Etiketter

Vi fører de mest gængse produkter til mærkning af forsendelser så man tydeligt kan se at de skal behandles specielt - eksempelvis forsigtig etiketter, der føres i 3 størrelser.

Etiketter

Alle priser er angivet uden moms

 1. Forsigtig etiketter
  Forsigtig etiketter
  Forsigtig etiketter
  Varenummer: 15655
  Format: 150 x 105 mm Beskrivelse: Forsigtig etiketter
  Pris fra 284,00 DKK
  Priser pr RLL
  Varen er tilføjet til kurven

  Antallet skal være deleligt med 1
  Vælg det ønskede antal.

  På lager

  Produktbeskrivelse

  Ønsker du at din pakning/forsendelse skal håndteres med forsigtighed, så kan du med fordel benytte vores forsigtig etiketter som en tydelig indikator heraf. Etiketterne findes i flere størrelser, denne variant passer til dine mellemstore forsendelser.

  Specifikationer

  Mere information
  Beskrivelse Forsigtig etiketter
  Format 150 x 105 mm
  Type 500 stk. pr. rulle
  Lær mere

  Priser pr RLL

  • v/køb à  1 304,00 DKK
  • v/køb à  5 284,00 DKK

  Pakning

  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 0

Alle priser er angivet uden moms

Den rigtige etikette kan være med til at sørge for, at en forsendelse når sikkert frem til modtageren. Det kan den blandt andet ved at varsle om, at pakkens indhold eksempelvis er skrøbeligt. På den måde kan der tages hensyn under leveringen, så pakken kan komme uskadt frem.

 

Selv med en beskyttende postæske, og måske endda luftpuder eller kassefyld, kan det være svært at sikre, at en forsendelse ikke får et slag på vejen. Derfor kan det være en god idé at gøre leverandøren opmærksom på, at pakkens indhold er skrøbeligt. Det kunne blandt andet være, hvis indholdet bestod af glas eller et lignede materiale. Ved at gøre opmærksom på skrøbeligheden er det nemlig lettere at tage hensyn til pakken.

 

Find smarte pakkelabels og etiketter hos MC emballage

Vi tilbyder et bredt sortiment af pakkelabels og etiketter på rulle. Ved at benytte dem kan pakker nemlig komme trygt og sikkert frem til modtageren. Vores etiketter er designet, så de tiltrækker sig den rette mængde opmærksomhed. Derved bliver de ikke overset under transporten.

 

Vi har nøje overvejet hver eneste detalje og udarbejdet etiketterne herefter. Derfor byder vores sortiment på pakkelabels og etiketter til enhver anledning. Det betyder, at du blandt andet kan finde etiketter til:

 

 • Adresselabels
 • “Fragile”-etiketter til skrøbelige pakker
 • Etiketter med pile
 • Trykte og utrykte pakkelabels

 

MC emballage tilbyder den højeste kvalitet

Vi sætter en stor ære i at kunne hjælpe med, at pakker og forsendelser når sikkert frem. Derfor sørger vi naturligvis også for, at vores produkter lever op til vores egen høje standard med henblik på kvalitet. Det kan derfor forventes, at vores etiketter og pakkelabels yder optimal holdbarhed. En høj kvalitet sikrer blandt andet, at etiketten hverken mister farven eller bliver udtværet under forsendelsen.

 

Vores etiketter og pakkelabels kan altså være med til at sørge for ro i maven, når varer skal sendes med posten. Og siden vi tilbyder selvklæbende etiketter på rulle, bliver det næsten ikke nemmere at påføre dem. Når de først er sat ultimativt og sikkert på pakken, så bliver de siddende, hvor de skal. Det gælder også, selvom pakken skulle blive udsat for fugt eller temperatursvingninger.

 

Vores billige etiketter er blot en lille del af vores brede sortiment. Hos MC emballage er vi nemlig stolte af at kunne kalde os selv for totalleverandør inden for transport- og industriemballage. Det betyder, at du udover etiketter også kan finde alt andet til post og forsendelse hos os.

 

Gør opmærksom på særligt udsatte pakker

En pakke eller forsendelse kan have brug for omtanke og forsigtig behandling af flere forskellige grunde. Lige meget hvad årsagen er, så er det altid en god idé at gøre leverandøren opmærksom på det. Derfor har vi hos MC emballage udviklet etiketter i stærke og synlige farver, så de ikke bliver overset.

 

Vores mange forskellige etiketter gør det muligt at fortælle præcis, hvad der skal tages hensyn til. Det er nemlig med til at sørge for den sikre levering, så pakken når uskadt frem.

 

Må pakkerne måske ikke stables oven på hinanden? Så kan vores “Do not stack”-etikette nemt og simpelt fortælle det. Handler det derimod om en pakke, der indeholder noget skrøbeligt? Her kan det være smart og oplagt at benytte vores “Fragile”-etikette. På den måde er der ikke noget at tage fejl af, når pakkens skal fragtes fra punkt A til punkt B.

 

Lige meget hvem der står for leveringen af pakken, så vil de helst sikkert også sætte pris på den ekstra hjælp. Det sikrer både, at pakken når sikkert frem - men det hjælper også leverandøren med at undgå at lave fejl.

 

Opdag de mange fordele ved at benytte MC emballage

Vi tilbyder Danmarks største udvalg af emballage. Men det er slet ikke den eneste grund til at handle hos os. Vi er nemlig også de mest erfarne på markedet. Det gør os i stand til at hjælpe vores kunder med vores ekspertise på et virkelig højt niveau.

 

Der er også god grund til at overveje, om vi kan hjælpe med andet, når du er ved at købe etiketter og lignede hos os. MC emballage er en totalleverandør inden for transport- og industriemballage. Derfor kan vi helt sikkert hjælpe med op til flere behov.

 

Det er samtidig også smart at gøre brug af en totalleverandør. Det betyder nemlig, at alle indkøbene kan blive samlet ét sted. Derfor kan der både spares tid og penge, så der er mere tid til flere af de andre vigtige opgaver. Når alle indkøbene er klaret ét sted, så medfører det også, at der kun er én bestilling, én levering og én fakturahåndtering. Det kan næsten ikke blive meget nemmere.

 

Desuden sørger vi også for at holde vores priser nede, selvom vi fungerer som et mellemled. Vi har en flad organisationsstruktur og strømlinede processer, der er med til at sørge for, at vi kan holde priserne i bund. Vi går også op i at have gennemsigtighed i vores forretning. Derfor vil du aldrig opleve skjulte gebyrer eller tillæg hos os.

 

Skulle der være brug for hjælp eller vejledning, så er vi altid glade for at hjælpe. Over halvdelen af vores solgte emballage er endda lavet som kundetilpassede løsninger. Derfor er der også god grund til at kontakte vores kundeservice, hvis vores sortiment ikke umiddelbart kan klare alle behovene. Så kan vi nemlig sammen finde frem til den helt rigtige løsning.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.