Prøvekuverter

Prøvekuverter er fremstillet af brunt kraftpapir.

Kuverterne har klodsbund og fleksible sider, hvilket gør kuverten meget alsidig, og de kan anvendes til mange forskellige forsendelser som enten er beskyttet af anden indpakning eller som ikke kræver den helt store beskyttelse mod stød.

 

Læs om forsendelse med Post Nord

Prøvekuverter
Filtrering
Filtrering
Antal pr. kolli

Alle priser er angivet uden moms

 1. Prøvekuvert - Nr 7 (D20)
  Prøvekuvert - Nr 7 (D20)
  Prøvekuvert - Nr 7 (D20)
  Varenummer: 11840
  Format : 190 x 300 x 40 mm
  Pris fra 2,40 DKK
  Priser pr STK
  Varen er tilføjet til kurven
  På lager

  Produktbeskrivelse

  Mangler du stærke og holdbare Prøvekuvert - Nr 7 (D20), er du endt det helt rigtige sted. Hos på siden finder du et stort udvalg af Prøvekuvert - Nr 7 (D20), som kan anvendes til forsendelse med f. eks. kurérservice eller post. Fælles for alle Prøvekuvert - Nr 7 (D20) er, at de har sidefals og ... Læs mere

  Specifikationer

  Mere information
  Format 190 x 300 x 40 mm
  Lær mere

  Priser pr STK

  • v/køb à  250 3,60 DKK
  • v/køb à  1000 2,40 DKK

  Pakning

  • Antal pr. kolli 250
  • Antal pr. palle 7500
 2. Bantam Plastclips
  Bantam Plastclips
  Bantam Plastclips
  Varenummer: 12000
  Beskrivelse : Clips
  Pris fra 1,538 DKK
  Priser pr STK
  Varen er tilføjet til kurven
  Afventer nærmere leveringstid

  Produktbeskrivelse

  Bantam Plastclips

  Specifikationer

  Mere information
  Beskrivelse Clips
  Lær mere

  Priser pr STK

  • v/køb à  100 1,835 DKK
  • v/køb à  1000 1,538 DKK

  Pakning

  • Antal pr. kolli 100
  • Antal pr. palle 0

Alle priser er angivet uden moms

Find de alsidige prøveposer hos MC emballage

 

Leder du efter prøvekuverter, som du kan bruge til diverse forsendelser? Hos MC emballage finder du alt inden for indpakning og emballage - heriblandt de alsidige prøveposer. Poserne er nemme at anvende igen og igen, da de er robuste og slidstærke, og så skal de blot lukkes med en clips.

 

Brug prøveposer til dine forsendelser

Hos MC emballage finder du et stort udvalg af prøveposer i mange forskellige størrelser, som du kan bruge til dine forsendelser eller til opbevaring. Poserne er lavet af brunt kraftpapir, som er utroligt slidstærkt. Derfor skal du altså ikke bekymre dig om, at prøvekuverterne går i stykker under forsendelse.

 

De billige prøveposer har en forstærket bund og sidefals, hvilket gør, at poserne bliver kasseformet, når du folder dem ud. Dermed bliver prøveposerne altså en smule mere rummelige, når du åbner dem.

 

På grund af det stærke materiale, så kan poserne sagtens genanvendes. Derudover lukkes prøveposerne med en clips, hvilket gør dem nemme at åbne, uden du kommer til at ødelægge papiret.

 

Anvend den rette beskyttelse med dine forsendelser

Poserne er meget anvendelige og stærke, men i sig selv giver de ikke den store beskyttelse. Derfor bør poserne kun anvendes til indhold, som ikke kræver beskyttelse mod stød, eller også skal du pakke indholdet ind i bobleplast, bølgepap eller lignende.

 

Bobleplast er eksempelvis godt til langtidsbeskyttelse under transport, da det er både stødabsorberende samt beskytter mod snavs og fugt. Bølgepap er derimod et utroligt billigt materiale, som ligeledes kan beskytte dine forsendelser mod stød. Når du anvender én af disse former for emballage sammen med prøveposerne, så kan du være sikker på, at din pakke vil nå godt frem.

 

Hos MC emballage kan du finde indpakning til diverse formål, så du kan være sikker på, at dine forsendelser når sikkert og uskadt frem, uanset om du sender elektronik, papirvarer, eller noget helt tredje. Og hvis du mangler hjælp til at finde den rette emballage, så er du altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål.

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.