PP Hotmelt tape - transparent

Varenummer: 47100
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  18 35,65 DKK
  • v/køb à  54 31,69 DKK
  • v/køb à  90 33,16 DKK
Pris fra 31,69 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
PP Hotmelt tape - transparent er tilgængelig i intervaller af 18

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 18
  • Antal pr. palle 594
Mangler du PP Hotmelt tape - transparent i høj kvalitet? I så fald er du endt det rigtige sted. Hos os finder du PP Hotmelt tape - transparent, som kan anvendes til opgaver, hvor presset på tapen er højt. Hvad end det er i forbindelse med flytning eller pakning, kan du drage nytte af den stærke 28 my 3M 371 i Transparent.
Denne PP Hotmelt tape - transparent i Transparent har målene 100 mm x 66 mtr.. Søger du andre mål, er der også mulighed for at finde det i vores brede udvalg af PP Hotmelt tape - transparent. Fælles for alle PP Hotmelt tape - transparent er, de klæber med det samme. Afrulningen er desuden også let, men kan larme. Du kan med fordel benytte en Low Noise dispenser til afrulning af 28 my 3M 371.
Bestil allerede i dag, og så sørger vi for hurtig levering af dine varer lige til døren.

Specifikationer

Mere information
Format 100 mm x 66 mtr.
Farve Transparent
Type 28 my 3M 371
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.