekasser og garderobeskabe, så du kan transportere dine ejendele sikkert og godt fra det ene sted til det andet. Flyttekasserne er lavet således, at de er ekstra robuste, da både bunden og siderne er forstærket. Dermed skal du ikke bekymre dig om, at produktet går i stykker, når du løfter fyldte og tunge kasser.

 

Garderobeskabene er også velegnet til flytning, da du på denne måde nemt og enkelt kan opbevare og transportere tøj. Skabene er nemlig udstyret med en plaststang, hvorpå du kan hænge bøjler med alt fra skjorter til kjoler. Derudover kan både flyttekasser og garderobeskabe naturligvis også benyttes til opbevaring.

 

Kontakt os med dine spørgsmål

Hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige forsendelsesemballage til dine formål, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Med vores erfaring indenfor emballering, kan vi sikre dig den mest optimale kundeservice.

Hvordan sender jeg plakater?

Vi anbefaler at benytte paprør ved forsendelse af plakater eller andre billeder der kan rulles sammen. Disse fylder ikke så meget, og det er yderst sikkert for plakatens motiv.

Skal jeg sende tøj i kasser eller poser?

Du kan ofte sende mere tøj for mindre plads og bekostning ved at benytte forsendelsesposer, men du kan også give et flot indtryk ved at bruge konfektionsæsker. Ved at sende tøj i forsendelsesposer, så sparer du på fragten.

Hvordan sender jeg nemmest bøger eller kataloger?

Du kan på få sekunder samle en Krydspack kasse som samler din bøger, magasiner i en kasse. Herudover kan du også benytte katalogforsendelseskasser, hvis du udelukkende skal sende kataloger.

Hvor nemt kan man samle en postæske?

Du kan samle en postæske på få sekunder uden brug af tape. Vi anbefaler dog altid at du også benytter en pakketape, så du sikrer dig, at dine varer ikke går i stykker under transport.

 

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.