Paprør

Vores sortiment af forsendelsesrør omfatter både runde paprør og sammenklappelige rør i bølgepap.

Forsendelsesrør er velegnet til opbevaring og forsendelse af f.eks. plakater og tegninger.

Paprør

Paprør

Paprør er gode til at beskytte plakater og tegninger, når de skal sendes eller fragtes fra et sted til et andet. De kan dog også med fordel anvendes til andre produkter, som du vil beskytte mod tryk og hårde stød eksempelvis under flytning eller opbevaring. Uanset hvad du skal sende, anbefaler vi, at du benytter Post Danmarks volumenberegner, så du altid er på den sikre side i forhold til betaling af den rette porto. Skal du bruge de praktiske paprør til forsendelse og ikke opbevaring, så finder du her på MC emballage selvfølgelig også smarte adresselabels, så din pakke kommer sikkert frem til den rette modtager. Derudover har vi også udvalg af kuverter og papkasser.

Hvilke paprør skal jeg vælge?

Der findes to typer paprør til forsendelse, og det giver måske ikke helt sig selv, hvilket rør du bør vælge. Vi har udarbejdet en oversigt over de to slags samt hvilke overvejelser, du bør gøre dig, inden køb af paprør. På denne måde sikrer du, at du køber det rigtige rør til dit behov.

Alle paprør kan fås i forskellige størrelser samt diameter – låg til rørene købes ved siden af, og du bør derfor være opmærksom på låg og rørs diameter, når du handler, så du ender op med, at de matcher. 

Runde hvide paprør

De mest almindelige paprør, og måske også de mest brugte, er runde paprør med praktiske plastlåg i hver ende. Denne type findes i flere længder og tykkelser, hvilket gør det muligt at finde et rør, der passer til netop dét, du skal sende. Når du køber rør, skal du dog være opmærksom på, at plastlågene optager ca. 1 cm. af længden i begge ender, hvilket har betydning for dine varer. Skal du eksempelvis anvende røret til en plakat på 50 x 100 cm, så passer et paprør på 55 cm. perfekt til formålet. Vælger du et for stort paprør, kan du risikere at plakaten for små hak i siden, da der er større mulighed for, at den kan glide frem og tilbage i emballagen.

Trapez "tubes"

Vil du gerne have et paprør, der ikke optager unødig plads på lageret, og som er super nemt at samle, så er "tubes" en rigtig god løsning. Rørene er perforeret, så de er hurtige at åbne. De har en aflang trapez-form, der gør dem nemme at stable, når de er samlede, samt sørger for at du slipper for at betale et ekstratillæg for manuel sortering af din forsendelse, da denne type rør ikke kan rulle rund på pakkebåndene og derved bliver sorteret af maskiner i stedet for mennesker.

Paprør til forsendelse

Paprør er det oplagte valg til mange typer af forsendelse. Specielt plakater, billeder og lign., har ekstra godt af at blive skånsomt pakket ned. De hårde rør er specielt gode til at tage imod stød under transport og sikrer dermed, at sarte genstande hverken bliver bøjede eller får trælse buk eller stød under forsendelsen.  Rørets hårde konstruktion sikrer forsendelsen på bedste vis, da det kræver mange kræfter og exceptionelt hårde slag at gøre skade på røret. Røret kan således uden problemer genanvendes af modtagerne – enten til en ny forsendelse eller blot til opbevaring.

Paprør efter mål

Har du brug for paprør i andre farver end den klassiske hvide model, som vi har her på siden, og skal du bruge en særlig stor mængde, eksempelvis med eget logotryk, er du meget velkommen til at kontakte os på

[email protected] angående din forespørgsel. Vi anbefaler, at du inkluderer følgende informationer: Mængde, farve, størrelsesspecifikationer, eventuelt logo samt farve på plastlåg, da vi også gerne skaffer plastlågene i andre farver end hvid, hvis du skal bruge minimum 500 stk.

 

Du er selvfølgelig til hver en tid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående paprør og anden emballage, som du finder her på shoppen.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.