PP Acryllic tape - transparent

Varenummer: 42138
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  48 9,35 DKK
  • v/køb à  144 8,28 DKK
  • v/køb à  240 6,63 DKK
  • v/køb à  480 6,02 DKK
Pris fra 6,02 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
PP Acryllic tape - transparent er tilgængelig i intervaller af 48

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 48
  • Antal pr. palle 3168
Her på siden finder du vores populære tape, som hører under kategorien PP Acryllic tape - transparent. Denne model er velegnet til plast- og papoverflader og kan anvendes til forskellige formål som eksempelvis pakning og forsendelser. Denne model er kendetegnet ved at have målene 38 mm x 66 mtr. og være i farven Transparent.
PP Acryllic tape - transparent i tape benyttes til flere forskellige formål. Den anvendes til lukning af lidt tungere kartoner og der hvor krav til mere klæbekraft er nødvendigt. Skulle du søge andre mål, kan vi også være behjælpelige med det. Tag blot et kig i vores store udvalg.
Ønsker du en PP Acryllic tape - transparent med andre mål, er der også rig mulighed for at finde det i vores brede udvalg. Vi har nemlig en masse forskellige varianter at vælge imellem. Skulle du sidde med spørgsmål til produktet, må du ikke tøve med at kontakte os.
Køb direkte på siden i dag. Så sørger vi for at levere PP Acryllic tape - transparent til dig hurtigst muligt.

Specifikationer

Mere information
Format 38 mm x 66 mtr.
Farve Transparent
Type High Tack
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.