PVC Tape - transparent

Varenummer: 40075
På lager
  • Priser pr RLL
  • v/køb à  24 43,37 DKK
  • v/køb à  72 35,78 DKK
  • v/køb à  120 27,01 DKK
  • v/køb à  240 23,85 DKK
Pris fra 23,85 DKK
Priser pr RLL
Varen er tilføjet til kurven
PVC Tape - transparent er tilgængelig i intervaller af 24

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 24
  • Antal pr. palle 1320
Mangler du PVC Tape - transparent med god klæbekraft? Her på siden finder du en PVC Tape - transparent med målene 75 mm x 66 mtr. og i Transparent. Fælles for alle PVC Tape - transparent er, de har en effektiv klæbekraft. Derudover er de udviklet til diverse arbejdsopgaver.
Skal du lukke kraftige kartoner eller genbrugspapir som en del af en pakning eller forsendelse? I så fald vil denne Tape hjælpe dig godt på vej. Søger du en anden type i andre mål, kan du også finde dette hos os. Hos os finder du nemlig et stort udvalg af PVC Tape - transparent i ordentlig kvalitet.
Handler du hos os, er du garanteret gode produkter, uanset om du vælger den ene eller anden type PVC Tape - transparent. Bestiller du ovenikøbet inden kl. 11.30 på en hverdag, får du allerede leveret dine produkter den næstkommende hverdag.

Specifikationer

Mere information
Format 75 mm x 66 mtr.
Farve Transparent
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.