PP strapping

Varenummer: 51225
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  1 377,56 DKK
  • v/køb à  10 320,53 DKK
  • v/køb à  30 282,41 DKK
Pris fra 282,41 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
PP strapping er tilgængelig i intervaller af 2

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 2
  • Antal pr. palle 48
Mangler du PP strapping til en arbejdsopgave? Vi tilbyder et skarpt udvalg af PP strapping, som både egner sig til brug med strapbåndsmaskiner og håndværktøjer. Her på siden finder du PP strapping i Hvid, som måler 12 x 0,55 mm x 2500 mtr. Det har desuden en brudstyrke på 130 kg og en kerne på 280 mm.
Vi tilbyder dog også PP strapping i andre farver og mål eller med højere/lavere brudstyrke, og skulle du søge en anden type, kan vi altså også hjælpe dig med at finde det. Alle vores PP strapping er kendetegnet ved, de er yderst fleksible at arbejde med både manuelt og automatisk.
Handler du hos os, får du PP strapping til skarpe priser og i god kvalitet. Derudover sørger vi også for hurtig levering af din bestilling.

Specifikationer

Mere information
Format 12 x 0,55 mm x 2500 mtr
Farve Hvid
Kerne ø 280 mm
Brudstyrke 130 kg
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.