Glasklar krympefilm foldet 19 my

Varenummer: 96250
Afventer nærmere leveringstid
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  1 880,00 DKK
  • v/køb à  3 705,00 DKK
  • v/køb à  6 620,00 DKK
Pris fra 620,00 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
Glasklar krympefilm foldet 19 my er tilgængelig i intervaller af 1

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 24
Du finder et stort udvalg af vores populære Glasklar krympefilm foldet 19 my her på siden. Der er tale om Glasklar krympefilm foldet 19 my, der benyttes til emballering af lettere produkter, som f.eks. fødevarer, æsker, billedrammer, lys og tryksager, som kræver svag krympeeffekt.
Vi tilbyder et varieret udvalg i flere forskellige dimensioner og kvaliteter. Lige præcis denne Glasklar krympefilm foldet 19 my kommer med målene 250/250 mm x 1075 mtr og i en Klar farve.

Generelt kan denne Glasklar krympefilm foldet 19 my benyttes til flere forskellige formål, hvor en høj brudstyrke er . Det benyttes dog især til at præsentere emballering på professionel og flot vis, samtidigt med det yder god fiksering af varerne for dermed at beskytte mod snavs og fugt.
Skulle du søge Glasklar krympefilm foldet 19 my i andre mål, kan vi også være behjælpelige med det.
Bestil direkte på siden allerede i dag. Vi sørger for hurtig levering.

Specifikationer

Mere information
Format 250/250 mm x 1075 mtr
Kvalitet 19 my
Tykkelse 19 my
Farve Klar
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.