PP strapping

Varenummer: 55061
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  2 409,49 DKK
  • v/køb à  10 353,24 DKK
  • v/køb à  30 307,30 DKK
Pris fra 307,30 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
PP strapping er tilgængelig i intervaller af 2

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 2
  • Antal pr. palle 60
Her finder du et stort udvalg af PP strapping, der dækker ethvert behov. De egner sig både til brug med håndværktøjer og strapbåndsmaskiner, hvilket øger anvendeligheden af dem. Denne type PP strapping måler 5 x 0,47 mm x 7000 mtr og findes i farven Hvid. Derudover har den en brudstyrke på 69 kg og en kerne på 200 mm.
Søger du PP strapping i andre mål og farver eller med højere/lavere brudstyrke eller kerne, er der også mulighed for at finde det, når du tager et kig i vores brede udvalg. Fælles for alle PP strapping er, at de er fleksible at arbejde med, uanset om det er automatisk eller manuelt.
Bestiller du hos os, får du PP strapping i god kvalitet og til skarpe priser, hvor de fleste kan være med. Derudover sørger vi også for hurtig levering i løbet af få hverdage.

Specifikationer

Mere information
Format 5 x 0,47 mm x 7000 mtr
Farve Hvid
Kerne ø 200 mm
Brudstyrke 69 kg
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.