PP Solvent Tape transp

Varenummer: 46561
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  6 130,07 DKK
  • v/køb à  18 104,06 DKK
  • v/køb à  30 96,05 DKK
Pris fra 96,05 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
PP Solvent Tape transp er tilgængelig i intervaller af 6

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 6
  • Antal pr. palle 360
Har du brug for PP Solvent Tape transp til maskinelt brug i forbindelse med pakning eller forsendelser? Hos os finder du et bredt udvalg af netop dette. Her på siden finder du én af vores populære udgaver.
Denne PP Solvent Tape transp er beregnet til lukning af kasser i forskellige størrelser på en kartonlukker og findes i forskellige bredder, længder og klæbetyper, alt efter behov.
Har du brug for PP Solvent Tape transp i andre mål, kan du også finde dette i vores udvalg. Du kan købe PP Solvent Tape transp i store og små mængder, og stykprisen er lavere, jo flere du køber.
Når du handler her på siden, opnår du også hurtig levering.

Specifikationer

Mere information
Format 50 mm x 990 mtr.
Bredde 50
Kvalitet Solvent
Type 28 my
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.