PP strapping - High Elongation

Varenummer: 51262
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à 1 539,52 DKK
  • v/køb à 10 460,84 DKK
  • v/køb à 24 409,64 DKK
Pris fra 409,64 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven

Antallet skal være deleligt med 1. Vælg det ønskede antal.

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 1
  • Antal pr. palle 48
Vi tilbyder et bredt udvalg af PP strapping - High Elongation, og PP strapping - High Elongation med målene 12 x 0,90 mm x 1500 mtr er naturligvis ingen undtagelse. Fælles for alle typerne er, at de er fleksibel at arbejde med – både automatisk og manuelt. PP strapping - High Elongation kan altså både benyttes med en strapbåndsmaskine og håndværktøjer, hvilket øger anvendeligheden.
Disse PP strapping - High Elongation i Sort måler 12 x 0,90 mm x 1500 mtr, og har desuden en kerne, der måler 406 mm og en brudstyrke på [BRUDSTRYRKE]. Søger du PP strapping - High Elongation med en højere/lavere brudstyrke, i en anden farve eller andre mål? I så fald kan du også finde det hos os. Tag blot et kig i vores brede udvalg.
Handler du hos os, er du garanteret god kvalitet, skarpe priser og hurtig levering. Bestiller du eksempelvis inden kl. 11.30 på en hverdag, sørger vi for at levere din bestilling den næstkommende hverdag.

Specifikationer

Mere information
Format12 x 0,90 mm x 1500 mtr
Bredde12
FarveSort
Brudstyrke270 kg
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.