PP solvent tape - transparent

Varenummer: 40350
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  36 10,50 DKK
  • v/køb à  108 9,25 DKK
  • v/køb à  180 8,15 DKK
Pris fra 8,15 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
PP solvent tape - transparent er tilgængelig i intervaller af 36

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 36
  • Antal pr. palle 2376
Hos os finder du et skarpt udvalg af PP solvent tape - transparent fremstillet i høj kvalitet. Denne udgave har målene 48 mm x 66 mtr. og findes i farven Transparent. Den er specielt velegnet til brug i kolde rum, eftersom den kan anvendes i minusgrader.
Søger du PP solvent tape - transparent i andre mål og farver? I så fald kan vi også være behjælpelige med dette. Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg af forskellige PP solvent tape - transparent til diverse formål. Ved denne type skal du være særligt opmærksom på, at den kan larme ved afrulning. Dette kan dog begrænses, hvis du benytter den populære Low Noise dispenser til afrulning.
Bestil denne PP solvent tape - transparent i farven Transparent allerede i dag. Så sørger vi for hurtig levering.

Specifikationer

Mere information
Format 48 mm x 66 mtr.
Farve Transparent
Type 28 my
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.