Ruller til beskyttelse

Her finder du et bredt sortiment af rullevarer til beskyttelse.

Fælles for vores rullevarer, hvad enten det er bølgepap, boblefolie eller foam, er den gode sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Når du skal vælge materiale til beskyttelse, så er det værd at overveje de enkelte materialers fordele og ulemper.

Ruller til beskyttelse

Rullevarer til beskyttelse

Her på siden ser du vores udvalg af rullevarer til beskyttelse af varer under forsendelse og lagring. De forskellige former for rullevarer har hver deres særlige egenskaber. Det betyder, at mens én type af rulle kan være særligt velegnet til nogle formål, vil en anden type af rullevare egne sig bedre til andre formål.

Fælles for alle varerne er den gode sammenhæng mellem pris og kvalitet. Hos MC emballage forhandler vi følgende typer af ruller til beskyttelse:

-          Bølgepap i ruller

-          Almindelig boblefolie

-          Boblefolie med papir

-          Antistatisk boblefolie

-          Foam (skumgummi) til beskyttelse

Når du skal vælge materiale til beskyttelse, er det værd at overveje fordele og ulemper ved hvert enkelt produkt - sådan så du får netop det produkt, der passer til dine behov. Her i artiklen giver vi dig en kort introduktion til de forskellige former for ruller til beskyttelse.

Har du brug for yderligere vejledning og rådgivning, er du naturligvis også velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon og e-mail alle hverdage.

Vælg den rigtige beskyttelse

Bølgepap er billig beskyttelse

Bølgepap er et velegnet materiale, hvis du er på udkig efter et billigt produkt til at beskytte dine forsendelser.

Her på webshoppen forhandler vi bølgepap i mange forskellige størrelser, og du vil derfor let kunne finde en rulle, der passer til netop dit behov.

Foam (skumgummi) til sarte overflader

Foam består af en form for opskummet polyetylene.

Foam - eller skumgummi, som det hedder oversat til dansk - er især velegnet til at beskytte sarte overflader. Konsistens på foam gør nemlig, at du undgår at beskyttelsen kan komme til at ridse i varens overflade under forsendelsen. Foam har desuden den fordel, at det er rigtig let at forme, og du kan derfor tilpasse indpakningen optimalt til varens form.

Boblefolie til langtidsbeskyttelse

Boblefolie er en form for rullevare til beskyttelse, som egner sig særligt til langtidsbeskyttelse under transport og lagring. Den kan anvendes til de fleste typer af overflader, men er knap så egnet til beskyttelse af bløde overflader såsom træ og nogle typer af lakeringer, da boblerne kan sætte mærker.

Boblefolie har blandt andet den fordel, at det er stødabsorberende og beskytter mod fugt og snavs.

Boblefolierne i vores sortiment kan alle genanvendes eller forbrændes uden at afgive miljøfarlige stoffer.

Vi forhandler flere forskellige typer af boblefolie. Udover den almindelige typer af boblefolie kan du også vælge mellem boblefolie med papir samt antistatisk boblefolie.

Boblefolie med papir har følgende fordele:

-          Man kan ikke se igennem beskyttelseslaget

-          Du sparer en arbejdsgang, i så fald du tidligere har benyttet både papir og boblefolie til indpakning

-          Denne boblefolie afsætter ikke mærker, når papirlaget vender indad

Den antistatiske boblefolie har de samme egenskaber som almindelig bobleplast. I tillæg hertil er denne type boblefolie antistat-behandlet og kan derfor kan bruges til indpakning af eksempelvis elektronik

Hvordan beskytter jeg skrøbelige varer til forsendelse?

Der findes mange muligheder for beskyttelse af varer. Du kan blandt andet benytte boblefolie, bølgepap, foam, luftpuder osv. Ruller til beskyttelse er oftest det mest brugte, da disse en nemme at arbejde med og passer til de fleste emner.

Skal jeg bruge boblefolie eller bølgepap?

Boblefolie og bølgepap kan ofte dække samme behov, men hvis du ønsker at være på den sikre side og undgå ridser eller skader, så anbefaler vi boblefolie. Fordelen ved bølgepap er typisk omkostningen og udseende.

Kan man få antistatisk emballage?

Det er populært at benytte antistatisk boblefolie når man f.eks. skal sende elektronik. Herudover kan du anvende almindelig emballage, så længe dit emne er pakket ind i det antistatiske boblefolie.

Hvordan beskytter jeg bedst mine forsendelser?

Det afhænger naturligvis af hvad du skal sende, men hvis du benytter ruller til beskyttelse som f.eks. foam, boblefolie eller bølgepap, så kan du i hvert fald beskytte det meste. Du skal samtidig passe på, at du ikke overemballere dine produkter, da dette ofte sker, hvis man er bange for transportskader. Her anbefaler vi, at man rådgiver sig hos en emballagespecialist.

 

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.