Kuverter

Kuverter til forsendelser findes i mange typer og varianter. På MC emballage har vi et bredt sortiment af kuverter fremstillet i materialer lige fra pap til plast og i mange forskellige størrelser og dimensioner. Blandt vores sortiment kan du blandt andet finde de hårdføre boblekuverter, de alsidige prøvekuverter, de kraftige papkuverter og de vandtætte forsendelsesposer. 

 Se Post Nords volumenberegner.

Kuverter

Kuverter

Kuverter til forsendelser findes i mange typer og varianter. På MC emballage har vi et bredt sortiment af kuverter fremstillet i materialer lige fra pap til plast samt mange forskellige størrelser og dimensioner. Blandt vores sortiment finder du blandt andet hårdføre boblekuverter, alsidige prøvekuverter, kraftige papkuverter og vandtætte forsendelsesposer – ja faktisk har vi nogle til ethvert behov.

Se Post Danmarks volumenberegner, hvis du ønsker at finde ud af hvilken størrelse kuvert, du bør vælge til netop din forsendelse.

 

Derfor bør du vælge den rette kuvert

Det er ikke ligegyldigt, hvilken kuvert du vælger, når du skal sende noget. Det gælder både privat og forretningsmæssigt. Det er nemlig rigtig ærgerligt, hvis den genstand en kunde har købt af dig – uanset om den er brugt eller splinterny – går i stykker undervejs. Som navnene på de forskellige kuverter måske indikerer, så har kuverterne ikke de samme egenskaber, hvilket blandt andet skyldes materialevalget. Nedenfor kan du læse om de forskellige typer kuverter, deres egenskaber og hvad de kan bruges til.

Boblekuvert

Boblekuverten her hos os fås i to varianter: Den traditionelle hvide boblekuvert og i en farvet version i henholdsvis rød, grøn og sort, der alle fås i størrelserne 180 x 250 mm og 230 x 335 mm. Den hvide boblekuvert eksisterer dog i flere størrelser. Der er altså rig mulighed for, at du kan finde én, der passer til lige netop dét, du skal sende.

 

En boblekuvert adskiller sig fra de traditionelle kuverter ved at være foret med et indvendigt lag af bobleplast, der sikrer, at varen ikke bliver udsat for stød. Denne kuvert er let som en fjer og har samme beskyttende egenskaber som almindeligt bobleplast. Foringen i plastik sørger desuden for, at din vare ikke kan blive udsat for vandskader, da plastikken gør den vandtæt. Du kan derfor sende stort set alt, der har brug for lidt ekstra beskyttelse i en af de smarte boblekuverter.

 

Prøvekuvert

Prøvekuverterne er produceret i stærkt brunt kraftpapir og udstyret med clips til lukning. De har desuden en praktisk klodsbund og ekspansion i siderne, der gør det muligt for denne type kuvert have plads til lidt ekstra.  Disse egenskaber gør kuverterne utroligt effektive ved skørt formede objekter og er ikke mindst super funktionelle. Clipslukningen gør det desuden muligt at genbruge kuverterne, da clipsen hverken skader kuverten ved åbning eller lukning. Skulle det hænde, at clipsen er faldet ud af kuverten, har du også mulighed for at købe ekstra clips her på siden.

 

Prøvekuverterne er perfekte til dig, der har brug for ekstra forsendelsesplads samt dig, der går ind for genbrug og miljøvenlig emballage – kraftpapir, som kuverterne er lavet af, kan nemlig ryge ud sammen med aviser og andet genanvendeligt papir. Her hos MC emballage sælger vi prøvekuverterne i mange forskellige størrelser, der alle kommer i kasser á 250 kuverter.

Pap-kuverter

Pap-kuverter, som navnet indikerer, er kuverter lavet af stift pap eller karton. Denne type kuvert er særdeles velegnet til at sende papirer, feriebilleder og andet, som ikke må blive bøjet under forsendelse. Kuverten er helt stiv, og det kræver adskillige kræfter at bøje eller krølle den. Så skal der sendes billeder fra sommerferien til mormor på Sjælland, eller skal du sende ekstra fine bryllupsinvitationer ud, så her pap-kuverten, det oplagte valg.

Forsendelses-poser

Forsendelses-poser falder en anelse uden for kategorien af kuverter, men er dog alligevel ualmindeligt praktiske – især hvis du skal sende bløde genstande som eksempelvis tøj. Poserne er vandtætte og holder derved tøjet tørt, de vejer ingenting, og du skal derfor ikke betale ekstra i fragt på grund af emballagen. Poserne er lavet af kraftigt plastik, så de kan holde til det meste. De har desuden en mørk bagside, der gør, at de ikke er gennemsigtige, så du undgår at hele postverdenen ser, hvad du sender.

 

Ekstra beskyttelse til indholdet i kuverterne

Vi tilbyder flere forskellige kuverter, der beskytter din vare under forsendelsen, men nogle gange kan du få brug for mere beskyttelse. Når du skal sende et produkt eller en vare, der er ekstra skrøbelig, er det vigtigt, at du får forsendelsen beskyttet på bedst mulig vis. 

 

Skal du eksempelvis sende elektroniske elementer, er det en god idé at bruge en shielding-pose, der beskytter imod statisk elektricitet. Med kombinationen af boblekuverten og shielding-posen kan du være sikker på, at varen kommer sikkert frem. Derudover har vi et bredt sortiment af andre beskyttende elementer, som du kan bruge til fyld i kuverterne. Det kan eksempelvis være særdeles smart, at benytte enten bobleplast eller boblefolie, hvis du skal sende noget, der helst ikke må få tryk eller mærker under fragt, eller som blot er skrøbeligt. Du kan også benytte de såkaldte boblefolie-poser, der lægger et beskyttende luftlag rundt om dine ting i kuverten. Denne pose er især god i kombination med pap-kuverter, da den også hjælper med at holde vand ude.

Har du spørgsmål?

Her hos MC emballage er vi utroligt opmærksomme på, hvor vigtigt det er at beskytte en vare under forsendelsen, hvorfor vi har så mange forskellige muligheder. Hvis du er i tvivl om, hvilken type kuvert der passer til netop dit behov, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også tage et kig på vores udvalg af papkasser til forsendelse, i så fald du er havnet i en situation, hvor en kuvert simpelthen ikke er stor nok til dit behov.

 

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.